嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊9 L2 Q$ C: I: @. T) Z& ^! z
最好就一樣係CD啦
8 ~4 o- i# M, X9 y4 w我唔靚架 肥肥地 170高4 g! G5 i  ~2 Z0 {
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊- R: X7 g' f  G/ c( @6 I
對床上無咩慾望 比起床上
" W$ K0 X: A9 d; i. y( F8 g更希望可以好似普通拍拖禁樣
. X2 F: Y" p& |$ h- B+ l! Q8 ?2 l1 ]$ s& P
單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..9 w& j' @6 P% E

, n9 {% v0 Q0 z2 h6 H有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇
. ~' ^$ Z" i" R% y* b1 n6 L' |8 K- E7 @
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   # L, f: `( O* i. u: _! b+ N+ t
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
: k8 A$ z% p7 |3 C( h' C$ i* P$ K1 V
當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!
7 m  {! q6 i7 G/ l9 P  e# L7 G" N+ f1 p' R& \5 x

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
: M' P0 q9 i4 [2 }我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
9 x6 @0 o* Y) D9 E% W& v$ E" m) E
1 k. P$ f* P. O$ g
/ j1 M. I# R6 }' c
妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   
" q2 w, H) d1 S0 q  P' B長遠,好難搵喎
  `3 {; S: \! x# }) L

# o, |9 r& v' w7 c  o, [順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計
- c+ {+ l% Y; f: ?8 }2 R2 \: K$ fWechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   ( M* D  ~9 p: K6 u
樓主 留個wechat比我
, @# `- H8 p+ M- ]. R8 [& [' i- O1 Q
Pm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
2 }! V& ^/ ^3 K! C- j8 a( A% ~( L- r# L* H" x/ {$ l
btw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   
  ~" D( D& X3 x1 M6 p1 T3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
& z' L9 X0 X; j1 ~8 a1 p) e9 K
$ `5 J& e( z  r+ }2 [$ zbtw祝你成功~
! O1 E9 ]2 h1 |8 o* e0 Y1 {+ T: v, R, P4 Z& c3 U! g$ R# `
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   6 F9 C9 G8 R+ ^& _. y) q
CD想搵CD/男一齊
2 [; d! l, Q" \: j: n2 x最好就一樣係CD啦6 I. d: F+ y3 _$ }
我唔靚架 肥肥地 170高
" k! @4 B; o- t# _8 i一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
( e+ H* K+ z8 ~/ W3 j  @/ N對床上無咩慾望 比起床上
0 Y- @  ]& M; {# d+ y/ @% r+ {更希望可以好似普通拍拖禁樣
: q" R3 E5 f. G, w! p8 r% |0 R4 @* Q$ t
單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
/ @* j4 s8 F" \0 \" O; b$ g3 q0 s
dee_love_bebe9 _0 P, W$ `/ @0 N8 p  Q
' t! m' B9 ^1 k
做朋友傾下計

最近訪問的版塊