嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

hi all~~~just to say HI~~~

hi all~~~just to say HI~~~

唔知睇唔睇到呢~~~~ * W2 e5 L) h% e4 t" r' Q" D

6 Q+ ?& x' ~! [& O. Lhttps://www.facebook.com/100000228517367/videos/1827472573937009/?ref=notif&notif_t=video_processed&notif_id=1490444204197229
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我答你 睇唔到

睇到!* y4 _+ y2 b) d: c: |
又話直播
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 冰姬 於 2017-3-25 21:19 發表   
( h2 K8 r% F& ?5 H我答你 睇唔到
6 d( x( A; _/ q; D0 U
可能要加好友先3 ^! _* R! }$ Z" R$ V$ C
不過我變做公開睇下得唔得

引用:
原帖由 zz67098 於 2017-3-25 21:25 發表   
5 P# _7 K7 r0 J睇到!! E* `' E+ ~7 A/ n, @5 c( ?, i; W, F3 O
又話直播
: R) }, `( E3 I& D! Z4 H好似無人睇~~~~~~~

睇到你條白色底底

平時都係放相, G1 D2 D, {! |0 X  T" q
6 |# N. L% [9 V% T. q
今次仲有片* K& d: H& o, ?
真係無敵

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-28 00:59 發表   0 h9 B2 W9 {% q
平時都係放相3 G# Z8 r, `4 ?: n5 q9 x5 \5 {
- v6 n3 c+ V$ G9 M: q
今次仲有片
- K6 w9 d+ k3 B8 c) i8 c/ {- p真係無敵
0 a- Z( A" T$ ~2 G
" f2 L6 |& k' d5 M1 v怕唔怕好暴露~~~~~~

睇到但唔夠長囉,條片

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2017-3-26 17:38 發表   
% q& U9 y$ b3 m0 i0 A睇到你條白色底底
# o: @$ t0 F  b2 n! K: x0 c, i

鼻血都流乾了,丘丘系未想邦我放血!

引用:
原帖由 阿姨 於 2017-3-28 22:17 發表   ( y' B/ c" I! e
睇到但唔夠長囉,條片
7 Q$ D8 C, N# H- f7 t
太長又唔知做咩好呢~~~~

跳下Sexy Dance嘛!

引用:
原帖由 Highheels70 於 2017-3-29 17:16 發表   9 P$ M1 J& B" a2 e* W' f- @% \- g
鼻血都流乾了,丘丘系未想邦我放血!
9 x  d$ d* T& G& J* u
點會呢~~~~~~~~

聽講你就黎退休.......

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-31 16:48 發表   " a9 M, z- G+ f6 m6 d- V4 M2 h
跳下Sexy Dance嘛!
: g/ R0 v" _* y
Good idea~~~~

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-4-2 02:22 發表   " s, p* N- ?/ I1 _! a
聽講你就黎退休.......
0 y$ i* P; n0 Z+ i5 q( W
咁你都知
; G5 j0 Y& ~2 M4 B! {' `5 h2 e你聽邊個講架?