嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含). V9 j: T9 c- ]

1 c" a& H% t: s1 X當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
" C$ N1 y# r; o
0 P+ K1 W2 B! A$ G8 ~. Z4 Y啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
3 L3 U! o5 F, H7 |  A
& s+ O% {, k) [' n當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,, x( d, i9 q1 Y4 P( o# U: o

# b' y( z# l9 X( f3 Q1 k被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
& a; ]. _1 F3 O5 f0 ?* O
( ?: u* L( W+ a8 K含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   9 _0 v& u) l# {1 J! Z& c
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
9 A0 V; u, M. ~1 E: ^) A) e但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
- N7 ?5 P! s! I0 v2 T淨係會流d透明液體出黎' l1 D. g2 |8 i
想問下其他姐姐係咪都係咁架5 [8 Y1 l% G# H4 Z
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
; ]- }- G2 t7 Y" u7 H8 \4 |. C8 m' z( \. p# K% H2 {: X. d  ]. B  S
從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   
9 F4 t. {, L7 F  g: o" ^插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)' O$ K7 A$ ]' y. |8 M' p) V

]) \2 X. D0 @當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
$ i$ z9 u% Y' \) o2 a/ N% O9 A: I! C& _% O: f: o
啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
- ^$ d1 S3 [' ]0 U" S  K) a2 N; U* A/ @8 ~
當 ...
! H, Z2 B1 G8 L! `- u% M6 b, o: Z& C
1 T& X; R7 o& }- B
很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   
7 Y' ^3 Q* S6 {" w+ j' G/ [8 K之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
3 B  @' U! C  `7 }. i7 @4 U# ?+ x1 `; s4 F, X( U) O6 a
我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
% m( x- {  a: F6 T  o插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
$ s& r) s. ~4 M; m
+ L9 x8 J& T+ f; [! a我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   
- n- w% a2 O8 V  p) b4 f9 R9 b試過喲!會噴出透明液體
% q( K; w, M3 u8 ?8 k1 n+ G. l
我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   
6 N0 u8 h& z0 l" K; Z+ r" u試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
% X5 U+ O1 k+ u' h( _
" ~& N/ B$ Z8 }我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
7 [8 c& X6 N8 q$ Q6 K  W: t7 S玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
( n- K- y: I2 X3 `+ X7 r) ^0 ^& B覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
7 ]& ?/ q/ E4 y
% Q9 C- W( b. ~0 m: Q1 u
底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
! W$ \. U8 I+ ]% T人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   % g5 h" G% p) b% s4 V% U
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
; T2 y! x3 i; ^

; h# R  N, x, G' y( d! @# Q7 @我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具" e; U+ x9 S/ _9 x
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎; S5 W! a4 t4 n! x) G! N
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮7 k4 U, Z- {' C. V* I* P5 I
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
0 B8 a( b' _9 s" e* G  ~3 k# u1 q, B' [+ ^
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   1 A* M. V: N! ?2 f; ^2 S% y
) z# t' J% U% ]/ z
3 @* i7 n7 W) f. I9 h! o; a# V) }4 ^
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
0 z6 }/ \; G* s
8 J5 e7 b& l2 X6 w! j; O3 l
我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   4 E! E. f5 `  d/ n. j# \* I
自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?6 e& B) k  K; v. h, X( d. X% _
人地聞到咪好臭?
* a' A* h5 B4 o( j7 i6 [) v' y
1 t7 a7 K6 ~7 M
我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
1 O# W( e* U* A& O* V: b/ u# p1 }我依家都有玩假陽具9 x  j$ X6 C, s% y" x( b3 A
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
+ |; F. ]+ k( j跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
( r( x8 Y( `/ P  k! L插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
/ [/ B) d, f. C7 f0 f* N  ]( F6 }  m" f4 `9 h1 ?) g
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
! @5 D9 o$ j; \  V6 g

% p; C# o  [* ~  e/ ^; P: E我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
) Q. {- n0 J" b0 _, R3 D, {, |我依家都有玩假陽具
* t  ?, p4 l  M/ N開頭同你一樣 得D透明液體流出黎) `" A" i" _) Q
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮7 B( ^1 o. ]9 m9 v' C5 F9 [1 I* u
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 * l& |/ Y6 \% r5 ?
4 x7 ?# L+ P$ N1 u8 O
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
: e+ [3 j" k4 E# @1 c7 E* O, K6 j好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已6 n+ T5 h: {7 K) t( ^" S
插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左! x. T0 F8 f' l: R# p3 ~" e$ a
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋
6 e  R; N& u3 f/ w0 d有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)
" G) e/ O. d9 R) ?2 y  a' |又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚
% `# G5 z( X! P1 O1 e+ x! u又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感
3 T- P- }7 B+ v1 L$ {$ X* x用電陽具玩係好玩但好易壞
+ v: |! W7 f6 o+ b7 H而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)4 D! f! _! s- n
而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片- S( l5 z$ B/ Y5 s" X! j
外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡
" Z5 C5 L8 g2 |相片太過激,唔係好敢放上黎
) g9 Z- f( ^- {
+ |1 B( T+ E0 e! Z- T[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-10-17 09:59 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,7 ^  S+ j& p% V5 m+ g
手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感
5 b" w( {' Y5 {0 q- S; l( p/ k9 p如果口唔想用手指8 Q! E7 _: U+ Z6 P1 o! u3 X9 A
而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口1 {0 ~- M- y- o8 C& s4 D1 n
同樣以上方法
& L/ S" T& U) N$ Z: b1 P但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好0 q5 V7 I3 K, Y# x8 r7 c' v
衛生重要,用完清潔' _7 p. t+ v/ O6 N+ W2 {( |; P
如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   * u/ p, M% p- D4 g$ _
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
5 r, w7 P: g2 G8 Y0 y
4 [( P! o% W8 q) [* J. y
! d" D; T7 b! T3 r% F