嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 23:09 發表   
0 b0 I4 P- q3 U& s正呀我都想⋯⋯⋯⋯
6 `9 P5 e) ~/ X0 ~) o. c$ n# @, z想就行動吧!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 22:36 發表   - ?) \" f9 q6 M8 l; d9 f, ^% a
% k& w( R( _, q
呢D無呀
) [0 a/ x1 B# D. ^) r' ]" Q5 ?, _4 h9 b* c3 v3 Y
我有賣,全部都係標準學生款式... 半截短背心
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我屋企一年365日都有人,想著都無咩時間

恭喜晒!好好享受吧

以前三個鐘都難
* n- F' ~& _4 i  P; |依家屋企五年冇企人……但冇錢交租,著草係時候
暫停寫入

爽死啦
$ t) Y' r5 D, R. J1 `* _/ B( }記得影下相上黎分享下喜悅呀

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   : I# i% o! r3 u, s2 }; J  b% @
0 E) o! x/ B/ c) J6 P  J9 W

. \, r: h0 x+ G# |; ]3 {" }, M1 D" \. y1 |記得著底裙同內衣
+ m, [. a) ^* E' q* I0 Y6 H$ h6 t
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽

真羨慕, 要好好享受!!

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   + g- u6 I* s4 I/ Z2 H" J( s3 z+ I
7 O* i# m/ \5 ^5 q/ k0 u4 Q& K+ T
5 v- b( B$ `( Q0 [. u6 G
我覺得真空唔太好玩
3 T8 s% j+ [" y" B反而著埋底裙內衣
& a2 u$ q2 I& }2 l3 R! S* R* L好似學生大熱天時仲要番學
9 V. p7 [0 J& x0 X& A7 w成身濕晒校服濕濕地有啲透視0 W# s9 s  P- a
透bra帶吊帶最正

咁開心haha

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   
' o9 J( t5 S% j+ v% W- C; \9 k  j/ p
! S0 E, N/ w6 R. H6 n) O我一定是真空著,肉身直接接觸件校裙,感覺比較舒服.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 14:37 發表   # v2 I" a/ L" D% m" i

6 ]7 I6 U8 B- O) z我覺得真空唔太好玩
' s7 O' P2 k0 X1 ~8 R+ G$ K" G7 S- T反而著埋底裙內衣. F6 `4 s$ X0 D  k; A6 `
好似學生大熱天時仲要番學
+ u6 b3 @) P. n9 }! K' |$ @  h成身濕晒校服濕濕地有啲透視
# z4 T& M' S4 G; w% a4 h透bra帶吊帶最正
9 i0 r9 v' p2 O3 v
有無濕晒咁勁呀!

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-7-24 15:44 發表   / j* T% k. `2 Y& l# O* A
咁開心haha
+ x& f2 m( h; {0 ?6 D& I: Z

你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-24 21:28 發表   
# B% x6 p8 Z; u. t4 B; @, b3 H% y( ]1 V, v1 h+ u
有無濕晒咁勁呀!
* r9 t( y# [, A
三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛

好好享受

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-7-24 22:46 發表   6 r- l9 v2 j" b* G. r. P. t
你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服
3 H, N0 A# W; e) S* f- o/ Z
我只喜 歡著校服

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 22:56 發表   ( p6 {6 U8 u8 S4 X/ n
+ l, n) L6 K, K9 N. K/ h
三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛
* n6 U/ O4 U; S  r5 ]應該唔會濕晒囉,除非佢跑咗幾條街啦

我也好想試試看

回復 30# jacjac 的帖子

係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel

最近訪問的版塊