嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。
8 P% X4 P4 T( l有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   & ?. N: W  q6 O7 M: h
去九龍灣買會好小人
! ?* G* P( i* N) b2 w! F7 ?- j! ^( M1 Y- j8 ~
九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭( W: ?# l/ _4 D# x" ^
入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   
/ R4 ]' i2 X$ e3 c如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
; {9 h, K7 x5 ~4 C

+ k* c: P$ \/ A只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望
  ]4 I# o2 Z& D9 G但任唔理佢地照自己去買就得 !! & @$ y3 r9 f5 G5 {! ^& F5 t! A
CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....
6 i$ k6 a& M' c0 q) ^3 y0 D唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時9 l+ Y4 H. `$ U1 r, E, M9 C
你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,5 R) Y, T7 h9 p* c' I8 I
受中國傳統封閉思想影響,9 M* `& H# o  S: U. |0 ^
係外國冇乜呢D情況,( [: p9 \. H  D  N! h8 J
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   
5 C% F: g0 c' b( u, [0 |1 v係香港人食古不化姐,
! P! `6 z  W1 Q3 \( f受中國傳統封閉思想影響,  t- u8 h* B* q9 |' u. n
係外國冇乜呢D情況,
5 c9 R8 m  Q1 X) L5 n. `; P但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
0 T# J& w- ^# I0 C
) x0 Y$ K+ d! k0 p7 b/ L: U9 V
yeah.  Only HK will have this.2 E  y+ i% u) W1 C4 K
, L5 n" _: g1 @0 ^+ }& w
In Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   * H7 ]  g+ u' g4 t
想買時. c9 @2 [& r+ E
你已然唔理其他人眼光
1 v% F4 G1 s9 v2 y* R) }8 U: K  X9 z8 Y' U* `  _
係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   
. }. g- Q3 A% J3 o
; Z$ `5 E% _% `5 z/ {! r0 o+ U" [8 w" f8 q" R9 W
係…我入得去都唔理得咁多
$ J6 R7 F9 p3 S% x* k2 i
7 r$ i. T4 j6 r% L

0 o* x2 g( E; z同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   
& k  N2 q! o) {, t; z8 r8 p2 I" F: k" A( y7 U
( y+ f! p' R7 s# [
5 v& C$ Y" X0 ?4 P4 H) M; m
同意!
3 p: x5 W$ w& Z& K' Z
但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   . ]+ P8 V" a9 ~3 d; D/ J
如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
2 W6 H+ b: p9 t4 y2 z# r" ^8 ~+ f. A𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,0 @9 n6 A+ o4 I9 i9 }/ ]
男生買女裝都可能遭受異樣眼光,
# H( S( w- w1 L, g7 ~( j: q4 x更何況是挑選女內衣褲," F% A! G7 D& q. |) L; q( x
如果妳對自己裝扮有自信," u9 v6 m6 X0 E+ n( ?: e9 R8 f1 H
著女裝逛內衣店會好些。