嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, + m/ o+ W, X% a9 x, {9 u
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.
$ K* ?& }) Y' z1 h* _雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...
  q  I% ]$ ?" g7 K, Q
" l: [0 U! i3 E依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋4 w; F0 |0 A9 l. f3 U
我都搵左好耐2 B$ |; n5 z) |; `3 u+ L4 x
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
! [% K4 K- d: x9 o. h" `+ aAll are yours or u took photo at shop?
1 ?. K# l. W! ]5 L7 ~
: P8 z5 y2 z* O; v0 o( e& ]# {唔係呀, 係我個collection 嚟架$ H. i9 k! w6 G7 x, I
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
& q+ V3 z* j( X. K3 z1 ?" i居然有咁大SIZE既鞋1 X( B' _* c9 T
我都搵左好耐7 E  |3 l( H" H3 [, A1 K
都搵唔到~~
2 D- B4 d# e8 v1 d+ J! z

4 e( {* |  C) |有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
; b3 ?; @/ T! k  _5 S: p. Z: h, \3 Y我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
7 G: r/ f" [8 y" k" x7 C原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
4 u5 }/ Q2 S5 B! `3 D* N9 Q; r# @* l$ h
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   
& ]. d# g7 p9 W8 b
7 k% m$ `' f+ i* ~  j: h3 {# _* G" B( F- k" W
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架," }* z0 s0 c! j+ n
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
0 M  S, s& V# u. J
# [7 T& j/ m1 n3 x' v# N( Q# i3 m# b5 u6 z$ C
係呀
7 q3 t6 o, n2 s( D. e咁邊度有得賣呀?4 K* `9 h3 S4 U& ]# R& L
款又多唔多?+ G: @2 P+ f1 C. k
貴唔貴呀?
% s( S6 i5 `4 o  I( E" B8 R我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
$ b, U, y% H* P" X" W$ O
/ j  x; O! m3 D- `9 U# k7 H$ Y3 d0 @1 `, q. x- r! D( R

) O4 L* S$ f  p0 g係呀' G; F0 B+ z2 O6 x- d& T
咁邊度有得賣呀?9 ?+ z/ `0 q# s( c5 b
款又多唔多?
3 d* E! `3 F9 M& c) ]貴唔貴呀?
" b" H3 u, D. J0 \我都想買對
' i8 y1 G8 ?, q- c0 J

# H4 b5 g/ ]  B4 C* k, C% n去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180' k. [: I4 C( F7 c
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
" x+ c0 G5 h, g- h+ a; i2 n4 F  z$ \% i3 N3 A
" j/ m) P2 M6 x6 x5 v
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180: V. k! A' l+ D
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
. Q& P" q2 }/ H5 J3 ?8 N, D! a2 L, j
/ n" P+ }$ k" ?, w! `" l8 V8 |  b
6 \$ l9 o5 @+ c0 t% A" j1 V我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
; s7 j4 k. I5 ?6 n3 ?" w$ d) Q% R  x9 S, l7 a
9 h( ]9 L8 D2 ?% L* A% {: J3 ]
1 w0 W( C* Z( Y3 z. ^
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
' _$ }4 V5 `" |% c) s( R- h
9 k  o, `) f/ ~* s( ]6 G" C
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配   

最近訪問的版塊