嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒
% A6 Y+ Z* l2 L4 X2 h用來射都抵呀
# b: n/ V# |. J3 V% t$ }1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵
% p  X; a$ A8 z3 c
+ ]7 n. v1 b  h! f8 K5 T[ 本帖最後由 kingphone 於 2020-1-10 19:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯
$ O; P) b  j* u+ v0 J5 t; `有oL 味道

好靚喎! 又平
# a. }4 L7 u, ?1 Z0 U買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   
3 y3 S" H% L( H0 I- X好看呀⋯⋯$ o& Y( h! k- a8 x2 A
有oL 味道
8 O/ F5 |% w! U係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   1 f# j: y' i, F9 J5 l
好靚喎! 又平1 i- _1 L- }2 x1 u6 U
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
/ c% j$ _3 E8 M7 c我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   0 _* u4 r0 w3 e  r. Q
修腰款式好靚
4 v; W2 }( F; H) i$ q, u. U7 q
係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰
/ [6 o! a4 d& l6 w4 c  v
3 c% U5 h* U" f/ n( L& U  f9 u5 P# s好靚 " E, x1 r4 G% N. B* _  L& n

2 o9 q2 A$ ?# I8 C& w" |(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到
6 i, ?. G( i5 p2 ^4 V! H# N$ V
- U3 ~& I# J9 \" s* x& f, j% P" p' O1 }$ j+ h, K

3 a2 Q8 ~( I9 L5 U; b' t
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   / M6 @% ^+ F: ?+ P# Z* S
4 h3 [+ @2 C+ H+ S, Y3 @
係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   - f6 w6 w( s7 g& e+ O
上圍大,收腰
; U7 e# F7 h# N6 G" C: ~- o, y5 g- k2 M/ Z9 c. y6 C
好靚 ' E3 f* r" G8 \/ u8 z
- K4 I- s- v: [# |6 v: a& o2 p
(*^o^*)
5 L! W1 y, L1 w* A! d5 f
我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   . y2 j! b. [; X. p; W8 u' F+ n
我要加加大或加加加大先著到
" f1 i) S5 k% J! v  J, b; E4 d  B  c7 W& C; n" Q. X
2 U- o4 S% s- w  `- A
6 O* q% R  ^6 o5 V9 O: J
% R3 i' Q" \/ p, a: c, F
如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   9 G: g( k6 b' F6 g! u
等開箱文,好平,質料點?
7 I+ f, m  T, e
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   
- _* m  }# y/ s# q& r2 e
4 `" C0 m4 f$ j, P) Y賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
4 z) o- c2 C: W
2 H" F5 s& X6 \" i" ^最好,
$ V" t$ Q' }; x4 l' o/ A8 I0 W9 B# @) D7 N1 J6 Z, u! j" e7 t/ Z* K3 Z5 @
穿上身要 舒服 ) n9 H6 N* J7 S
$ x% R! C" h4 G3 H5 |1 G
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   , p: n' ?3 U8 z: `( G% ~
尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
! z- K+ E9 c; B" t$ Z
上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   
( t" d) T) g  K, x3 Y印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
' x5 y7 S3 p; I# z+ a9 q+ s8 L
我幫襯呢間是統一價錢