嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   : F$ \* W- [7 a4 K( i7 w+ k" F
香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
. s# m* W$ p& N( B' A+ f  `就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   
2 [/ d; z  _6 E7 ?我都想cd去飲野好耐
4 E! Z- h( \' B) v8 ~9 h- h: Z
試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   
6 Y8 G: t9 w2 l! O: A' Z我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
$ D$ E; {3 Z8 d- \0 z: h6 N1 j婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   
4 W2 l4 U. ?- N+ x) s1 Y) r4 d8 O# P6 J0 x( ?1 ^5 i& f6 ~  j
婷婷姐我想同你去
5 p: v& m: |" U8 k
我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   
+ ?# n* H7 a, B; Q3 r/ C  [  v7 x9 m我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
' @6 L( b6 ?$ d- ?3 T; G
2 @* H# f; b1 U8 A, C
幾時丫
& A3 U6 W$ C5 I' T* b% S  o
& q( ]7 b' v. g5 b3 I6 F

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   2 p9 `. q, ^; a/ I/ E
+ `6 ^- N6 l+ k9 p3 R

0 n0 t3 M: h  \' Z! _% E幾時丫
, A# o- l  R1 k) l! ^- e  P0 s
- V6 S, G, [3 X# a5 E
9 }( A, m' W8 e5 s* u3 ~
隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   5 b# f) f: E) ~; D9 C5 m

/ b7 g. J( V1 Q0 h( [5 Z隨時都得!
( ^8 Y8 K6 h2 k6 l* ?6 Q

' ~- g7 A- q, d4 P好...吹雞出來飲野# Q4 h9 o3 L4 w6 T  O- g
) F/ \9 a5 S) x) o4 P/ E# o

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   ; q  ?1 s! @# H+ w6 M

$ r, z8 |# T% P; m" A試下囉我做妳男伴
# R4 g4 P2 v  V4 K( M

4 Q( a6 K, _# [! WOk丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   9 c' u- z% g  w. P2 a" b' a  D" k

0 y  @  ^3 f/ N. h2 @% _  
7 d" m2 O5 Y8 V' ROk丫 pm你wechat比我 thx
+ U+ _, ^1 @: t4 N4 M$ h  r. g* y0 L
甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   
6 i. f. t  L: _& j' y7 X, o6 q( a$ }2 l* c
甘我點呀………
) B0 Y, e/ f  h* P5 I/ z' x; [9 L8 T! O2 f0 A" X3 Z4 A

" o4 d! h; k  L比埋你wechat我

最近訪問的版塊