嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞

肛塞

今天在家用陽貝自插後再用5cm肛塞出街
" D" \- Z& Q- O
2 ^$ d1 B8 J' d3 Y% R0 Q' N  o
; F# B6 W" {# R* {1 O
3 J4 k2 \7 s% Z5 c3 Q& E3 n[ 本帖最後由 20151120 於 2016-2-19 11:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我的內心是渴望成為真女人

我出街用7.5cm加埋衛生帶

出街用唔會妤難走路嗎?

粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   , K& ?$ J7 {; D' [5 ~
* e/ Q7 Q; O' ~; l( l, C3 }我最大可塞入9.5cm肛塞, W9 b. Q: q  ?# F5 Y

4 y9 i0 ]( M9 x) s[ 本帖最後由 maria-ng 於 2016-2-20 10:27 編輯 ]

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   
( Q: x' K! W4 k2 `6 a% S) p3 \粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
# ^* @+ F, u! s( y& x* [5 t; Q& y
6 x+ h* L6 B* b  \9 E4 x6 c. f) D4 `  Q% f+ A% v
我覺得係要一步步習慣
$ d: i( u# H# |) U& e我最初玩6 G* |8 o$ Z6 T7 I+ ~! d/ E5 V
4CM 插一陣經已好痛
8 v: J0 B' h  t, W8 Y其實要學放鬆的
  G5 [: ~: {9 e* B9 z) i而家4CM 其實冇咩感覺

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
0 C3 O) {: O3 r4 \* w! I8 a出街用唔會妤難走路嗎?
# Z4 D* m5 j, A3 e

. a7 F* a/ o* D4 d# _7 A/ v# e8 z
7 Z6 c, o% {) V& D  z  {6 J; j) a其實唔會架
" ~* y& j3 _- Q3 q/ Q6 |! _& Q只要揀啱個粗幼
& G  m/ ^2 V) a* o7 B$ y' [) L$ I6 O0 Y& U
太幼,完全冇感覺- \8 O5 U4 q& Q$ O# u2 D; V
太粗,會痛
% v3 \* y' P3 B( T! m# ?1 x: \* m
如果個塞可以令你行每一步都感覺到佢存在但又唔會整痛你% }0 M4 e7 C+ n: g
咁就係最正最合適

7.5cm肛塞基本上我可以24小時都塞住肛門(包括行街/睡覺)

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   : j8 C/ M5 o0 {5 U7 R8 X1 a1 {
出街用唔會妤難走路嗎?
' d% z% R- m( J2 o5 b& ?9 c7 g! Q
行路的感覺才是享受

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   , ?6 b7 e" h1 u& r3 y9 L; |$ B" M0 |
/ @7 x3 r+ {! c, f
我由3cm到現在5cm,下個目標5.5cm

引用:
原帖由 20151120 於 2016-2-22 10:35 發表   
3 ]2 f$ ?! s7 M" `# p0 a5 \! o- e
9 u) u0 G# W) X  W* d4 v5 j. I行路的感覺才是享受
! i$ @0 Y9 x3 i; Z1 w  ~* I3 Z2 t/ S* Y/ z  ~; w

0 ?( d# m: L/ f2 ?1 w完全正確
1 f" K! F/ K* i* m, s) B識貨~~

睇完comment之後我只能夠講幾句 佩服佩服

小弟不是擴肛愛好者但滿享受被塞的感覺,我是買圖片上的錨型肛塞3cm,塞入整個合在股溝,穿出門走路逛街感覺很棒- P8 K7 `0 O6 Q$ \8 T, [5 t) V

咁大個。。。。點放得入丫。。。

我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:53 發表   
: f* A8 c5 z$ \  T咁大個。。。。點放得入丫。。。
- f7 w0 ~" P! Z! x8 A3 q擴張肛門要時間的,不可以急

引用:
原帖由 小豫 於 2016-2-24 16:54 發表   
: p9 l# K9 P* m5 Z* f4 f我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!
* w% X2 x( Z7 L9 s" j& i0 Q" ]9 N1 K
我由5cm開始,到能塞入7cm已經是2年的時間. Y1 m$ j& K. Z' H) r) r5 T
由7cm擴張到8.5cm超大型肛塞足足用了3年半

我由昨天至現在,肛門一直用8.5cm肛塞塞住(大便才拔出)/ S$ `. l% b- _9 X% D1 Y9 d& p  h1 @
塞了27小時

回復 5# maria-ng 的帖子

巨無霸點帶出街?

長時間不會覺得難受嗎? @@

最近訪問的版塊