嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭 % ^  ?9 V& N$ I/ S! ~/ y1 h3 S9 x6 F+ c
借黎索兩野得唔得
' e  H. ~/ n7 w! L2 ~+ ?* U
0 Y" b( w7 D: [[ 本帖最後由 squirrel99 於 2019-6-19 11:15 編輯 ]
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
very nice

衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入

回復 1# roseangelmo 的帖子

好靚喎。。。。good good good

好靚

你好靚女呢。 得閒一齊出下街啦。

add 唔到你...add me wechat Joey-CD

好靚呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-6-18 21:42 發表     a& Z$ F+ Q, K& f9 v) b
呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭 , G! y4 B2 j2 L  P) ~+ W
借黎索兩野都唔得
3 d! e0 ^7 ?. I* c, F5 ~+ w! c/ a# w1 U, g2 ^# m
Bra 底,應該好重口味v
; Y% I1 |% N- d9 u4 K- v! C0 }(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 iiluvcd 於 18/6/2019 22:30 發表   
( @" _5 o7 }# Z; z# c2 L衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入
0 D+ g$ B: ~- }$ Z4 H

) `6 j* A# D$ o( M" B0 n7 b4 Q& ?4 ]" a
我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-19 10:19 發表   
5 r; ^  X" z. ~3 z
) {: Z. K/ J; f" V- c0 A, b: R- K4 D3 {* a6 q) j8 @- I' a
- Y" A2 C) N, O* M0 Q7 R
我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!
( _4 B2 B0 Z. g+ ^: w

; n) `3 W7 A" T; m8 z我都見,有小姐穿短 boot
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 19/6/2019 10:39 發表   5 f4 e$ D* X( t8 k9 }. L) C+ i# F0 C

+ p& ^3 h2 D( f# L! {. t3 B# N* ~" S/ B4 A
( V% I4 }" {' B9 j
我都見,有小姐穿短 boot
2 u  ]8 b2 E0 P! W* j. m

, ^* ?# f" w) F: N8 n5 {4 X# J; X
" v7 G. t, _0 E) S" o  r有考慮過!但始終唔襯我!

雖然上面好夏日' m" O* q1 _* i4 A, K2 p8 j$ Z1 u" P
下面好寒冬' Q4 d3 x9 D! H- ~* i3 S
6 Q# c2 |: n" Q/ \2 O  f
但配埋都未算太違和
* B4 ]  P+ e. P4 Gbody 好slim 呀
1 w1 M( d. b2 q, l6 ~7 \7 Y著得好好睇

夏天長boot不會好怪咩?

夏天長boot不會好怪咩?

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-18 08:23 發表   8 f  E2 G$ F7 Y: i
天氣炎熱,當然要穿背心短裙吧!但腳唔靚!唯有穿長 靴掩飾下!& T/ |' O( }- c  x7 ?7 r
今日去銅鑼灣行!希望見到有心人同我say hi吧!
# D$ L1 y, b! k' }* C7 P6 w5 ~短裙和大腿都很好看

身材一級棒的妹妹

Nice

好高興返到嚟喇!!又見到大家好了!