嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

相約酒店cd (update 22/7/2015)

相約酒店cd (update 22/7/2015)

有冇姊妹有興趣 約埋一齊租酒店CD 影相及交流下
" S. S/ V: R0 [" K* _色情免問喔  & F, h9 ~+ U7 }: Z7 q/ ^' Y( |! \2 P: }
: P: x8 b& J. z2 e% r
" {4 E; o8 e4 P# X5 m5 c% R( @) X
覺得好的就按一下感謝吧~~
我就是我
Line & Wechat  ID:     ashleyaasecret

有興趣啊

有興趣啊,點約法?

我有興趣!!!預計幾時?

打算6月中左右 星期幾大家會放便d 同什麼地點會比較好
我就是我
Line & Wechat  ID:     ashleyaasecret

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 11:39 發表   
# i) J* x- [% g打算6月中左右 星期幾大家會放便d 同什麼地點會比較好
' Y$ p" G7 P8 s5 l3 s/ H8 H# i

2 m% M: g# E% D8 h我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲

引用:
原帖由 momolee 於 2015-5-28 12:34 發表   , G" i5 V# `2 ]: M1 d' ]
/ a6 U4 y+ k. W
3 ]  T; m! m; G% Y1 x
我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲
$ e9 W% q% b0 n8 k) L/ J9 E9 v3 t- {* i
5 W8 a$ p" d% f( }我閒日都ok,不過要預早

我要晚上才可以唷~

啱時間的話我都想…

如果成真,應該都幾好玩,
' k# ^3 e% d$ o/ e唔知大概要幾多錢呢?

引用:
原帖由 momolee 於 2015-5-28 12:34 發表   5 v6 R$ ~2 }6 }8 ]) R0 _! B+ J2 g7 X
$ n2 S- y( X& `9 G
3 \2 H' G3 @; x' i$ p# P, P
我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲
4 Z# y) c% E8 }# v& x) N, E+ ]
# ]) A. g6 l/ ~- S" j應該冇酒店會12點前checkin

一定要一至五早上10點至下午4點  最好九龍區  h' M8 s- A* J9 K" f
6 A3 T1 }, u8 D! F

are you in hk?

如果朝九晚六既時間 我就唔係太清楚那裡有呢類的酒店租, e% w" p" K0 q! v
大家有冇好介紹?5 k& _6 Q: B3 h  M

2 B& x% S: w4 j; u6 r我通常都係租過夜果d 順便可以偽街一下
我就是我

引用:
原帖由 1677 於 2015-5-28 16:52 發表   
. s$ T, t' V) _$ U( A9 j: p如果成真,應該都幾好玩,
( v+ i8 R, y+ s唔知大概要幾多錢呢?
7 F; }1 Z3 ^; _* a1 @3 k9 y6 a# H3 A* F$ I9 O: F0 }8 L  J) P8 [
應該都不用好貴 如果有3∼4人 我諗每人都是2xx左右
我就是我

我唔識化妝,樓主能否幫忙?

我都是識小小 到時應該還有其他姊妹. I" d7 V$ U: y6 s8 `4 i1 i2 P  h
應該冇問題既
我就是我

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 19:40 發表   
0 L0 O9 v; P/ r$ Q; T8 n如果朝九晚六既時間 我就唔係太清楚那裡有呢類的酒店租( q; C* g+ U, ]0 Z4 [5 @
大家有冇好介紹?; j, M* F" u0 X! r; T9 L3 {
) P5 E1 b* z5 I: u
我通常都係租過夜果d 順便可以偽街一下
, s2 h' J; a1 n! B; d0 H

/ U) {1 f  w& G2 @7 i: p% F如果過夜,去長洲租渡假屋都好

長洲 + y; c6 b0 [6 q: r. F4 D
半夜如果有急事咪走唔到
我就是我

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 23:28 發表   % L" x2 ^2 l! g7 d9 D
長洲 4 ~  A' A8 v" [
半夜如果有急事咪走唔到
5 n4 r% }" c; R( d; F9 ]) u& N" O* M6 T; g, V
真係走唔到

如果去長州就唔好一晚啦
8 Q* M! x- A0 m+ m3日2夜啦