嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

商女不知亡國恨 隔江猶唱後庭花

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   
- r. d& ]/ x, Y7 I! z# ]體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
. G* n. o) Q' M
+ y$ T( Q! }( K/ [
今朝又插入, 仲搵個鬚刨尾插入... 好興..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   
* O) g+ S; e  M6 s0 }體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
: Z* m/ x& r9 ?* E1 h- [+ X6 z: X

" ]) \: @" b1 W, y9 m3 R& Z& R完全同意閣下的見解

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-16 16:00 發表   ) i* s* A: E% r' e
7 K2 S1 j$ X) d1 A- z
$ x, i' ?7 p* w4 E5 W
完全同意閣下的見解
2 H, R7 q* o9 _, s
5 J8 E. h0 _) W* U8 [都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 08:44 發表   
9 [: e: O9 ~& c5 H& ^& Q! O# m6 ?  M0 Q& M* G: F
: l  d2 I- Q* ?/ w0 ~; v! \4 G
都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..
$ S$ Q1 \' J# T6 S; Y

$ T* s  r. h1 u% I/ A- m' a$ E, ?癮都係正確。
6 h  m' {1 g0 ~6 e& W2 U6 e我又覺得又有點分別的,: `$ e9 B  p: h: ~/ K: A# g  s
打飛機就打飛機,塗點油或潤滑劑在手上下咁chock到射,舒服曬。; @5 ]$ ^; Q# H  Z. a
同被那漲滿頂實的棒棒插到射,射完後,後面支棒棒退出來時,; c& e  k& {+ D! |* k1 E
退到“cake頭”個位置難捨難離,又是不同的意境啊,喔

用手指好難自己就0 c3 g' W, h4 t5 L

E3 p% R1 n! N7 ?2 I) Z都係用玩具好D

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 17:16 發表   8 h' j2 b# _2 H% O  G
用手指好難自己就
8 N7 J" ?3 @# Z$ _2 g; f
& v% a% V2 U) k( }/ j4 X1 R* U" k+ U都係用玩具好D
/ p' z4 l5 M' a0 @6 S7 c4 |# q/ T+ z4 a) R2 [1 b: l5 \
未有機會玩玩具, 暫時用住手指先.. 我亦唔想搞到個屎眼鬆晒!

肛塞一直塞住先會鬆
4 v* b9 b  J6 g' _4 \用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時
: i3 K1 `/ j4 C) S9 @7 b$ v既唔會痛 KY又唔會乾

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 19:38 發表   
/ A  B4 c5 L# x% H) E) e肛塞一直塞住先會鬆
7 V3 H3 _& \+ ~# \. B7 ^9 v# r用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時3 E& m# \3 O: l- H1 B0 {8 [1 A
既唔會痛 KY又唔會乾
' x. K5 |  ]) n% [: V
! r4 P9 l* d" z0 [1 g好... 有機會我買支黎試下先...

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 19:52 發表   * z0 {5 {+ R+ v% N, U) Y6 L4 O, ~4 S

$ v2 w8 Y* D! L* W& P0 b
) R! ^! V* p) ?好... 有機會我買支黎試下先...
5 g9 [# Y5 j" K, F2 q
: e' Q4 ^1 x! o" b; p  N+ l: ~3 ~$ V2 ^2 m, `5 `6 C! I
哈哈,已经上瘾了吧,小心停不下

用G點按摩棒

後欄哩家野0 K* z5 u4 j- r: z6 D) g9 d
有D人天生係要比人通架

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 10:44 發表   ; J+ c4 Q2 J: a# r7 N1 W
後欄哩家野
; F) W0 T3 W; v1 B有D人天生係要比人通架
% r' N- U/ x: |# ]5 {$ P8 K) m, n; p% o# f6 V2 `
自己後欄, 自己通好...

妳慢慢就會變架喇2 s8 h& ^8 {; E# }' |# N* U/ ^
到時妳就會不時都想比人通加喇

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 15:36 發表   
6 D  ^7 d  r4 f妳慢慢就會變架喇
' W2 ~: D) w7 `: b' T& i5 O! H+ M0 o到時妳就會不時都想比人通加喇
: H8 d* w7 C/ d) m) R0 e

( r' j9 z$ I1 y( n1 q過來人,係唔同.. 不過我呢方面定力好好.

用過玩具已經返唔到轉頭" T! O. m% n& n1 b
而家間唔中就會用假__玩後面4 u6 e' p/ w1 p& f5 I# N
唔係玩得太粗既話,唔會鬆既

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   
) l+ N4 x7 g& g- m3 f* ^, Q  h用過玩具已經返唔到轉頭7 z9 I6 n' B( n- X7 @
而家間唔中就會用假__玩後面
  s. _- P9 w! O1 G2 O唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
0 z* v, e( `: p1 d

/ ?2 G$ a7 z. v) F# R, |我有心思思想試, 但呢一刻仲未過到自己.

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   
4 P& u' e, V5 @# w  k: k用過玩具已經返唔到轉頭7 H( b7 F$ c0 ~; d- F' A  Q, X
而家間唔中就會用假__玩後面
  c; c' h4 `, e# J8 H唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
( c" W5 S4 c" U  c3 Z! k

) p+ \* A0 {) ~# s$ s又“UN”又“搖”撬兩撬$ C9 y5 V9 N: T, z
與假陽具相約在菊花

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-22 10:51 發表   3 K) ]. }# Z7 f# \* x' ]( G/ \) i

% t9 Y# ~+ _( v# X. P  _: U. \& H! U! d( o9 c; _" M" |
又“UN”又“搖”撬兩撬
1 m+ J) g4 J# d2 K與假陽具相約在菊花
8 _) L8 @) A8 d最鍾意慢慢坐落去 由慢至快咁un

fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....

引用:
原帖由 sadm 於 2016-11-24 15:28 發表   7 w7 r( b' y7 g4 b
fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....
9 q$ }" u; r8 m1 j/ g% r
果支好大碌,雲妮未開苞會痛死
- E. U8 z$ G5 A& O# n: T6 lbtw 我用FF既伯爵都幾好玩

最近訪問的版塊