嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身
+ \& ?% ~2 X5 `% M8 d7 |  B# j7 Z我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret! Z0 b5 v! _+ \/ Z# |: A
我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。
3 D% |& K0 X0 G+ @+ b1 i7 t我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   / B5 L0 l  ]/ v. V- z- a
呢個問題好頭痛。
8 `4 s8 T: |$ w4 v! g( d我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
) t' n; b% Y6 W+ [: y" G' ~/ I
5 i8 T, O% K  P3 h# q, `
外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   , ]' l: a8 d+ P! K! s
68 , Peach John , Victoria Secret1 X" J* |; P7 w2 n# z- E( T
我大多數都係呢3間
* @, L% X* R7 l- M1 ]' s; }
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   9 |+ u- D: u  S& F# A2 D: C0 t
呢個問題好頭痛。) S* Q6 }' i1 w" z% v6 B# n  L1 P7 R
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
: t# G& ?' i* \" U1 ^% S* A

4 F: x. l- R+ K! q外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著) R. s' v+ _9 ~0 L. J' D  w
有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦$ p; Z, k) k$ C7 \1 r) [+ P7 ]; W
定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla
) z; Z9 G9 r2 P5 Z( l$ _8 R. o! Y% }1 s

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   ( \6 i3 o) S. p& f5 E: W, Z0 u
4 {4 j0 l! f! l+ W
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
- E" n; p$ Y* [( R
5 ]4 c  g# y" @! Q
VS我主要買Sport Bra9 w, i, L" A& z1 M! A* S
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
% _( H( S; X  i- j4 `" d# I通常只係大中細碼無分Cup Size
. ?% n" B6 [  a3 B' rVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇& _8 B+ }% }7 G3 i# ?
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身0 e1 Q* n/ r2 T* V" i2 p1 K+ U
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
% _: W) U4 j8 y8 E0 |
" b; o/ A- |. A9 R; S
+ H  V. K, A' [2 aVS我主要買Sport Bra9 r9 p" M+ m% T7 i0 l: m
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
4 T4 H' ~& I# D通常只係大中細碼無分Cup Size# {4 Q3 e0 B7 u. U2 R8 X% l; H
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇: A7 w  Q5 r( c& D: d; M; V
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身) Y" T5 R, j1 e  z# q, ^7 [# ?  B0 W
咁當然...款式就見仁見智
1 L5 R9 H2 v9 J( T/ y1 p1 D

v7 p' R/ C0 g% S其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   
8 Y; Y! Y% Z1 [4 u- N, j( U6 B
( O9 b+ P# ]3 ^' I. ?) E! i% |) h3 q  J/ t- v: C# Z) U0 `
其他 bra 呢 ?
. }0 k7 y4 k. |" @& W. Y3 E2 l, Z, L
6 g0 E# P& U" K: _$ _% M7 C$ W2 J68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra" R1 M9 D$ ^9 H% q3 D: S; A
有時買左新衫又會買Bra襯衫; b' T" Z1 x. F2 t( w

8 U3 y3 D* W+ C+ P   6 W' c- j3 L; D  F- b5 Q2 E
3 a& e& I  C2 c' P
其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   0 }7 b: C0 a* c! ]* G3 p
7 N& r# e3 Z: ?( M
; B4 b0 q& j% a& f! v4 R& e
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
/ q) k" t. l( C3 f, f有時買左新衫又會買Bra襯衫
3 U+ ^& a- O9 u' i: o0 r2 G: a2 q2 L

' @, E. u" F1 r- e- R$ M# R2 E- ~8 J! p& G6 k2 g
其實你話其他Bra既意思係指 ?
9 p) X& Q/ F$ `, T
有個地方一直覺得諷刺2 G& P0 Y4 Y6 O, t2 Z5 |9 z# N
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
1 @# ^% d$ d& ?8 w) L" P" s呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
( i' u) Q3 M* ^* @% @) E但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
3 V' O+ g. }. r4 F
) {  i" G4 s; t2 \有個地方一直覺得諷刺
2 \; w& J9 _4 y4 k68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫4 Z5 H& W/ ~+ a) \" G1 ?6 q
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d  U' B: R$ S5 H# Q( y
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
! A1 G2 m, j* \0 X+ @
8 z( K! p8 R3 s, ^: [1 v因為講舒服既話一定唔輪到佢
8 w, O% [4 S6 W- }8 r$ _# ?" m一日帶足十幾個鐘既就會明2 N  }# x4 v3 e
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表     }1 [! q$ r) t- m) V/ X! ?
: R. {7 I5 R5 M4 @% t( Z5 t% u$ ^5 l# |+ s

K! N" a* }* w! ]/ [因為講舒服既話一定唔輪到佢
- f2 c, j2 V# \9 h# |( f/ O一日帶足十幾個鐘既就會明$ R: ~! x  P9 \* s, x" e) @
佢係勝在平
- b. ^2 a( ?" E. V; B: s托得又唔好,長遠著壞胸 / A6 z* S! ^. z# z! ~; t" K! k
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   ! t1 H% ?) x$ m5 l4 ^) Z( {. B
$ j5 I. {9 [' u  i' p
, M  l0 T( Y: r0 L7 i  s4 z# y
因為講舒服既話一定唔輪到佢
" g0 b; J% b# `6 Z一日帶足十幾個鐘既就會明
1 f+ r) ^! p2 A佢係勝在平
8 F& f2 k6 o3 t, ]2 {% _- k( Q. P! N
是,68 是平的。. i& V) U1 }2 I$ x# p

# w2 O) H* n; O5 j% u7 r* o% J入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD

最近訪問的版塊