嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的第一條victoria's secret內褲

我的第一條victoria's secret內褲

這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。
5 P& Y+ T8 U; M5 N0 _$ q睇番標籤係墨西哥製造
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔错,不过点买到啊
5 [) S' P4 L) ~% \3 }
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-11-10 22:43 發表   
8 I9 @+ a4 l& i) a8 X唔错,不过点买到啊: L/ i; ]1 I7 p; h+ @5 S( R
$ M% e: W; c2 L3 e
好多年前我係奇摩拍賣購買既

尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好

引用:
原帖由 alpha2008 於 2018-11-11 22:03 發表   1 C$ n( V' P$ @8 T* @
尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好
1 C5 ?3 D7 t$ Q9 u著上身非常舒服,有牌子貴d都值得買黎試試架。

是 satin  用料 ?
享受 一分一秒的 CD

很漂亮

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-10 18:19 發表   0 ~9 O+ S2 m6 x0 M. y8 P7 V& \
這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。
0 X7 @& b1 E0 Q# C$ {. w$ y6 h) Q睇番標籤係墨西哥製造
3 A8 P. R: ^- j: Y3 t/ S9 b: Z

/ N1 m1 h% p1 _+ v紅色火熱的

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 15:54 發表   \"\" ) J  i# G; E( C; O0 D
是 satin  用料 ?
- b/ R# Q5 O' u6 m6 F. s/ c
聚瓏加尼龍,非常幼滑…比普通尼龍滑好多…好舒服

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-12 18:19 發表   
: F& U' s. [- j8 g$ f1 N$ x; Y  ]- k2 X: t9 I' l' L
+ H$ [8 c% v) h6 C3 H$ A
紅色火熱的
; U: S5 B; `4 q8 Y1 ?
當年係新年前購入…

引用:
原帖由 q2g3 於 2018-11-12 16:00 發表   " m" S# H7 [; p9 r; b1 J, L- o; ~! u: q( h
很漂亮
, J4 A. o0 t- l) D+ A. v
幾靚架!

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-12 21:52 發表   8 M' |: C+ X/ J4 g/ ~, D

, f6 U  Z3 O  _9 Z  Y當年係新年前購入…
8 c! t9 V/ V0 ?3 v
; T! M' ]0 y) `* \) V0 `  @8 r+ d
有冇,也買 bra ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 22:37 發表   6 k" T: B4 \5 |8 f6 C% ?5 j
0 O2 j2 h. C9 o

$ e2 ]. ]/ E; l% l2 t8 L有冇,也買 bra ?
/ w5 \) D4 z1 F+ e# A! c$ K; x
這個無…

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-13 10:08 發表   
% G( e+ F* Q, ]: `
/ ?5 B* C" p8 o/ q- o- o. p這個無…
' M) `7 I. }( q2 d8 u" r+ c* }

7 B1 A1 ?" G: b! D5 E5 [  n6 u, j可惜,可惜。
享受 一分一秒的 CD

very sexy and hot

最近訪問的版塊