嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著 : H  U- V6 U0 G

; x; t  F5 K6 V; \[ 本帖最後由 under1 於 2016-12-28 00:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   
- n/ g1 m1 n$ O* O4 k7 e唔知有無人想買黎男裝著
- p0 e5 A9 y2 p+ B1 d8 y
格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
0 A$ z8 s8 F! j% X( c" P穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!5 l1 ~9 ^& u) I& x- l

- _1 r6 h# J! }4 O4 e) O3 Y
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   # ^- |4 V0 o# |. r! `
只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
8 e" j# A( b8 l1 d! K* w8 S3 B穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
! J8 X  k/ v3 ^* u* Y" ^/ i/ F著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
/ y# \& l: A* T3 B2 h( {9 R) Z( q

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
5 R0 ]# L, h/ ~2 m; z% D  Y著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
" |) @  X& u+ e6 B係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙
1 U' N* J  g) f# t. p  i! B歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
, _5 ~, ]* C* v4 L" ?6 T$ @9 R9 o2 J% ]* c
但我始終覺得: M7 D. ?- u/ _* W% P# E7 ^2 M
服裝就唔需要分男或者女, U; R1 B: d3 [, j% W0 n$ Z
著得舒服,自己鐘意就OK
5 @- _: f  J4 k只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛5 Y+ Z# X+ b1 ]& {4 b
女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會2 T; `/ B) Y" d9 ?3 z

) P" G! Q& M! F" x8 @5 Y想要改變
% g  J8 m1 N- d1 V" H2 ^5 H, W就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   . o' d' J0 \+ m- {/ x6 o- M
其實不嬲男裝都可以著裙
7 [2 l/ U9 f8 m歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙- k: J* n9 _& W, l
9 r& T# H0 Q7 d
但我始終覺得6 A. A" }# S( c4 R0 c
服裝就唔需要分男或者女
0 _+ h* [0 g- R/ `0 k* c6 \$ s著得舒服,自己鐘意就OK4 p) B3 X2 J/ }  Q
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
* n& Q: ?" d9 f% Z& E8 B7 l係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   $ ~' m( l% k3 I  d+ K& V

+ p5 O" u# T# q( Z係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
4 j  G; x5 S. M
, j% b0 k. \. n6 o" ]( x
1 D. O& M. r$ C) n% r( e- ~
其實我又唔覺呢款好好睇9 \# ]0 |1 E4 Z& M) A
純粹表達下+ g: T' j; K0 f
對於男裝裙的意見/ g2 [+ {+ q" f1 N: V& n* T5 Q6 O
/ H! o6 j: d- d$ i- J/ Z- X4 i: n
自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
; r* w" ]0 }! {8 p& W
4 }, i' D% e# V4 x1 P1 h% m5 j) y/ L) e0 r* `

: B" \! u6 x; x; A; L其實我又唔覺呢款好好睇
# C, p* s0 S0 B1 ?* m純粹表達下3 h5 V; _# H& b5 d$ r8 l
對於男裝裙的意見2 N7 {1 I$ x! d: }6 D0 p
$ F9 n& t+ w+ K% U* B8 L& B* [: q
自由社會,可以不認同我的~
7 P; s: X6 N, _/ \2 l  @: @! t我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
5 \6 \' P! e* f' ?+ L
: g9 o3 F7 t% e我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
/ l3 {+ v/ l% _3 T
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?5 W6 p. Q$ m0 a: ^, r
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   ; T% c6 g! l; p6 W
其實不嬲男裝都可以著裙% g( `: p+ M) I% o. M) ]
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙; @( J5 ^$ r+ C. r7 a! M( p

. ^7 j% x+ c( D2 ]7 v8 @& w但我始終覺得# w- J: H6 K, ~; E6 B. h) X
服裝就唔需要分男或者女
) e: @4 h2 Z) X& ]' Z6 b! L: a著得舒服,自己鐘意就OK
8 X$ Y( R  K  x4 P7 d只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
" h8 f4 w" K1 }; b9 ~! L
7 O5 [, H: s, l2 R6 ?3 P4 z女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   ; y3 |- h4 _6 G. j

5 O) [6 M; N4 Z. H3 r; k原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
  R5 v4 {; ^3 q因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
% \' S5 I1 n9 o" T- h/ O) ^
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   8 F8 M; a" l7 w: y: Q* K

r6 b1 @% I9 [7 g
4 H5 @0 H9 r. w. _( c  R* E女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
& _) @% o, O9 `+ y, [" s
/ \' g$ I+ n/ C' S# P0 X

3 d* N9 ~1 p  u$ }$ E. l8 I其實呢D 就係要改lor. I" j9 a% Q( \
個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識- o: |  I% k& Z( d! ?- ]
6 \' O# W: n- q# M6 |
所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....

最近訪問的版塊