嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   0 b8 R! r3 T4 C) f* v2 F

1 y; k5 h+ T! V6 G其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三! Y& Y- I7 }0 z  N" W
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
1 M) ~+ {' N% N; n7 s
3 u& f( o8 u- }% ]好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   ; p! t9 ]9 r8 i3 p
) A5 U: J- i, Y9 ]- ^) Z
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三/ A! R' W. ^$ F0 U
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
$ F) n- \* E1 ^5 a( u2 S你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
$ g2 S9 J/ E7 ?9 j& O; G9 [/ L
6 I1 u- ]+ b! R, W; m, N4 A5 X你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
" f3 `- c' P: |3 K0 v我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
) a0 j; v9 b% ~- ^我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   4 K7 I! i# s' |& |7 _
Better wash it now!!!
9 f0 m- r1 j. f; k/ `
昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   + _4 N* h: }8 n* f- b, S

& p1 |' o2 ?" y0 O7 x2 |我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞- @( r+ l- y" w. {
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
" Q  \4 V- G) C8 _嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
& d8 h, C2 \5 @' f是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   
5 K$ F7 O# V- B5 c, @+ ]( m5 N8 `- I* w3 E' r9 D* ?% {  v' u
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
  k7 D0 ?: c. K2 o4 Z% O3 w/ \是的話用app縮細一啲就可以了。
0 i( H% W1 q9 K9 S- l. ^6 S7 U
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   : m$ Y8 M, |% I- _  l! y6 j

* L/ E9 r8 s& q7 e  t$ @' d我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
( @" m3 M8 u. e相片size大約900幾 x 500幾7 n9 |0 h+ I2 n, F# X8 ]) f: e
我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   " f' k* f: h4 Q) o7 v
5 g  n2 I0 }1 H
相片size大約900幾 x 500幾
$ b$ q- e- }" _8 a我是用images easy resizer
) b$ R7 v" _0 G+ g你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   8 U  r2 j/ M3 D
$ b6 f* D" C( }4 j
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
2 G9 ~4 P" ^+ Y( o' v我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,7 i3 t- O8 D# K3 y- l" `! }: f
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   4 }/ B+ f4 d/ Y# N" K. E7 n, n( _5 b

$ H4 I8 X. t9 @- N* V我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
+ F: Z  I) P% X  ~% m6 }有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
( K5 p0 L2 K7 k' L$ w3 U: U& n0 V9 B
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
- r5 K* x3 C" e( g
1 H6 g$ k( o/ Z1 Z9 W5 V Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
2 o' `( c; V. }3 a% R7 C8 _唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   3 K# W" E' |* V8 E2 B8 b0 m

$ n! i! |  |. v7 o( s+ Z( V& @% E我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
- }+ @2 K" K- O3 H; G/ v9 F% N我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
) N- E/ b/ k/ Z" Q
又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   $ ^5 |& h& `. z# f
我會唔捨得整污糟d 校裙
( `, d& {) ^; D2 x
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   
3 K% t3 o. ^4 e8 Gyou are so lucky with a nice gf
1 \0 L: N( A* I% V0 U6 J Thank you

咁刺激