嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,
( z' w4 ^; q  X! H- r在youtube上有不少的介紹跟試穿,
% T3 |* P1 e; C! y* ?) I6 ^一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,
, |3 \, t0 z9 s4 @) T" y3 I買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,
  ^; q( ]4 T4 d也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,3 B) I) r! D- L9 P0 n: c
之後有什麼新的感想再上來說說…
- R  {. {6 j9 [6 u( ~0 f. w7 W  U: O0 [1 h; e4 e8 H& x
7 W. ?% Y  \2 ?: p" q9 S# X

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品
$ c3 D, }* U0 }- Q( [$ q- g期待妹妹穿上

是 T 檔的?
) ~" q- ?% N/ W+ [% n, H1 q1 N5 u8 x& G: o! O5 u0 Q6 M3 R
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   . q& j3 y0 T# o" m' m
是 T 檔的?
6 b+ v% p, P' d; u
2 J0 L7 i6 a0 h, Y) S/ n9 v0 \(o^^o)
1 W3 u) I) C" s: q7 D2 T是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   7 R+ l: E2 f7 s! i
我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
' ]1 ^# @2 c- W
世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,
2 f; Z* N7 T, V% g7 J) q: m: Z( C在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
# N; _0 k6 ]+ \9 J  u' v這種光澤真的很漂亮,
8 l# N8 q5 ~2 d5 W但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
. x: S% w9 R! @- Q5 O1 u7 b4 t# y沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
# C! ^) ?1 X/ K1 N/ r即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
& l9 `4 J% j' f- v8 |日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
3 h0 _' L) e- F  p! @謝謝。1 L. }# N2 [1 D1 ]
3 i5 }: D* Q2 ~5 P* _

2 U6 E+ ^& O# ^& L3 s
" ?" R+ G) A7 C9 B- e2 q9 ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   1 J8 {$ _2 ^) [" }, K! D& z' a

$ t. p, I8 K% w' L- h( R世界各地的價格都不同,人民幣約250元
  `% a) U# p' O. \$ Z+ [
! ^2 \8 u% @) L, Z+ t
這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   8 J, K1 V( H- P  E0 x: v
今天在室內穿了一天,
2 A, Q6 C4 y( {在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
; D" `- h4 D% F$ S- p7 E# c' Z這種光澤真的很漂亮,& V. V/ s9 b7 U- W' |0 {  {
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,* O0 X2 [- ?$ n1 i, L
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,! a6 x0 v/ e& B" P/ [! l( h
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,6 R+ F! O, H9 k4 C; D$ j
日後還會再買Wolford其他 ...
' K* k; d: B0 T* A5 u+ \" u太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
; Y) S1 z, F' Y% [2 Q我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
/ i( D1 v9 r6 F4 v' R/ u$ K& g* a0 k+ W
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!; H  }; @' `) w( B. G7 P
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
" Y* w# X& i8 Q$ Y# h# |的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過
8 D, q1 I% G+ z" B! r+ _/ N9 L$ ]3 J( o* x, X/ n  s+ v4 G) }* V
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   6 i3 I  ?. L3 \/ K: y9 I

8 U& }$ S$ t- y, P9 D: A太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
6 s8 V0 d+ g! N+ H5 q" I* B我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
& T3 M. |5 a, Y5 I
* h8 n5 ^9 ~' @# L
老婆唔摸你大脾嘅

so shining.! T" P; ?% z) |

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃8 o, Q8 N4 N/ }. k& r* P
6 V" [5 A  {) k2 t* q! f
同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子
, B9 [6 G% [' G
7 y( _3 k  l1 }2 I$ W( H/ F, }你意思係街頭定屋企?; w, J7 _' e# ^2 J# m/ i

+ }- G- l) _. E# Z: J) C5 [2 s: w[ 本帖最後由 wky 於 2020-6-22 13:30 編輯 ]

最近訪問的版塊