嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[泳衣調查]

[泳衣調查]

廠商告知.... 9 @' d3 a4 u2 x1 B

$ D1 M. C+ |" c. h4 P有一批純白色bikini 可以用優惠價賣畀大家
7 x! b6 C, N5 [4 r6 e; |但我想知道唔知大家有冇興趣呢?
; s; B1 Z. w) f' o- I7 _) O- T5 o4 O7 `: I& E# L. r; {: p
價錢約: $50 (不含郵費)8 T2 |( a: N9 i* e* t) w
呢批貨本身係出口歐洲, 淘寶貨冇得同佢鬥(質料)# L" [/ Q/ ~2 i$ T8 e- Q) ?8 S1 w
; u7 Q  r9 J$ k5 Q; `9 ]9 K
希望可以盡快得到大家表示...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果真係50左右/ D+ y1 Y) |6 `! ^
我就真係相當有興趣
. [) M3 R+ {; `1 W! P
+ H2 r3 r- @; s  @問題係,郵費點計先
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-5 00:26 發表   
. q, j* H0 a; L( B如果真係50左右
0 D* }* d6 q1 ?0 f3 I& c9 x: h- j我就真係相當有興趣
9 p5 J6 i# W* k- G
+ o" d3 |$ F/ E8 B2 {& I4 V9 r8 w問題係,郵費點計先
1 \8 @. F; B+ r9 W* N4 o7 ^
大約$10到啦....

除左比堅尼之外仲有冇第二款?
. U( {$ |" x' Z; `9 y2 `6 u% ^有冇相?

真係50$既話我都想要

有無相參考?唔該

多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?

hv photo see see sin?

有冇一件頭架?  k- c) o+ M/ m  {! o( f. O
我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到

引用:
原帖由 ☆↗天使娜↘★ 於 2010-5-5 21:38 發表   . g5 `- F  [! m; K
有冇一件頭架?
# Y  D' x9 A7 Z) r我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到
2 }& g( i8 p# v! S; z
暫時未有, 要等下廠商有冇貨尾至知
+ j) x/ ?4 Z, D& b8 j(因為d 貨本身唔會內銷, 只出口歐洲)

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-5 20:42 發表   2 x% L9 W* Z5 x5 ~1 L
多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?  
1 q' }/ I/ j/ e' Q
係呀.... + a8 J1 G5 N0 a( A$ E/ y
相呢... 因為我日日要返工... 好夜至返...; e! G4 h; F6 Q8 D/ ^: P: R
屋企又有人喎... 所以好難搵到時間影7 o$ R. N/ \7 s: k+ I

- g# N2 _  R+ m8 p4 O個款就係一般biniki.... 但就係純白色.....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-5 08:47 發表   
2 V; |% [! M" c. R6 k2 `" }, Z除左比堅尼之外仲有冇第二款?
. B! _$ s) W$ }7 v有冇相?
1 T- {# ]  s) M: y6 z6 V0 t
請留意cd買賣中心

我不夠胆在沙灘或泳池著............
mandy

面交可以嗎??

期待相片中……

有相好d, 仲有係咩size

what size ?i am interested

咁依家即係搞成點
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-27 01:12 發表   5 _$ `7 }9 C1 j! b5 B
咁依家即係搞成點
7 i/ ^4 A3 [/ J, n, @
5 c1 N4 L- T" v( p- Q有興趣人士太少... 廠家唔肯平賣畀我.... 0 d# s: I5 _" q$ N  g3 r
我只可以賣我多出既少量(1~2套) BINIKI....  p& y6 P1 Y& y9 b! K
詳請請留意CD買賣區...

引用:
原帖由 asdpk852 於 2010-5-5 09:22 發表   / A( u2 Q: H  G$ r
真係50$既話我都想要
0 h' L( x$ Y9 K  f0 H$ j5 z( G
* }0 c9 g" V! t; u) p8 [, H
吳怪得百幾蚊刀要睇住駛la
$ P- n/ S8 H: H- Fbtw幾時著俾禾地睇ar
6 |+ ~* N6 _* V. n) ]; A1 h8 P
" v" b& P+ J  Z( P[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2015-6-1 06:13 編輯 ]