嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞玩得多,中空未試過

肛塞玩得多,中空未試過

肛塞玩得多,中空未試過7 E3 C( _. V/ O; j
報紙介紹呢個好似唔錯
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

小的直徑也有4.4cm

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2017-6-28 13:24 發表   # r* F- ?+ O) e
小的直徑也有4.4cm
% @: h5 k) ~9 @9 q8 p/ k  x( k9 E# \8 \3 V/ s; n6 k+ `

! o+ o0 T! a( z. f4.4 其實好細# W' I: h/ H+ V' C( }* H  t3 X
我現有O個D 都唔至

我至少7.5cm直徑,否則枝肛塞會跌出來

回復 1# Carol0122 的帖子

lovely toy exciting

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-6-28 17:52 發表   
! l% y( [1 F! x( o$ q我至少7.5cm直徑,否則枝肛塞會跌出來
) }/ N3 }8 ^4 x! ?$ j/ J2 {+ u
: C' }9 }' M2 R+ Y5 ?# U; ^4 _6 Q% C" P% m& c$ T7 S
你係呢方面的專家,經驗豐富
- G: I2 }3 H7 ~5 N' E又點同呢?

回復 4# maria-ng 的帖子

而家用到幾大?

呢個價錢抵玩

中空有咩玩法) q, G2 B$ i+ w$ U( Y# s& m
一向用開實心

除非妳的性伴是粗大的,習慣了大直徑肛塞會減低性交時感覺。此外,反而擔心震旦在內滑脫,留在肛內愈震愈深入

引用:
原帖由 bonnie95 於 2017-7-15 19:20 發表   + W" r& P1 T8 Q, M( y. h
中空有咩玩法0 d. _& p1 L8 z/ B) L; j3 u( ]
一向用開實心
+ a3 G- \5 B2 @, M  V" \7 U
7 g8 P0 N9 o' ]1 @& L6 m我都唔知; [( V" T: o* E9 ?% _5 j
淘寶買了一個6 M4 N' U& a( E4 o( y
剛收了貨
- L. W/ _( d# \4 Q. a今晚有機會試~

太大呀,怕洞子受不了

引用:
原帖由 tonywong1993 於 2017-6-29 19:23 發表   
" C' e3 F# n+ M# X6 u9 p& `9 k而家用到幾大?
8 O/ @. ~+ O6 v% B: r) k- G) [7.5cm的長時間使用

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-15 17:16 發表   
3 p3 z  \  \5 @. a2 g太大呀,怕洞子受不了
5 _' z) g1 B! Y1 v- @' C7 R! F5.6cm吾係好大炸

我怕不粗, 長也可以 加点KY

我有玩過,加甘油浣腸完全無力抵抗

2 _$ U5 `  E2 f4 y8 B( P

等我都心思思好想去taobao買番一個玩下.

我都有............

小的直徑有4.4cm呢