嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日港島遊

今日港島遊

今日原本諗住睇下大家介紹既馬寶道絲襪! u2 A+ x" m% o0 v
可惜大雨到呢...
5 \$ e& F6 T+ H( o& i6 s
" K' o: Q7 E6 l. w( C  `攪到好多舖都早收: X, g5 d, P% T# d4 y& y+ h
亦見到兩老收O左D貨
, o9 z9 q9 }( G; o' Z+ G3 C+ p/ J見唔到彩絲(本來想買既野)9 F0 o7 Q# v; {; S' u) b2 G
咁就冇買啦' \" C* V9 E3 {* \
行過幾步, 有服校店?!
' r& V0 }( H: v  P6 @1 x: j諗住買啦
- b9 y( i2 S. V7 q但因為我冇準備, 唔知買邊間好... 間店又有男士坐鎮...
. K  z! r8 v0 p, q& L3 f# p% {攪到我驚到唔敢入去, 唯有下次先做功課再去買啦
- ~! i- [9 M& |$ L% y) y& _: N& H) w6 ]. H7 N8 c& T
跟住行下行下... 見到有鞋店... (以下所指既鞋係指學生鞋)) ]& \& p9 F. M, ^$ I
嘩! 29蚊一對?!9 |$ |7 {' n: O1 {3 ~
咁我問下店主(男), 最大有幾多號, ' [8 ]1 V4 t6 Q5 p& y7 c5 N. l; z
佢CHECK 完後話, 最大只有39號...噢, 我唔O岩著....買唔到" y4 u7 D' H  R1 ]
點知店主話, 有另一款有41號, 仲要係足碼既; l; ]1 J  a6 l+ X8 P
都有幾多款添...最後我買O左一對...$60 咋...2 p; d( ^/ q6 S( u) {9 v
回家後試著... 掂呀, 好舒服... 又平喎; l4 z: j4 H: t" R7 @# C) c
早知買多個款啦
  C1 n+ N2 Z9 N# d相後補$ Y/ z; t- {, U- M

+ ^- z- \% A( T8 i1 T[ 本帖最後由 shinobu 於 2009-10-1 03:49 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="
1 p9 U% d- s4 n  R! J4 Q- P+ X
9 B% @  E  R- N% M- O近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親手啦 " P6 n6 ]( t# M4 ?

0 b& L- `# N+ L  b' U# b: f4 b我想買學生皮鞋,如果都係60蚊就好啦/.\

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-1 03:18 發表 . k/ A: |, ]2 ?7 ^6 `# Q
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="
( E* x# `' ?( U% d* F$ y# u- Z
  O; @8 l$ z* E& B6 j% O' N' }1 ?! O近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親 ...
0 x+ P+ y' g& b" J) ?0 K我本來想去近街市果間買架
9 x3 F6 [  E# v但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去8 C) Y2 h) ^6 E9 Y# s* Q
0 V, s" |( ]6 j% V. ^+ e9 w
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?* F" ?. F! Y9 K& o

@4 w1 ?& X9 a0 p另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?" d; o+ O, A1 ]$ E  ?0 N+ ?
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋

其實舊版同新版有咩分別呢???' u* E. h6 M& H" D

2 }2 D7 i% L7 q  j舊版圖:(copy)( L+ g" t( d# x

1 k. L  i; `- t+ b) i, f
  |6 Q3 E: E! h/ j9 t0 z2 d' z8 @& t+ f

果3間校服店仲o係齊度?
% e. {. |8 j+ Z" F. y0 w; E8 I: ~7 w; U我上次去到好似得番一間...
# P9 U' |$ u# a5 Y6 V
+ ^! m5 J* s. U# W1 v7 c. x. v, `2 }[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-10-2 03:12 編輯 ]

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-10-2 03:10 發表
2 _7 M# W3 C" g$ c7 ]7 m5 X果3間校服店仲o係齊度?
" J& f1 v# O, S: A  I我上次去到好似得番一間...
: T# a+ Q! m3 e& h5 _1 x9 F
3間都仲係度架
7 E- N6 b; q) N* u' I全部都有開

D校服公司大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 sowler 於 2009-10-2 19:49 發表 5 a$ z* q/ ^, k  `% M
D校服公司大約係邊個位置?咩名?
% y0 K5 z0 w9 i: K. c馬寶路近新光; ^- \  n! K, u) a) G$ p
店名請找舊POST

鞋店大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-8 14:45 發表   
! W* G2 k0 }* Q# {! t鞋店大約係邊個位置?咩名?
( t" B  H: f; v1 Z( j因為果日我行o左好多間
, i) }$ w9 @$ X1 @  k) H. h) W( F所以唔係好記得係邊.....; O) ^  H3 K( D" |; k3 i) z
. Y7 _  E; `0 `* k3 J- Z7 |7 R$ A
我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-9 00:36 發表   
$ |6 b& f0 {+ K; ?( g- v$ f  T  b; j
因為果日我行o左好多間5 W- \* c. U, E) J/ Z8 }0 r
所以唔係好記得係邊.....0 \4 q2 P2 w8 i# v  x5 ?

: f: K% {4 z, D4 |$ s% F$ }我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道
/ F6 w2 S$ U  m) d! x大約位置?

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-1 03:51 發表   
' e$ d2 T. q9 I$ J
$ S7 T7 m  j' D' ^5 t我本來想去近街市果間買架
, Q% L& U  V3 a& C3 o) ]$ O! r! |但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去7 X  q  Z/ u9 i  j1 }* w' W" v. j

! Z$ V  h* ^$ X# P& X4 W. U中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?
- p# [( f. n  `) {+ \+ j' A( @) Q* V6 s  \
另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?/ ?6 a- ]) a$ u
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋
6 S( S! I7 |# \. z: I7 Q
係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-10 11:46 發表   ' f& [8 D$ ?4 A# [
7 y; `9 y( ^. ?
大約位置?
& i5 Y! x0 h! X' W. N- C$ h% z只係記得係英皇道....+ e+ [1 {4 t! c6 w" o4 ?0 t
因為睇O左超多野.... 冇留意實在位置

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-10 11:59 發表   
' B+ g' q! `9 O) W. E: q
: P6 o- H* T/ A8 i# ~. f! }係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =
. k  S  {0 y# I& W- A1 I1 E
唔係呀嘛....咁衰? 睇都唔得?

引用:
原帖由 ryan999999 於 2009-10-1 21:18 發表   4 k2 j3 ~2 ~, L8 [1 Y
其實舊版同新版有咩分別呢???
5 {% n- @/ B. |2 ^0 ?. e6 B* l! Y/ \0 V: y% ?# c* N* n- h
舊版圖:(copy)% V, D3 t. }* X0 k# z

* \1 S" N# u4 f% e5 }9 P9 _
& r8 ^8 r& p+ k. Z
) ~. w: A; A) d1 m. ~! I( U. bhttp://hk.image.auctions.yahoo.com/users/5/7/5/5/ ...
5 S$ p3 I2 }1 Z5 H
, y9 j. X1 I* T, |8 r- Y3 |5 `

3 g$ R" e( D' ]: @6 z4 E好似係嶺南,唔係福建喎。

係咪只有港島school> 賣?