嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?
# s1 R% o, {7 O" @. _8 N4 |真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm
7 o) ~( X5 B% w& E$ P
/ u1 M! k. S1 y  k& H[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..4 t' u' A* Q. W  s! O% ~; H# h
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
- e0 A, C1 z* j& G  o4 e8 y+ p(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)' _0 @- o. n* ~/ p/ a# t  p0 Y
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
8 Z* Q, a5 c: g! u2 D( L8 M但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
% M6 w9 ~# U$ V9 C我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   
/ |9 _* S* \5 t* C5 @! e5 q  估唔到係e到有人知道e本書..
# L  y. V1 W% o$ O% R" _; c7 m/ ]我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
7 L+ t) W6 H& {- f(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左). |( t# f3 Y: `0 t( G; b0 t
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
; e/ T4 A" d7 U% k- O" }, Q$ B但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
, v1 C/ A- W! ^我上一次訂 ...
有無日文既書名1 M- ?+ Z' w7 u9 c/ v; H0 I
我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   . l0 f- h# O7 i7 L
有無日文既書名  {) G$ Y, U- s( y3 a7 F) p# k
我又去訂翻本
: Z4 f; `' g. B& e; E, v- i% b
% _2 c( Y- Q2 ^已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..; k1 b! |) U) H9 z& c8 a
但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   & h9 [5 H1 N! y: s6 |

9 {0 n$ i$ E0 C$ V0 f. m" m8 h( G7 `8 \3 T+ \# j
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..6 g- b& Q! P. m( |- P
但係..你識日文?
1500yen好平jie
" n) k! k2 `+ f5 {淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   
/ Z9 g2 G( l: P+ T; Z7 @  \  估唔到係e到有人知道e本書..5 S; ^1 h& R" i4 q  q* u' R" ?
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
4 t2 A! k, ~; A) W  k( W(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
: E8 o* u/ x# o7 P1 D  A8 }hum.. 中文就好似唔見有得賣...
, G8 A/ Y) H  W# c但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..8 ?4 w; f: p/ P: b0 h
我上一次訂 ...
! `) U# O2 K3 G' t) ?6 P  g6 U+ F% n; h7 m8 n9 c3 K0 t
半年出一期定係定左半年呀?. d  o% {# G1 ~9 u7 I1 C& J8 c( ?
如果1500yen又唔係貴7 F0 F$ R$ s5 l- E
信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   . H; j& Y7 H1 y; _1 a$ i$ f# j" \

' e, `$ Z& T+ w5 a0 u) `+ d
: Y1 z( }. J6 H% U' \' v" i% X. d已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..9 C4 v: Y! }% p6 m' l* U8 ?
但係..你識日文?
- G2 q! g( m  X# v
唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   1 L% _- u0 z3 U0 H  ?# ~

( h( J* e* X! H: D3 Y* D$ c2 L9 L  `5 W. `! y+ ?0 y& r+ A' c& r* P
半年出一期定係定左半年呀?+ T; Y* i5 a( I, e, u: j
如果1500yen又唔係貴* P7 o# H  l, y; F& _
信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本) @' a  Q1 }/ G4 a) S! y7 r
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
& g7 ^( \3 z+ F/ f
! u7 m# j3 k% n2 G3 }  C- i信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   
, k( C; ?. s+ J* \根據我搵到既佢就出左兩本
( q: p) F4 Z2 e, v# V一本講general cd,另一本主要講cd cosplay+ m  S, E. {" p

: t7 k- \$ J$ f' j! _! z5 {' z6 m' [信和某黑店應該有得訂(我去第二間
5 E$ Y0 N, y; `0 U& r9 E0 w
2 u, T& ?+ X9 p9 ^( [& V% V* ]9 c% F黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)9 y/ @* H2 H# r* i
但係你去黑店買係買日文定咩- -..5 n0 N' B. P9 v' P2 k/ N
其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   5 \9 n3 N$ E  I1 M2 J/ J: t0 f8 {

" R) C' W2 e# Q9 x1 K. C' X6 j% H' Z
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)" W7 X% c/ {+ m( {
但係你去黑店買係買日文定咩- -..# |: J+ N; @; X# B3 E4 R
其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店"
! }& R* z+ n! [. v再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版

最近訪問的版塊