嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)8 U: }  k" G/ g) K( \" D0 H. n

$ Y: ]' W* r4 d; }: V; E當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
, j6 g% c1 b( _$ p' ]1 ?( Y
& u% e8 D. A% o4 c4 ]啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試7 D. F8 W1 i, c+ R

' G. L7 K/ Z5 V  T. i% L當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,7 C0 r7 S4 ~+ {; q! Y

9 g$ k8 `) X4 Q6 m$ ^$ B' l* P被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫+ M! x& Z3 O/ s& q* R+ k# ?

! A4 K  Q& H0 f8 z% L含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   6 N6 k8 C# H& I* Y, e. x1 C
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
: Q3 Y/ k( v0 u& R/ K& w& `但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈2 x1 Z" k$ r5 \- b" O% E- N, l
淨係會流d透明液體出黎
. K4 A' H: [- d& f. X# m7 {想問下其他姐姐係咪都係咁架
8 c  z; ]& \' y: U定係我技術唔夠好所以high唔到@@
" O* l! A$ I6 `8 r( c  C

& |2 q( y! _+ M) u從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   6 u) E) t! j6 E7 `, L
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)- W3 g5 \( W% q( q: w

, o. R& m. P1 c2 b/ q當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
( ]/ ^5 ]( p* Z( m
- B+ Y( G( u1 @" M6 ~2 |$ a, P啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試/ Y3 A' o0 c  E) D% \# v. d$ t# X

# {8 Y% t2 e9 w+ J: [! w2 @! n當 ...
- B6 P- g7 p- T* T% p, G  t$ s& {: o
很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   * [0 S3 C/ R9 F: b/ g% \: q
之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
& O- S  G2 y& i
$ K0 `# p1 J" Z/ D) C' J, z9 V我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   - p: U9 B  l! `( T
插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
, D3 h* f; F$ E( Z

: c" K* S: ^8 S! Z" |我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   : m9 B8 Z$ d1 ?- s; o" i
試過喲!會噴出透明液體
( A; O  E; B5 c7 L$ \
# ~8 K! v$ O2 n, d5 {1 u8 K8 S( |
我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   ; Y) Y" |# y+ q* A  {# s7 g) S$ @
試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
( ^( ^" L  u7 ]) V, w0 g0 E) ?
" W+ _- \# b( q( e6 k" b我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
  n% e  p2 G' Z! h, K) y玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
: ~& h+ q& I' T; V覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
6 n( M: V6 P7 S; H
5 V$ i/ P( ]0 J# B0 N底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?! h7 ~: X) a0 G
人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
' C$ ^/ j% j( {! d有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
6 h  U7 W/ `' E* f: P3 y
  v5 J' E, Z5 [; }% s1 G我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具
% u/ @1 T- [% f! S! S& a2 x開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
" t  q4 q9 a# P, @跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮* q5 f! L8 H- L' B% |- E6 b
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
* u- b2 b4 z2 S% {) r7 S8 C$ k$ t+ H/ W+ R' O3 R
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   + P" W+ l% Q; V( A' c; g) E

+ D0 R% A$ [' @# a  a2 O, c- B) ^3 H4 W. b& k
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
; L, \9 r) f: M; q1 n
- V- C) _* g, V# @我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   
5 b( G: A9 w, x" |自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?+ v" ?: m2 q$ D. g+ n0 P
人地聞到咪好臭?
( v$ ^$ X$ \- ~6 ^8 E& ]
6 n+ S! `9 @. U; \- D; d
我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   , o3 ]/ M' k* F8 X
我依家都有玩假陽具
3 V% p6 B! t' c+ z3 A開頭同你一樣 得D透明液體流出黎0 O; v5 q4 H2 I' g# H
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮6 b! |, L( W' e- p8 _% A
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘   r& ^/ o' I7 ?
7 L6 r# c8 v# N1 s, j
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
: E1 T7 R+ s1 A9 P% h% H$ D

6 x: b/ l* o! V8 @8 Q# z我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   , u" ]% Z+ F+ d: I6 T! S% u
我依家都有玩假陽具9 E7 A, R, [5 ~
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎+ T  d$ Z. w& s7 K( M7 ?
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
2 M! Y9 i  P9 a; K, E插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
2 I% \" y+ Z4 G; L7 ?1 w
0 y+ x( o6 ?% C! ^! q. n& T- h道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
2 W( j" A+ f( u: \( _3 v
好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已
, B  I' h: @1 X2 T插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左3 a$ v: l! z. K8 x# ?$ Y
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋
* ~3 K* H4 y7 J% b9 h, l: }有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)
3 V) _" w" E3 S又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚
1 Q, N% A1 ~0 `0 N; O% V7 E又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感) l) ~& }& c  j/ S2 E8 y/ a# ?
用電陽具玩係好玩但好易壞- X/ g$ h4 `6 J4 e
而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)8 o, a+ m8 O, d
而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片
5 J3 o- Q, b: u. y外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡
) C& `4 n( @# `) N# P7 V2 }相片太過激,唔係好敢放上黎
7 a; [/ S, O  \/ E/ w* M# D. h$ {8 O$ @) @9 }- [' i2 G, k
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,
% p8 T3 I9 ~/ G2 M. `4 z5 ~手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感( b- j1 a. W1 T8 T7 c2 m
如果口唔想用手指
6 q0 j, n( u$ X- K# B: P而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口; {0 H' `- [& `1 E8 H" K/ \# L9 v
同樣以上方法" c. j, m% `  j! x
但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好
- O8 o4 L. |) X1 C! K7 c8 d衛生重要,用完清潔  D* A  p' R, d) q, n% K
如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   $ ]' L( i* @  k; A/ z! w
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
" C+ y3 @3 a; [. Z, N - I/ r' q8 Y5 H6 P) e
6 }+ ~% F" C* ]: I