嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
- R- S, s4 h) y7 p9 H# H6 y
8 L, Y; f9 W: J' \. ~5 }4 f# i. b+ N. @3 _; y2 t
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
* P) F$ g% m7 k' g: C) f" X你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
5 J( }- P( I: j5 |7 V填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 + D* q" I9 _" Q( i7 [: _
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
; f& a6 n/ e1 ~& w; z5 D' P著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 - v2 X# ^2 E$ B7 x9 p
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
6 k* h2 n: b* V7 c0 H4 ]# |
; _1 V( \  x# w: j# H硅膠款彈下彈下真係好過引架
3 r; [4 R5 g% T/ P4 H4 k, {

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
& d  x) }# J" ]# d% ghttps://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
+ u0 x  ]$ F0 c) z0 B
. k. N. {3 I. j7 r9 Z這款o 唔ok? 9 ~# J1 @  s* u0 O1 b; L* ]8 W' Q: y

) k( v5 w& N' C. \+ n! Q6 zhttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
8 D( q  W# h: B. i; K
& C. `# k: d2 l- z" C# O$ Q& E, ]7 l( S9 U3 B7 T( K" v* Q
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
" e9 S, a( g0 w0 f4 T
  J" k$ ~8 I5 Q手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 : U- w; |6 I! o" E
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下/ G* G9 o1 G# F, Z8 P- g1 C
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油" L: N. x- N# b6 ]
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手, O: \+ ^" H  R& s' b  a* f5 E
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 ' A8 X5 L5 I* x& H4 m) s

1 H5 s5 m9 U$ u. |# N' K% S# g
' A2 G: A9 K  A買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
% K. ^5 K5 a! @% @7 _2 `
& m0 o. T. W9 _4 }9 {5 K0 u$ L你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 , r. M$ y! k1 t' [: G3 w
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
" t$ v6 v; Q' d! ?8 o# f% i8 H: l如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
2 |! L% V( M9 |2 s8 }" l

3 f) s* I( O/ k1 N- N
. p: ~3 I& y- b* u5 \% twow. 冷知識( s1 N9 M* J( |' o' d2 I
, e4 o0 i$ N' f4 P- f8 b8 @4 N) @
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
7 h+ w8 j9 T# `  D1 Y3 t/ G! \- @% S- o: n& p( D+ s
真係好大真係好大真係好大 - P( c2 U) m6 b  w3 ^. A
大到漏出黎
$ ?! @8 t" ]2 J$ j/ M
9 i& ]; B1 U! G: o9 v3 }
似,兩個吹的波波,在心口。
) q" ^( m/ Z' L0 u* s* Z# L  u7 W, e2 w
; h! r& m1 Q" \+ E8 x6 [+ o(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   2 a1 v: Y, {1 t# d/ S

. ^  ?& w4 S, o. o2 R4 P6 N2 o" |, p1 \6 r
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
8 E0 `4 z4 b# g

/ S9 C; b2 M4 i+ M9 I) A" k應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。* U, `7 z7 f5 U
. f. b$ n. Q" L' u0 a( m
要身材,也是女性* k" H& R: e8 J
" s1 M6 u/ c% g$ O8 Z
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿- N: c3 d' D/ b8 }( y; ^
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
6 H% X# C! \- E, o% ]& a0 E: n& j, _2 K' Z' \% ?9 r" \6 x

: o/ u/ I* D& H" S( b, _似,兩個吹的波波,在心口。
9 k, t: f9 d' I: Y3 z4 M# |  R* k( U& |2 C1 B: Y# I
(o^^o)
男友話我似三頭怪物 - c0 N. l+ Y8 a+ B- Q4 m- E7 C4 L
! L1 l1 g7 T. u2 @
7 W  r0 S$ Z3 l6 o0 q7 }
5 g5 y9 K+ u3 r5 C& a
1 c3 [9 Y" L& Q& b4 ]3 v2 z: f
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
: W* l4 Y  B1 v夏天會唔會好熱?
0 J+ t, h, c5 k, H! U
熱,好熱,真係好熱
! \( W3 m! J$ P) S$ c& a; c0 W冬天我都要開冷氣玩呀
3 I% J, y6 C" A8 B8 \" R  O/ d* a: B
' Y, }) A- [( W% K+ z' d. l% }- o

3 U  |* C$ Y5 h/ w- _9 H5 B/ [$ L
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   
! A7 i' W/ U/ }1 v: X好貴呀
) {) w/ K+ \3 r# ~& `) l/ |$ y4 f
但係值得
% o& u, n" x7 M, j9 h. |& d+ {! b' `( b0 N- D! B
* [. u  U, I" }; F5 L
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   : h: Y5 P& n8 I. A5 j1 \
應該好重
" X2 U- k# g4 L7 v+ _, w
戴左重左 5-6 KG4 b. G: x- [& H; U! _1 c  C

- |/ |& X# U# h* t" u
: \/ }+ r! [2 u, u% w5 y
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   / o* f. Q" L* Q% H1 l  U5 [# ]
至喜歡看你腿4 i# x$ p+ C3 R- j. u( }- d' N
如果我腿似你更妙
+ x& r8 v4 g  |. |2 A: i  z( @5 k6 L. K
. T% U7 o/ Y5 K" P$ A, _
我以後貼多D比你睇
$ p$ b& u0 B4 r* c0 e+ q6 l
1 b% m5 J1 Z. y3 p3 m+ [[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   5 u' O/ [) k2 l& F- @
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
8 R# I7 v! |7 c: \* C, `" P
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
: m, ~  y/ Y5 g$ R用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
' k/ x" z- B" ?+ }- m+ D如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
. t4 m) X( _9 }& J8 w$ d8 N9 A0 [8 C3 o/ W) b- b, @- ]
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
+ Z5 [0 |' T2 f% S用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
/ z; o: f7 u/ {+ p! Q

* X$ g/ I( D. s6 U$ ], D: n謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
; M9 ?4 t: D2 ]0 n+ Q' K1 L男友話我
, z  B3 j% |/ o& p: B! v2 A7 Y! y3 ]( }- e" Z7 B
仲有一個頭,未計,% a4 m6 k- @% u, \* R

2 g0 ?# X1 {" O. b6 Q( D除非,已經⋯⋯# J4 o" f8 {* L7 X( @/ _
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
( Q2 O# }3 m* R8 }! J1 @4 x: _2 V1 y上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
) o4 I; p5 s+ B" q/ g3 v- [
$ z% u4 O# `0 P9 C' ]1 B
上身又要,2 n4 ?: c5 I& L
下身又加臀。
0 y5 u2 A/ [* ?4 w' g1 r' N% [9 ?
. i3 y( F: h* Z. P4 s" d會不會,好熱,好焗5 j8 P7 \1 h4 g2 I
  e4 i! y# s6 v8 u1 i  w" z
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
5 L$ O! b8 n. q  l) \$ x1 v* j  G, d! R- t5 W& U' s6 D
, A8 v1 A, C! f$ k( X- z) x3 @4 C用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
4 r) s7 |% s# l4 r+ F3 B

$ g/ h( r+ u5 M2 m# r* ~' i好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張% I- J& u; @, v  T+ G+ \+ n% r
Nice

最近訪問的版塊