嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, + w2 X) |( }0 ]0 ]) a- S
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.4 a" ^4 i* \) h% K( {
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...% L' b# s  l* M/ H4 ^5 v( r
  U% b4 f: n  O2 f0 n3 _/ V
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋
3 R( `: t  M* a0 t& |$ w; Q2 r) ?我都搵左好耐5 g0 i3 {, v( d8 A/ y2 Z5 A
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   : L8 @, Y: l8 t
All are yours or u took photo at shop?
- c+ G, I# [2 Y. g! q) @
, F* J9 Q- {4 b, T9 c" P唔係呀, 係我個collection 嚟架3 V: [( s( q6 v4 P; y
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   7 j8 d. K+ B' Z
居然有咁大SIZE既鞋
. d  g: z7 ^& V. {) R3 G2 z我都搵左好耐3 b1 U  f  E. h4 l. e. w$ w- `& e
都搵唔到~~
. |: O; D, C1 ?
5 g6 y7 B2 Z1 D+ D) ?: k0 L4 r有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
) V  \6 u2 |  k1 r0 }. n1 ^. B& B# ^我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
8 R, }. T% s8 q% {; L原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
. l: Y4 O- h/ V! x6 }* X& a+ S# \
# {4 C4 r) l1 h/ U
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   , G# _& p! o( P0 M/ k; i( ]

: {9 U* d/ {* J# r. M9 b; A% E7 }+ a! H- t5 C  Q
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
  z! H" H$ C; b) r0 D- [我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
1 @, E6 G6 L8 Z" n1 X5 g$ V

6 I7 O4 C$ K& ?  W/ i& d
2 {% c9 i* E  {( ]係呀
- n5 I2 e5 q! M咁邊度有得賣呀?6 E$ P6 j* K% w; E3 i
款又多唔多?
& S( H, f- A0 ?# r9 y$ d貴唔貴呀?
$ d, @: ]1 Z1 F我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
8 B3 c# W1 O% W  u6 ?. ], k* ?
, W  p  W4 c; T' d2 x2 y$ i, I" w! V/ {1 ^6 v
! v0 f7 A+ C* W$ `2 z6 U# O$ `2 t
係呀- ]1 w* K% D! B- `
咁邊度有得賣呀?
4 h8 J2 J' z- z6 i/ o' @款又多唔多?
" |$ `# C. [1 B& L( r* K: Y4 h貴唔貴呀?  K; u# v& J, U9 ?
我都想買對
7 m5 `/ q! [! U, Q: U, I8 g
; ?# J$ x. b5 l4 N9 r去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180) a3 u9 [1 t" p* S/ V, U) K% `
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   ' A" z0 l( K+ \9 i, f1 C& ?
# M8 O. U  D' v" ]- _$ R( S

$ F: \$ C* Z5 f$ Z, ]: t: V去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
7 B% `) i1 u. O. r, G% D" [# r不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
$ v$ d1 r. h" W! f- u

' K9 O5 X& Y! P$ S8 r' ]. G( I( Y0 n8 Z$ d
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
+ q* n, J) K0 ~. n& H0 {% E, A+ p9 t* F
% }  a  n5 j7 o: x& J
( t+ r& K6 g/ f$ I
4 c+ M. W* b7 ?9 a& m$ _0 ^# U我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
) {3 ?( j" V( f  K# m
4 s( D/ D0 Q- G, `; X1 }1 T( c- Z
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配   

最近訪問的版塊