嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   : m, j$ n5 X8 f0 q! c
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
; i$ I8 z+ G: _3 T" X穿上身影下相
& y1 v1 q, f  B% j3 ^
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
0 ]% w, f- t/ o' q0 U3 y1 f要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
+ O1 x  B0 c9 {2 `
/ L/ ~& i7 A9 t5 U0 }" h1 S0 ?
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
. N8 I" H  @/ z' d' H目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
8 ]1 ^8 W8 n: v1 T想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
# u/ N# w: T8 [( |* B5 ~顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   " O) M, L- f8 \3 G' r
好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。; s- H# a' Q, x, X% [0 N8 q
想睇埋近頸的一部分。
6 d' d% Q/ r7 R
係C杯淘寶買連運費約HK$300
( V% m; ^- [+ z: m7 i

加上透視喱士自然D
' i! z: F( b( \; Y6 Y

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
" K* a, d+ ~! K! ^* d2 ^2 Q" N加上透視喱士自然D
) J9 C  |! H4 w: {306180
3 O! Y- a6 r1 r! [9 I
幾錢
8 d4 q0 @- h, h9 y好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   7 a9 @+ f$ ^+ Q/ w2 l

3 e) s  p, \1 A' P. ^! ^係C杯淘寶買連運費約HK$300 * @6 z. P2 c; }/ ~3 G6 u
/ a; R- [+ U  [, l2 D5 I( B

5 ~5 _; q9 @: z4 k$ c1 D6 `) \( C$ J) u1 ?
300蚊咁平?
  Y; `( `: w. d3 c6 g5 @: w: d; c& \( A
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   " v; o/ i+ q& A/ H
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳! \" s9 F' g3 ]  C* s; I% K5 g/ k
顏色很接近皮膚呀!
9 `' `7 ~" P+ x
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
& R/ Q* g# f+ _! n; B0 z

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
: w0 A3 Y5 w2 W. z7 O. }3 U- g$ \( g
係C杯淘寶買連運費約HK$300 / q4 v9 |. ?6 V/ b5 U
7 N: V4 m5 B5 x- U) C3 v, w
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。5 Y% S5 a; r8 P& M& B
8 ]6 E$ G5 A; U$ ~2 |5 `* K
+ l6 G3 |3 z3 K% s+ G* k9 K

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
$ t! w0 Y5 z8 g4 y2 F: [
2 D% W, g" q9 H有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色- f# p5 B7 O) {, l/ D
0 H# V) ~- b7 Y; i7 B9 b+ c3 b/ j! w2 Y3 f* F3 W- o# D' t' O. w# U; H
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色2 A9 T% o% H, I) \' K. p

! [) M. v5 v2 {/ R* u7 R我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   # W0 d) k: X  O0 w% G

9 r0 p3 c, N" [! E+ u+ D- Y$ X
& u1 @4 X* ~. ?6 S我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色8 E5 Q, a) J3 D/ L

. w5 z; N4 H3 W我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
+ W5 C! p4 @! @9 Z% p4 U; w  I, m4 P' t
我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!  w) ^, L1 n2 r, ]) T0 V

好靚,唔知重唔重呢

最近訪問的版塊