嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著 : ?8 y! w) v5 T2 n$ R- b
, Q: D8 L$ Q' V0 w
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   
1 i5 e3 _' q" |+ T8 a8 H唔知有無人想買黎男裝著
* J# w; J. I' d# b  ?. x: J5 d格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。- T! ^* R' ~: G! d2 r9 U$ X
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!6 i- M# O$ [. C1 z. Q8 a' Y* E
3 H8 @* M7 u+ v7 K
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   0 P" C- i3 ~) _) [  [, C
只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
0 D  x& h. _. X# E穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   0 q4 w2 G, B. q& j9 f- M- X1 J
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
' G6 X3 S* c; y! \; C5 _. }

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
0 z* M2 m# P* {; ]1 |- v著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
% X/ p5 h! F( t: l- R  l, ]! o0 |$ u
係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙
) t, ^2 Y' k0 j5 j$ |歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
% x0 ~( p, N2 w# ?, c1 A( V
) |. X+ t/ e4 a; o. x" \但我始終覺得# x! G8 t3 Q& Q* J0 K
服裝就唔需要分男或者女- S3 Y( m; y1 k9 E5 C; n
著得舒服,自己鐘意就OK
8 Z. }2 |; b6 E& k" a( f9 v$ \只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛
7 G2 T) m5 L' ^- O% s' m! i女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會5 i5 ?/ u% U% k4 {

+ ?3 U3 \  q* E  o) d0 y* G9 r想要改變
- [# s) u2 d$ J. Y" `就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   % ?5 T2 p' y: m, E2 h+ o
其實不嬲男裝都可以著裙
7 N% h) U' t3 e4 C歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙$ H( }( k" N, M* J

. }+ ?' |: b0 }" n但我始終覺得7 I5 L( d; Q1 d3 _! F
服裝就唔需要分男或者女
" F' N3 v+ m+ W/ I5 K著得舒服,自己鐘意就OK
5 ~+ r) M, W+ @( U; ?, X只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
: P4 k) y0 n/ _; i* U
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   
/ g+ p5 L0 H0 d3 [
; B" J- {; ^8 n* L係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
3 T( f/ N7 p7 o% _/ U. I, {% A
  a7 I9 ^  O0 }  E/ G2 ~; o% F- W8 \4 C7 W2 i1 t$ V
其實我又唔覺呢款好好睇$ }. S0 g3 g& q+ O/ ^, t8 ?
純粹表達下  c0 b. M2 r% a$ ~) _/ z7 u
對於男裝裙的意見2 ~- x! N$ e) Q" O. P) `2 \; l
4 I# w1 e. u% V! u& A0 h
自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
, W0 I. r% v* y2 k
8 z$ ?( s; \& q" p, p# w
' V+ [4 O, M3 s) x) \' y5 C, S6 ~! ]( V, O" i
其實我又唔覺呢款好好睇
8 |6 q7 m) O% ]0 n# i) c- e6 |純粹表達下4 _( G6 k* M" f4 v4 D
對於男裝裙的意見
* p9 A# f( g0 Q2 w$ J- N/ b/ ^- r: A% r5 C7 a; Y
自由社會,可以不認同我的~
8 q8 s+ I  B, C, ]
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
* z8 i/ E) o! M) p" o4 N/ n9 `
: B1 M2 P$ y" ^% l& E; G  e我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
: n& k# c5 g9 g( g原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
# V" b9 k# I9 T2 l+ J因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
6 M8 o4 ~& [+ e6 {0 q其實不嬲男裝都可以著裙
# {7 k) E" \' A歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
8 T/ v5 N, D) E. u+ G
' R% i+ a. F3 S1 r  {但我始終覺得2 \0 O8 e2 e2 D, P+ |7 G
服裝就唔需要分男或者女
6 ]0 {; f8 f9 ]) }% ]9 h4 E著得舒服,自己鐘意就OK
# ^" P7 v9 U& Y: x) T6 b4 _& f, G只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
8 u; E  R9 `7 H: U8 d
* m; R& z! U! A7 p女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   . c2 ~) N+ {( j

5 G- m4 e, Z$ D' L6 u* V原來香港也有買,不過這套很貴嗎?  i/ [# Q9 [+ O
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
0 X" G( N+ D# A5 t  M- B8 u/ @
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   + L/ w7 ~' D: g3 r* \: n

' A- i7 w% @" R7 S4 B
8 R9 v7 s( H7 r1 U女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
' D" Y6 s" t! \( x7 B5 \" h. U3 c: Y0 [: R, o1 |& d
8 C, F+ T- M9 x% S( `7 k2 H! |
其實呢D 就係要改lor
5 h: E8 m& R9 o& _5 j7 E7 e個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識+ z0 f! o5 i- k) ?! ^" j- a1 B  [
1 A, C. i8 x8 `" k
所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....

最近訪問的版塊