嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

與女友交換校服著,我著校裙,2 {' t: ^2 F/ o8 Y
她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,
7 x' Z5 S% Z6 P  n1 W之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,0 q  f) W) r* v& V
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,
: V, F+ }) f8 ?5 W% `將超能膠塗上包住我JJ的校服上,
' r# s+ c: T- I3 [現在黐得很實,很難撕離
7 h) e. ?6 w  H$ {而在JJ不停出水,水由包住JJ的小孔流出來,( p  |' Q1 \. J' J  N6 ^/ T: a+ u
她要我一小時後才我撕離,她一小時後幫我慢慢撕走,4 \7 R! e3 Z$ v$ ]- z% W4 D
近花了30分鐘,過程非常痛苦
$ y2 `4 ^: Z+ m2 u! \6 s
$ A/ O. Z7 E# U" v5 g4 }$ @[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-4-20 00:55 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

看來女友開始玩SM了
% i0 M' t$ v& f2 {小心返唔到轉頭

wow! 請樓主真是要小心呀!
, y5 j/ U5 E6 G* qJJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返

可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢

看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。

好似好好玩咁噃.............
+ t2 K% _/ g8 `% Q1 G8 v  ]# T* c# u0 P, j) w$ A
你女友有無咁講..............?) u/ ]: T1 ]+ K4 A
8 u5 `4 a6 h3 H- K& C  b, g+ O

呢個究竟係咩玩法

估唔到玩得咁激。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-4-20 08:24 發表   
8 |" M" i" L7 B6 {6 `/ k8 U看來女友開始玩SM了
4 q3 u. V0 w0 C) g) P. a小心返唔到轉頭
. A1 N( K2 J& K2 c2 |6 d其實一星期都會玩玩兩次

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-4-20 08:54 發表   
  y3 }4 E* F7 |! b, G8 ]+ w. M9 w& j* i4 |wow! 請樓主真是要小心呀!2 J2 @3 Z: e  S, v8 D/ ^; w
JJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返
, s2 z2 W3 p" D$ M
我已經鍛鍊到爐火純青了

引用:
原帖由 juventusandy 於 2022-4-20 09:53 發表   
9 W  v' n- X$ e/ U* Q2 @9 ]可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢
: `; q  R  W4 w
很爽yy的

引用:
原帖由 okmijn 於 2022-4-20 10:55 發表   
7 Z$ D* Q* I* B2 }# _1 ~. e看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。
8 T- f. |, T) M. p
其實所有校服都是我的,共40多件! J& m, n: V& ~- O7 B7 c
今次由於黐時間太耐,實在比較難甩

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-4-20 10:57 發表   2 o9 v) `1 r9 E; K1 _* [
好似好好玩咁噃.............. y! Y9 A& ?6 h# N
/ s% Y( Z  M. u# o* s
你女友有就咁講..............?
. \9 b% \  ^7 }' s" y0 J" t6 ^真的很好玩,每一個月都會玩幾次

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 00:53 發表   
5 y9 i- [0 `# c1 m& U. L與女友交換校服著,我著校裙,2 ~  n5 U5 S6 }4 `
她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,; l2 x  L9 P7 w9 W
之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,) l" }$ c4 ]: j$ A4 M1 d
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,
& w1 I; e4 h. K* ~& J2 a- ]將超能膠塗上包住我JJ的校服上,6 ]3 y/ E1 ?% n' Y' o. F" T
現在黐得很 ...
* r6 T7 M' u- N, S( L% M大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-4-20 18:33 發表   & `* q+ n, ~; o
4 \% r8 ]/ s+ {
大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?
5 p% [2 i: Q0 t1 ]佢不喜歡含

呢個究竟係咩玩法......

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 19:47 發表   
) W* W3 w: j7 c/ B3 x5 V
( C6 W' V, G& m0 e; ^3 f. h) \佢不喜歡含
9 n$ _, W, `4 L7 q4 ?
唔係掛? 含都係女友嘅職責嚟喎

咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???

[quote]原帖由 mimiwong 於 2022-4-21 06:11 發表   
9 {9 ]$ d  a8 P' z, }
1 S% b3 u+ C( S. \$ F! Q2 n9 W唔係掛? 含都係女友

引用:
原帖由 yt011007 於 2022-4-23 12:01 發表   
: v& @4 p/ O! A$ w) L5 R! \' ?咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???
0 n3 Y0 x8 i/ U' G* y8 T( x
件校裙已經撕爛了幾截了,她話留返下次再玩過