嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   9 y4 i9 D& X2 l/ V/ b
8 O. i. R/ p. ]7 E- g5 b  i
我有戴肛塞呀
  ^: g9 t8 }5 v, W) V; z6 f% }7 h8 F8 D/ F6 V1 s5 u( _; |
應該會好興奮!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很美很美喔

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 22:36 發表   , K1 W# z" F& ~
0 K9 E/ G. Y% ^! B

1 i* u  ]- B3 O; c4 \# i* B6 E一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受
& S' ]/ b- f- R( ~肛塞大唔大架
" `" {& {$ A# k! @- l; p7 L

$ q% r# T; ^1 w1 A插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-23 08:34 發表   7 X+ Q! O6 }% M0 `

) ~7 u' h+ E, n4 @: |* F' Q
: _9 D( X- I9 n! @# ?插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!
' H+ y2 Q' B8 j

0 @1 X% o* K9 ?2 J" a提肛有冇舒服感覺?

嘩 靚到咁 殺死人咩

回復 1# squirrel99 的帖子

孔面很女性化
' ~" e; F- |# I, _" B內裡非常之好惹火吸引

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-23 09:38 發表   ) }5 s( z- l  Q- r, v% z

% z" |9 `0 B9 e1 A6 g1 L4 j$ z5 Z
9 N" s$ u8 ^2 F; P0 n( k9 `提肛有冇舒服感覺?
: x- _; v, X7 S' b( C- {1 }! O2 a
% D5 v( X0 P) {3 W1 e/ p( c
可以說有特別的感覺。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   ( n- Y7 L: p4 g7 C( f( k5 w3 T) O5 f

; ?  T6 B" Y/ Z; {4 j6 R  {  g) d% Z, ]
有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想& H( r# o3 E- B  `9 [' ?
我今晚 update 多幾張
8 ]9 c& E8 Y. c% [6 m$ X5 ?2 Q  r- {2 C
期待你的新相!

。。。。。so pretty 。。。。。。

姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上

野外露出

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   
, n) v& J: d2 W+ z$ {0 a
/ R/ x% X8 ^( O係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
9 x, B4 G8 U3 C  v; E% d% M, ]
; q  l$ }. n0 u7 ~- Y  D
very very good r 
最愛淫淫就是小怡 多謝支持
做S做M 都快樂 秀秀最愛 歡迎PM

引用:
原帖由 okmijn 於 2021-12-23 15:17 發表   
: w7 v1 i" A; [姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上
0 V* D3 Q; N6 M6 u" i6 d唔係掛
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正,好羨慕你人靚身材正

入咗去" H8 L- S1 X, ^3 E2 H( e# q
但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?

妳的腿的線條好美啊

好正 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
I like CD Girl

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 03:40 發表   : h0 J6 d7 i9 t1 i
被主人強制帶上口球狗繩
& m. e0 m2 y% q+ T  k9 b+ m5 H; m: z4 }& k  r6 d: [
想看更多請加入 TG 群搵我 + j5 b9 S% R# p0 |- y
香港CD吹水群9 {4 V/ U* P* r) s% s8 @
https://t.me/joinchat/OfhaRQjZB3ZjMDJl
9 ?. o' E" `% K精彩呀∼姊妹。。。。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-3 17:17 發表   ( R. `" r( `) A* F
入咗去
& t& A+ A2 ]* v7 U( t; R7 }但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?
* H# x; T0 e- A$ D3 o7 X; gkyoko
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正 5 j" ~) Z  i& c) x0 f1 ^( t! w) G
完全睇唔出係CD 仲可以感玩SM' y! w2 ^7 @9 [. J3 g) J
好羨暮