嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?4 M! @6 }. d* D- F
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過
+ j& ~8 K4 f" k0 f! e理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」: y, [' O8 [1 F2 Y  R- ?0 E: g0 A
怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路) m: J* g# U% q
9 c/ x' c, \1 E0 G% O% \
不過
5 T1 ]7 X9 y5 l絕對不建議
! Q5 {: ^8 b  {5 z* t" }# Q- q0 ~畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用
1 U( U1 L- U" i7 ^) F6 B: N由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生0 w1 j2 P% f- J: Z
. N6 c$ f( N, G
個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有2 [( `% m; C/ c  P) m; i: |) }, I
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起
# j0 Z) l7 O/ U: F5 K. w( o4 J: [$ O3 h+ x; b7 @
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
7 J6 T' n; O+ @1 S1 s- Q連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 0 K% \' y! d  K8 G* @

3 V9 v! b5 a; q* R' t我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好# i6 O. H) l, [: ]. C5 p5 N
9 X( p' Y2 z" u7 b
$ X3 z, w9 S8 n, W8 Y' u
起碼入女廁唔會比人趕出黎先
; `  T' c6 C0 p' q- E1 U: q6 x9 J. Y+ v6 n

* `2 M2 P: i) }/ i/ x  r7 w. P副作用:
% [/ B) ?# U) W5 T頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦
" U) D; X. g+ O! l1 Q/ A+ p* m之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
* w) S. N4 D' P+ ^+ N8 `  Q
0 U/ P3 d: W  I  [+ r; d[ 本帖最後由 sinson 於 2017-2-2 13:10 編輯 ]

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人
# B5 X  _; H9 k1 l) f好想有女人既身體,但係又好怕做手術
# y1 N' T( P# X0 a: g" g1 `% M再加埋屋企人一定唔比
* t" Q2 J, B: m, q' I* |所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
# U1 \6 d% A8 N1 u吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。; O3 a& E! ^9 m& |6 r' q
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
/ ?) Q( I! Y- @. Z; H  n搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
% l2 A1 p8 m8 p- M0 L5 O4 y藥唔好亂吃!
4 ~* w  {# ~) r4 m; A* @吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。8 i! o+ d  w) @' H
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。' u3 N6 J, B' k: t
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
" M* F5 C# [: K, U1 l# j) T無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   8 V2 s: I/ m: f0 _" c; C& f7 n
食药唔會令個樣中性d
" Q* P$ S: `4 m/ X/ h要整容先做到
* N3 F$ ]  B. M! }) E. Z4 x# ^2 @
+ T3 W( p* j% N: J" m- }我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變# h7 l2 e" Q/ _
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
5 K5 [& ?5 a1 v; A: `2 B( X. Z就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
5 s% a; Y, [. ?$ \
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   
* Q. B& ^; t- f我就係你講果種人 / E( M4 K- `% Q1 z$ U0 Y
好想有女人既身體,但係又好怕做手術+ L( g7 x8 E0 \% [
再加埋屋企人一定唔比
9 q" l, |# U' u& l7 K所以想食藥令自己個樣中性d
. f( w( q. W2 m6 H
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
9 Y: M9 o: K5 h. Q" x食药唔會令個樣中性d
- Y6 Q& _0 w% n% a8 _- K
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
. m- u! s. p4 p! p* h先把頭髮長長吧
3 ?& P. E% ^4 I  F- H6 h
1 y- G  L) l) X6 y% R1 z
" Y3 ^- [5 E4 k9 b& f+ _
其實食藥會唔會令個樣中性D: @1 e+ c9 [3 ]: z: u/ @
呢個問題好有商榷性
, _2 l& u3 b$ q% G
. a0 V7 O2 p% b7 I% E; {  L! Z不過& n! {0 M" ~6 _5 O% q
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少" E, p& Y- _0 J- Z1 H
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分5 E$ W  p5 c4 z! `1 I  ~0 e
當然長髮都係其中一部分啦
4 T, \* |* q6 O衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   & C5 N5 D$ ~) F6 j0 ~
男人食避孕藥會不會有副作用??
0 w2 p. D* E8 B: Y
" `# q4 U. k  H; N+ z5 `! K, _: F" `  ^; \. \0 o, V/ B
8 K9 [* X% C" w
畢竟都係雌激素
: J0 d" D4 ~' Z5 x' `  H, Y除左本身女性食都有的副作用外
0 ]5 j2 r( \8 |/ r* ]  s/ q! v0 L+ G6 O7 _) v! s
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???2 c* t8 M3 I- I7 a# S: \% z% C6 E0 B
. R, L1 P3 G: i9 w$ g. ?. x' J; R

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表     j2 X* I0 T  m$ t% j0 {% c
, p6 M; C  l* s
) Z! S& D( B' M( U) H
" V9 d9 I! Q2 F

) ]; T, f. x( _7 g; \9 T7 C& V畢竟都係雌激素
7 C+ {: k" k5 L( M除左本身女性食都有的副作用外8 ?1 X4 F) T& Q& `$ |

4 v0 Z; {" U8 ^+ C7 t有機會影響性器官的運作
- D: h/ n0 E2 E$ Q' F3 a! J9 F) K2 I8 M: g
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌

最近訪問的版塊