嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞

肛塞

今天在家用陽貝自插後再用5cm肛塞出街 $ b4 F1 F/ L. `0 A" k7 X8 k" `

3 ^* q; [" Y4 o4 m. B7 {% R, d+ b! @. f6 A

4 f( y" G4 [$ F, D, T" c[ 本帖最後由 20151120 於 2016-2-19 11:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我的內心是渴望成為真女人

我出街用7.5cm加埋衛生帶

出街用唔會妤難走路嗎?

粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   # h, W# b- }- O$ [, p1 D. l  U( S
$ B- x1 Q/ m" |, ~9 _. Z我最大可塞入9.5cm肛塞, s1 E: \4 j$ F( d6 W

0 d9 y" [: E2 s9 `: s1 h[ 本帖最後由 maria-ng 於 2016-2-20 10:27 編輯 ]

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   6 e9 r9 n0 j5 ]
  T# s  D; z: B7 L  l$ s" X. v

* O% F' u* J+ Q) Y* ^
4 H6 V# T. V. _# g我覺得係要一步步習慣9 I4 a" F$ D9 N8 @
我最初玩& _3 d" I7 f  E3 s  h7 X
4CM 插一陣經已好痛8 c+ {. \8 t1 w- b3 I: h
其實要學放鬆的
# A: G2 l+ ]; y* o6 c# z3 l0 A而家4CM 其實冇咩感覺

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
5 _1 S/ J$ a+ W! Z5 Q8 m出街用唔會妤難走路嗎?
4 Y1 u5 g$ L7 q- U, x% l4 |+ Q9 O

; U7 r0 q1 x" x3 ^% h) n; `/ i5 d: [5 q* `9 v3 z( E
其實唔會架. _# w5 `) c) d( s( Z3 O, G5 H
只要揀啱個粗幼' j  g4 }4 \) p4 w

) |% t4 _5 b1 ^( e. x" m3 Z太幼,完全冇感覺1 i/ |" W& e6 K8 [: H( B
太粗,會痛0 t3 }, R( J$ ]( [
6 g& g/ ^/ M3 O1 c1 w" O% }7 O" @
如果個塞可以令你行每一步都感覺到佢存在但又唔會整痛你. F' |5 c' y  E$ L0 U, a8 L
咁就係最正最合適

7.5cm肛塞基本上我可以24小時都塞住肛門(包括行街/睡覺)

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   2 ]/ b% }' V* X; _* o7 w7 O% @& @& K
出街用唔會妤難走路嗎?
0 \5 @- F  S  _$ \% j2 L' a4 t1 E
行路的感覺才是享受

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   
- o- }" R* k. j3 Q) R, b% ?粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
2 r/ N) p7 j, n/ O6 g
我由3cm到現在5cm,下個目標5.5cm

引用:
原帖由 20151120 於 2016-2-22 10:35 發表   + @$ A  W3 q- L6 B/ `' R9 p: e
& o; v5 V7 `% r# _) B* M
行路的感覺才是享受
+ t2 Z* e9 n$ b: e  E) }! @3 {0 c4 {8 e: z. E5 W+ h! |

2 p2 w1 u- e0 r: y* N5 J- M2 {完全正確
5 l: S0 o/ ^& X% `$ g識貨~~

睇完comment之後我只能夠講幾句 佩服佩服

小弟不是擴肛愛好者但滿享受被塞的感覺,我是買圖片上的錨型肛塞3cm,塞入整個合在股溝,穿出門走路逛街感覺很棒
/ Q6 e$ Q8 U2 n) g( Y5 w/ p" g4 L  A

咁大個。。。。點放得入丫。。。

我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:53 發表   
* ~( w5 |9 ^! K5 R% @# m咁大個。。。。點放得入丫。。。
1 {6 D* m! G: G" {擴張肛門要時間的,不可以急

引用:
原帖由 小豫 於 2016-2-24 16:54 發表   
" i- a- Y3 |6 J' d; p4 r4 K! t: s7 ?我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!
7 R0 ?3 n# Z9 V' ?! Q% {& S& u% p; L我由5cm開始,到能塞入7cm已經是2年的時間! x- |$ ?. a) v6 ^
由7cm擴張到8.5cm超大型肛塞足足用了3年半

我由昨天至現在,肛門一直用8.5cm肛塞塞住(大便才拔出)
( a) ]. i+ v' s+ T6 r3 ^& O% R塞了27小時

回復 5# maria-ng 的帖子

巨無霸點帶出街?

長時間不會覺得難受嗎? @@

最近訪問的版塊