嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。/ K& T, M% v; E3 i; t3 F0 S
我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。

* L( X$ i" Q" C' [大家又想不想去見工呢?5 c) x0 U" N4 J
6 S; r* N* ?3 ^( z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架
, Z' }: |' G( V7 Y) [小晴都係入面做緊,吾太難
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   ( a% l" e; T5 k) G& c, H! @* i
吾洗有做過架
* Y+ G) y, y6 W; I$ l' e. W3 `2 P小晴都係入面做緊,吾太難
/ G2 T4 L! ~0 ^# }% X4 Q0 T5 \8 ~9 v. b6 p% _
1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪
. L" L- H5 o7 F$ H" q" J# z$ ^' O$ L; W1 i
2,黑絲襪,黑皮鞋* u& b/ @+ U% x$ @
# X6 x9 U7 o1 e0 x& H+ U9 q+ a
3,黑色西褲,西裙! j) _6 I$ a* g$ M3 D# ?$ u- R
肉色絲襪5 A( I+ B. F) C% H
黑色空姐皮鞋
3 ?8 Z% O- [1 L4 [* T/ Y& o
# x, ], Y- g/ q2 p" x' K1-3 你是穿那種服飾上班呢
?
( w( q, w& D$ U( I! x0 |- d其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話
  `" f: a* l" c! J$ t; e$ g就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   
3 s! W+ B3 x$ r" v' A2 l叼緊老種的話* n* V4 G1 l1 m% {& k" H. q4 g
就冇謂再走去見工返工la
( W0 E8 F. h- p' t. h9 U. s4 c: i
$ D9 W" F( f, |/ @是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子( i8 a+ o  N. v
內容主要係晚宴分菜
0 m2 e, @# |# O9 u中式每種菜式分餸一次 ,人工高D # o, V; f- q, F- b
西式簡單D放食物就走
* e# k: ?; P# N7 |7 a如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做5 J* E. _$ X+ [. h+ v1 _* X; |
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
( w' B! a/ u* G3 e0 _CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 )6 o* C, i, E. S
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知
9 o6 R& _7 O7 h) @; H2 N另外好處...包飯包宵夜囉~~

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   7 @! u: u! H* o2 V5 x# q. {
炒散以前有長做過一陣子  U: L7 E3 Q) ~& z
內容主要係晚宴分菜
: L5 m1 x: r8 W' k& h中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
. ?" x1 p! ]+ S西式簡單D放食物就走, w$ @% {1 Y% f8 j$ g$ A  K
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
, W0 F0 ], p% O+ D1 h( ~即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
7 y3 |+ \+ X5 \% [, F* Z5 ?$ @2 nCD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦/ ], Y) j8 W; y8 _
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x
' z6 C$ ]/ X' V  A1 {  [& \另外好處...包飯包宵夜囉~~
$ ~1 [, z+ S7 }4 d! }& J# \
* G" }$ P. H3 v$ [5 H0 V& G工作似乎不困難0 @! P9 O2 @5 x6 B% k/ D
但真係可以CD 去做?
+ G* @/ }8 A1 p" E& @7 Q" \: M要交身份證俾蛇頭  J9 I! o# R; l: F. |$ J5 w* k
咁佢咪知道係CD lor; ?. z0 D0 @$ }3 ^
  d1 p% L1 ], f& U6 ~# F2 I2 g% X
老實說
: {% u# @; _1 d如果可以CD 去做又唔拘呀
7 Z: G" N# N4 B  N* h- m: {仲要炒散
4 q3 E5 a8 ?6 |* P% H唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表     n7 a$ [2 [: P9 `$ B

9 _6 j3 ^2 m0 p. P% G
; m2 _, k. |+ d( V- O6 R是不是在說粗口?
% }3 T8 }0 ~/ h7 r. ]7 i; w
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???' z% I7 F7 g- y4 U$ y0 ^; I
粗口同粗俗係兩味野來6 b: o* S7 H( j  o% D
鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
; A+ I, a, }% O8 q6 O
9 V2 p' g* C1 {2 y1 P7 Q[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-10-17 21:07 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   . c0 r6 F. h* i- j& q. l0 q% Z  m
炒散以前有長做過一陣子; b+ F- i! b) \. K5 T, f
內容主要係晚宴分菜
: j9 @/ w: [0 M0 k' O中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
2 V; t" T0 J% [+ P: M( {西式簡單D放食物就走) T' Z7 H2 N) l9 ]& m( c, i
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做: _1 i- [$ n. r/ q4 F
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet2 [4 p7 ?& q2 g0 a+ U: d
CD去做好處係... 堅 ...
( C: w* s7 _5 G  Y你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???+ w0 \1 W$ M; Q& H
定係本身係女cd男
9 C6 _. C$ L: c1 r8 I如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   $ X! G" |% k, ^( u/ h3 Z
9 Q4 I3 h! `' h* y7 M7 w2 B
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???
* x% y( l+ W1 S9 ?# z, t7 \' {粗口同粗俗係兩味野來
3 i( {% N6 U- V8 \鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
2 ^  b3 d2 f. U7 ?! i" H

0 {0 d2 P1 J) }9 z7 u8 `母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」0 m1 ~( R/ O) l+ {+ ~
母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。
8 Z* L" }# m3 M/ j我寫的多是語體文而不是國語。
- u$ |* I. r- r# t語體文跟國語是兩回事。
7 ?) |( l9 ~* i- d. E; f請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   - [: b; a9 S7 g; p% P6 X$ Z
7 o6 f' t" `5 I8 W. o* p" u+ l9 R) T
你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
/ m( H; R6 U$ ?! b- ^定係本身係女cd男9 ^/ N! F1 S9 R; H8 E. \+ G* Q
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
0 B( j* z- E9 }% h2 [1 F4 C- I

5 u) z: Q: J) g) K' f5 L* m9 u係啦+ r) v' y3 E) h* f7 N; l  F
好想知邊間+ Z0 `8 ~# M# R" L7 ~7 Y+ A
可以閒時客串幾更

姐姐试过CD 时工作?

cd工作好像很爽...
/ k+ w1 v& u3 S. J不過蛇頭沒問題嗎?

最近訪問的版塊