嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 時幻想自己係女皇

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-20 23:35 發表   " L9 u" t8 G# u

% r3 D( [4 n: w* i8 t5 D5 L+ n8 P$ X; z, Q* ~  _+ a
他䌼只能給他一個男人乜乜,不可給別人摸
4 ]' q9 W) u+ N$ l0 b! t我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 10:17 發表   : |: n  ?$ B3 j7 k
, d# n8 |& O+ G/ G' e, _
我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。
: F3 L: _: a+ ]' I) j( x

, @% o- W( B8 ~$ _6 g要他們帶著安全套?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 10:26 發表   2 B/ z/ c. B4 M
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!
7 k" b1 _; ^" C  M- g
+ B6 e; }( a6 ]* g' x
我有時也有㓜想

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-18 21:26 發表   " \: ~2 t. B8 B6 W$ X

# N* @) B% m# ]; o
: y& H4 J' }; {# P  X也不是! u2 M0 X% z- W5 R- `% ^
我是經常幻想自己是被痴漢欺負的受害人
2 \+ p5 j- u" ^" Z( o0 P5 g
% g; N, K8 U* w4 S4 g" o( Q: c$ d) w5 w
痴漢,點對姊姊?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 18:23 發表   
" T) L! X! n+ H* S' M% T0 T* H* ~( S
+ W6 B  A# I) x% W
1 F  a) T" a; A1 D; m要他們帶著安全套?
4 [2 e- H3 J8 v, V6 U) ]梗係唔帶安全套,射精響我全身啦

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 20:57 發表   * V/ q2 ^& e$ c# j: r. {

' z/ ~7 s# c- F+ \% ?9 c梗係唔帶安全套,射精響我全身啦
" [# Z5 Z, N: B1 A
5 k) ?% M) E' ~) |) m他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 21:58 發表   3 H- R# r3 H1 @1 {

E' j, t) s" L5 v; @- `( f3 n4 T
他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受
% |2 s, G/ M, }/ f& K, e我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左

回復 1# dennispri 的帖子

幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 00:16 發表   
7 e& q" D; U& J) B8 k4 `( M+ y0 I& g4 _0 V9 \0 q+ O1 O) z
我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左
0 N& T$ c) z  ]+ w- q
: I8 E; x+ @8 f男人是這樣的,初說吻一吓,之後叫含著,射時漲吓漲吓,口感不錯
, x! y7 ^  P5 @但是很大的濃度魚醒味

引用:
原帖由 babyabby 於 2019-5-22 00:20 發表   
* b( V4 D1 ^% e( x$ K幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!
1 f2 W! O9 g% ?* t: l; ^5 t' i% z要著埋腰封,做個充滿女性曲線既性感女皇,要令男女奴未玩已經射曬精比我。

可能個男人太耐無射,d精會好濃。* P8 K* i3 i) P; I
由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。, A" l. T! v- F8 J& Z0 R+ \

- u( o  w1 K0 h[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表   
. y/ W2 h. p8 w% e1 C/ [5 Q0 Y. `
" G' {9 c" S7 ^3 r: q! {- V% @; c. u( w
男人是這樣的,初說吻一
* k: q9 q8 c8 r' G* ]  q  Q2 b$ P, i; U( \1 H, b

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 10:48 發表   4 N8 w" \5 x* r/ h' m! V6 M
可能個男人太耐無射,d精會好濃。
/ M2 S; J7 O8 J: v3 G由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。; O  O# l6 @* @# X

/ J) q- e# _1 u( V$ R5 O# p[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表 http://hkcd.tv/imag ...
' U4 W7 D, `$ w# e8 S2 x+ I  w+ b& G8 T5 f9 O
謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

你都可以試下,- S2 D+ I* s/ J# B$ p% x8 c
或者你又可以教返我d 秘技呢
3 y& E6 M9 B5 u8 M' {& o4 }0 x+ p/ T/ S# T
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 19:17 發表   ! e" _' _# R1 u2 C6 v
+ x4 w! K) u; ~1 |3 g

+ a( _8 a, ~0 V* G$ ~& O謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 19:20 發表   ' X( E  K) f- z8 o7 }& S
你都可以試下,
* l1 k/ J* C, A' `1 F, G或者你又可以教返我d 秘技呢3 m0 h5 M3 r" i6 q2 H) z+ e
! r2 Z3 A7 z, v1 n
" k& x, l' ~  I5 ?3 I: t
" x3 l( x$ `* R3 \! x/ K* X男人喜歡叫床聲,

叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。+ w6 ?7 f* F& o3 U! V0 F% u: N
隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。
3 d8 _: Z# K* f, j% s3 Z
% p0 r: f0 }8 @( `
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 22:14 發表   
7 Y9 M$ \4 r  R! b/ V5 p4 V. N: G& X" N0 p4 D2 \' s9 ?% ^  i

! @" E6 u) b! n4 j+ l男人喜歡叫床聲,

有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-23 09:49 發表   . n) z6 I% I$ v3 z* _) d
叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。
  u( P$ @( G4 ~4 \8 ?隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。
7 e1 D! Y, D$ I- R% f3 b% e
: _& R5 Y9 A" W" `
. J8 `) W# Q& Z( K( g

: r0 M; ^, p6 t0 t( F5 x5 ]好主意,我喜歡手摸,硬硬的Jj

引用:
原帖由 milotene 於 2019-5-23 11:20 發表   
2 X% {- A) h* t( h5 B5 {有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入
+ Q; Q' l2 }+ H2 E' J+ c+ n0 B& G2 @# F5 m% ]3 k- K6 C0 w3 J+ `$ \) c
和伴侶玩,縂比自摸不舒服

最近訪問的版塊