嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

有冇姐姐試過插入高潮@@

話說小妹近排想試下比人插ge感覺
3 B, [( ^3 {" A7 u/ W但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
) q9 ?) n# N- h1 }1 ~. y淨係會流d透明液體出黎% S1 [( Q& O+ G  x. w
想問下其他姐姐係咪都係咁架
' u# l) v: T& i定係我技術唔夠好所以high唔到@@
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
練習多D

我前後試左十樣玩具都有" k+ A% ?. l4 t8 Q, y+ h
都係無乜快感

回復 1# hitogirl 的帖子

之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
7 K; k- b. S* c! A
' N5 f0 X+ j1 }1 y3 ]! \[ 本帖最後由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:36 編輯 ]

插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架

試過喲!會噴出透明液體

試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手

玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... 5 ~9 X: i; @: S5 `9 [. u
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.

引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   8 `! \+ I3 C+ e
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
: h/ B  ~% J3 j3 f! O0 c1 b2 E但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
) f: Z6 u3 K% l' f淨係會流d透明液體出黎
) Q$ T9 w3 I( ~2 \& N0 v想問下其他姐姐係咪都係咁架
& W" j% x; S0 t# A; S* q定係我技術唔夠好所以high唔到@@
5 M; o- ]7 m  r- j

8 e2 u) ~4 B8 \/ E0 b  l6 n# ~新手未慣啫
1 t2 o1 ?4 Y6 c& N
' p( S7 a) H, J' _% @* [其實插肛係可以有高潮 同埋 射精

試過用假J但沒有快感,未試過真人

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   ; \$ E: U0 X. n: D3 q* C
玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....   w6 w( R! {7 e% G
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
+ J- ~) T: k) N+ \' B% _. z0 {/ D5 j, ^
試過一之成功噴出前列腺液
, e2 @* \2 }4 k8 G7 f# U& p請問怎樣提高機會率?

有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   8 t3 V2 Q5 f6 U1 \
試過喲!會噴出透明液體
8 f5 v4 P- T# @* x
我都會啊! 但好似冇咩feel咁

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   * J- K% y6 k0 _$ \, Z* }3 l

0 m( w( k+ f0 n; }3 V6 c# ^9 ~
" i7 l- Y6 i  L$ `/ r( F! ~. G新手未慣啫- ^: @2 g, d% h$ H- E

. F$ g" k! E7 E( |2 V( A+ c( {1 t& O0 V其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
9 S  ]' \' z+ y+ n5 F. v
但我插個陣下面唔會扯@@

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   
$ M6 u( n2 ^2 }* y- [
- O; U2 ?+ `4 P$ e6 d- e
) u5 }( O4 S& ~- h! g新手未慣啫
! a: x/ u8 T$ R! e
5 M5 h" P  \0 R7 f7 i7 H其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
" N* f3 T/ G9 b. [
  g5 p, S8 Y3 W# n/ Y
女仔又點會射精呢?

我用电動阳具插自己洞子

有次自插到高潮,,之後成身軟晒,

想試 但係唔名膽 怕痛

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2018-4-17 11:11 發表   ! Y- y( O7 r: e
試過用假J但沒有快感,未試過真人
, o( t" p; V# Z# y真人感覺更棒
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
) ?7 V0 R1 R; t* w3 n插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
, Q- y' I6 z5 T5 \9 l* Y* X9 o1 B. m% ]* A/ [
我們也有 G 點??
享受 一分一秒的 CD