嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度可以買到日式浴衣

邊度可以買到日式浴衣

有無姊妹可以提供到日式浴衣邊度有得賣呢??(網上除外)
1 A/ x* y4 `% ?* A4 O唔知女人街既灘檔會唔會有呢??; ]# \/ G4 r2 N: }" V3 M# r9 T7 Z) ]8 V
大約幾錢有交易呢??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好似係一田見過有% f9 }4 D7 U) f. _8 K( G9 V8 y1 Y
另外unioqo 有人話有賣過
6 T9 g" o  }. W& m9 k. {; i( r! f# l0 v: ^
我自已有三套, 不過就係yahoo買同要面交

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-14 20:55 發表   
8 D' U5 P: L0 H6 s. |好似係一田見過有
, R- u' t& V; Q4 x7 p另外unioqo 有人話有賣過
2 i% W: j( `+ k" w8 C# x8 S+ y; ~- b( b# ~8 u1 Q8 X; W2 J5 I1 X
我自已有三套, 不過就係yahoo買同要面交
2 ]2 A7 [. I( l8 K; e

: G; `4 u3 `+ g5 G+ N/ e5 g0 Q之前都見過幾次 yahoo 有多款出售: k1 ^% B% t- I3 i7 T. u- K5 C
不過賣浴衣 ge 賣家次次都做唔長咁4 Y5 e; `1 [2 p
次次到我想買o個陣就冇左

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-10-14 22:42 發表   ; T/ j- Q# S+ C' U- G
% m( b4 }& Q2 S0 Q, n

* j; J, Y$ }' T$ ]$ [  h) R之前都見過幾次 yahoo 有多款出售. y& F' J/ v/ X. v
不過賣浴衣 ge 賣家次次都做唔長咁" }! B! j+ b% U( S
次次到我想買o個陣就冇左
* G2 c! {* W3 y& U3 O因為香港唔係太多人想買: ^, |8 H9 m$ \# j0 N( k2 o# U
套浴衣又唔係平喎(MIC 但FOR D人係日本買番黎)
& L& H; H7 F4 f9 t* `都要>$300; r& s, t) S. ]6 ^4 _9 g% {" Q
% r( c1 B) |: Y2 ]5 @5 i. T4 K# n
我買O左3套, 都要過千  Z. f2 a1 w& i& t9 o( ]
著又難喎(因為我肥冇腰.... T_T)
: b1 ~+ f1 Z, p2 c9 x4 b. c不過如果買和服... 就破產都似... 平平地都要3千以上架....貴過旗袍架...

CDTV 大大, YAHOO 現在有售浴衣呀/ m# i) |( B: s+ o- P( b
初初試既, $3XX 果D 得架啦* T6 }0 g4 I. |
雖然就冇內襯, 同其它野...但作為浴衣同初玩者, 都OK 架啦 8 e0 ?$ o) I2 d" Y8 t# I: Y
我都係買呢D...

如果真係由日本轉售既,300蚊都抵既。
) `1 g, A9 F# H0 v, U4 U/ i& M但假貨由大陸製就真係$#@%$^佢=.=

都係有平有貴啦,女人街都有架

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-14 22:55 發表   3 n7 C2 g2 N0 p  Q
如果真係由日本轉售既,300蚊都抵既。
3 z9 h! g, A( C" c/ u但假貨由大陸製就真係$#@%$^佢=.=
) l' O& f. D: p$ }其實...真貨(如果係HK$2XX/3XXX YEN @日本) 都係MIC
$ g, f( A8 X$ W1 @1 R8 q, Z% x如果要日本制, >$1000 架+ q5 l4 K" B; l5 S) M# K
不過QC 標準就會跟日本, 因為會係日本賣  G1 R7 u3 Q% _; E+ f& Z  A/ D

- b6 U- u, K* m2 @2 ]5 b2 L) B1 q唔係點解日本制校服貴到

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-10-14 23:23 發表   
& ?; Y" v; Z' U) n# M) m都係有平有貴啦,女人街都有架
7 e9 P9 n6 \1 N" y  e我要日式喎= =唔係港式喎= =

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-14 23:31 發表   ' n0 F* Q/ P0 K: q" D

( i7 w  ?% D* x9 p其實...真貨(如果係HK$2XX/3XXX YEN @日本) 都係MIC, a$ z. u$ j9 D% a
如果要日本制, >$1000 架
! f3 f) J8 [2 F. ?. _, @; A$ L1 }不過QC 標準就會跟日本, 因為會係日本賣
4 p* ~" P2 M. X1 w% q/ ?- `$ H4 [3 G4 T. Y$ \" F+ X7 G
唔係點解日本制校服貴到
3 K9 H, Y% J) y' g
所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-15 00:51 發表   ' L, }+ ?4 p2 D( @5 H
# B* F+ W" i% k1 h7 y( s
所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=
4 ]# \3 F) ]: G5 ^1 D# k% e( W' y日本既逃課情況係世界數一數二的

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-15 00:51 發表   " A. B6 N8 `0 {
9 d( ?4 P1 `! }6 }4 }
* ], y' a+ x; K$ R" j4 R如果你有睇香港J2 台
2 ~$ g- Q" E. m3 w) @, t就知, 有D 女生會去原宿買JK 校服, 當時裝咁著架

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-15 20:33 發表   
3 a3 ]6 u* R& L; k& Y) }# k; v) k
" {/ ^: ~" H/ }1 `1 ]' _7 D$ e如果你有睇香港J2 台" j+ d- L8 o1 b8 g/ m, [; p2 H
就知, 有D 女生會去原宿買JK 校服, 當時裝咁著架
& O$ d* x0 o( s( ]2 x
依個我都知,香港亦有少部份會咁著/ o- |4 |. K% b3 R2 N4 k: ?/ I& N

1 |9 I% m) A. G: U但JK點解= =??

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-24 00:54 發表   
# Z* x4 f! A  F  X# K- d! B
/ O9 s! g2 E& L# V4 \+ u! K* \依個我都知,香港亦有少部份會咁著* x7 _! g( [5 d) A$ f  Y. {* N, q

" o! B+ B! n% m3 z( p但JK點解= =??
% C- |. i" J8 b) {' j
% O3 S: d$ X9 ]+ fJK = 女子高生 (日文發音縮寫)! l9 R. f2 n1 P

7 d& u) i& d3 ^" `http://ja.wikipedia.org/wiki/%E5%A5%B3%E5%AD%90%E9%AB%98%E7%94%9F

最近訪問的版塊