嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想第一次

好想第一次

上星期幫人含左第一次。好想再黎。不過想cd時幫人含。好正
覺得好的就按一下感謝吧~~

睇黎幾好技術

妳如果放張照片,再打相同的標題,相信會有很多人回應妳的!

Any CD picture? I am interested,
i love bra

試過就會心思思成日都想再含

只有GAY先鐘意含J
, O3 ~0 M1 S/ P$ u  j! E7 v# O$ Z, R5 H( ]真女都唔鐘意含J

我只會在我cd時想幫人含,而對方也是cd

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-5-25 01:18 發表   : u7 v/ w2 g- E6 ?3 x
上星期幫人含左第一次。好想再黎。不過想cd時幫人含。好正
1 p/ T/ R3 U6 Y. J! w  j) g9 w+ q" h8 C* V- `) S8 M6 }- z
有冇用安全袋

好想比你試下含😍

回復 1# cherrie 的帖子

我都想但驚,可唔可以私信我分享吓,等如果有男仔想我幫佢含都知點做

我也很想有姐姐幫我

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:42 發表   
) D+ t* r5 H% S5 |7 T9 C4 c$ N# D只有GAY先鐘意含J
7 {+ d3 E; [8 H2 L3 |真女都唔鐘意含J
! t+ h2 J$ n9 t  v# r; W

9 Z  o# m2 m6 j$ e1 m1 _真女唔鍾意含,係你主觀啫,呢個世界咩人都有架!

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:42 發表   
8 s9 B2 b+ S0 r( z- ^3 X  {只有GAY先鐘意含J8 l, N- ]2 W1 w4 `) ^) X1 D
真女都唔鐘意含J
: u4 P# \/ Z+ h8 C7 D
你又知所有女人都唔中意咁有趣?

含J含上瘾 ; `0 J( n+ g  k8 M' v
唔喺呱!!好L特別,你差没俾人插。
! ]! c. c" O1 E! a如果你钟意俾人插,你就唔喺cd喺搞基!!
8 g6 H  R5 w2 [6 R& y, g% P

WeChat joe2307

回復 1# cherrie 的帖子

姐姐唔係CD時幫人含?
雖然冇cd了 仍愛調教 歡迎加好友

記住性行為安全很重要!做足工夫保護自己!
TG.AskME跨性別 - 每事問
facebook : https://www.facebook.com/TG.AskME

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:42 發表   % O0 _9 h2 ^2 w& j3 Z
只有GAY先鐘意含J, H( B9 X2 o+ n
真女都唔鐘意含J
. M" X$ U; C: p! q) _' z9 l6 R+ x1 K, t4 P' {+ u/ H$ d
睇得出你好無知…… . q7 C3 {8 h& b3 {
大把真女、CD喜歡含,我ex gf 不單止喜歡含,仲會口爆同吞

引用:
原帖由 iiluvcd 於 2019-5-27 16:40 發表   
6 M. c+ k4 N' j3 ?5 u
0 ]4 u; D& r7 c  `2 \: V; R  t
( h! `& H. W% e" Y睇得出你好無知…… ; |7 ^8 V. ~/ E. J5 g/ E& W% q1 R. z$ R
大把真女、CD喜歡含,我ex gf 不單止喜歡含,仲會口爆同吞
0 s- H6 C. c( f
* d' s$ A- f% V# B5 o+ W1 s

4 p+ I. g, I' K" u8 n: p你咁直接架,顧下人地感受先得架!

引用:
原帖由 TG.AskME 於 2019-5-27 16:39 發表   
8 R; O( P3 I  W% h; H記住性行為安全很重要!做足工夫保護自己!
' w  a& q! U; ]0 z4 C
' c+ B+ t3 r% y, q4 _5 M6 B. A
同意呀,好好保護大家

最近訪問的版塊