嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
% T; X2 w& W8 d8 x6 Y* N8 |! n2 }6 ~5 D0 p2 A4 X' |& s1 \
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
/ M: ]( ^& p! s+ `女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
- T; M6 I, b! |: I( F( ]. u. Q7 r
$ U4 a  M: V( T/ q( X好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   , X; T  f+ |% x6 B/ _
) v1 o4 J  C2 N
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三( d+ b) ?$ V& L1 a  C6 v% A
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
& G4 i& C% `! ^; a& S) O你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
) J0 k5 i5 _( L; t7 z0 u
  H" L' b, u2 [2 x) |9 D. i' R0 v你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
9 A# C: v0 ~" L& A' I
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞/ N9 f5 n0 |/ _- J
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
+ J* S' T8 o- b; SBetter wash it now!!!
" @# V' }. |( Z5 R/ [4 Q/ a
昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
4 t# {1 r2 m% P( n9 x# B& b7 k0 ~1 O
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞+ q' o! `9 @  q" H% V+ Z* i
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
  t- r4 D% y9 r' l嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?1 `2 `1 e- [8 f( }
是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   
( t$ t' n9 a# C  T% J( V$ M) n) h
8 C. I& v0 z) B% e6 N$ W5 a! M9 C嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
# j8 |8 T$ C( n: }" T( e是的話用app縮細一啲就可以了。
( @8 h4 e8 K1 W& b# E& M
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   ; d  a$ ^$ T3 T' U1 p. R* Q( E. z6 X

0 {( T! w8 N6 g我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
  W! P& S- J' R) b
相片size大約900幾 x 500幾
( Y5 S3 r& h8 R/ d6 d我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   & y. d8 T; n) [/ i. Q/ ]- {* k

1 Q/ |3 t+ k# h7 c& _/ X! _0 j相片size大約900幾 x 500幾
, `& o  [4 s* L' k1 g2 |) S9 p& V我是用images easy resizer
6 U! ^! h$ Y3 {3 v$ W3 s
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   % c; v) [6 R' a8 j) T3 A6 ]" y

+ S6 Y. D$ l* X5 z' S$ N" z你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
9 W1 ~! b: k! j% @+ r6 C8 ^我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
" P1 [( S7 o" b' r7 E1 l% Z" l有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   3 R1 n1 M+ E# z( C/ k' b

& i& n) `$ y- Z' X$ C* ?9 D1 ?我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,8 g% }8 C# O# B$ r9 l
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
  w: h9 f% v; f6 C
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
+ |( M7 y- k/ V: |, _
4 J* l0 G0 b3 e. t. ` Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
! z4 D# n) r% Q4 E4 n唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   
+ [* ~. J& K6 y& O9 c3 V
# w+ {1 }1 H9 {& d我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
( N8 C7 n3 ]* s5 v5 n我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
7 q; u7 D- h8 ^! E: c" j4 }. d  c又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   
5 G! p# g! F9 n/ E我會唔捨得整污糟d 校裙
# o0 K0 z9 r( }7 _3 w2 I9 L
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   1 R  N: a; r! O! T( k$ ^' `
you are so lucky with a nice gf
$ ?* P, y9 T2 n
Thank you

咁刺激