嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問

請問

各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
! k( w& r, s& r. j# |有咩事係最怕?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   : B! |4 n1 u% @0 `1 s3 w
各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
6 O7 Z/ R( h2 u$ K$ w* Q& c有咩事係最怕?
6 t7 |4 E. C" U5 J$ I+ o% e3 B1 _1 g& I* X" x
meet the police;, U* H( R1 i4 Y4 p0 y
meet the friends / family9 E9 @% J7 E: _

9 _  z5 G1 q9 z8 _) m# G
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   
4 }) _6 n- n2 ^$ P各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
4 ~# @  f4 e. N3 w有咩事係最怕?
. B+ M/ T7 u+ |) Z8 E$ n4 e& ^! j比人騷擾…

回復 1# 梓欣 的帖子

查身份證囖
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身  S# W! K$ U4 I' j
( i1 x! X- i4 h( s" l* g
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,7 r& Q" C) m- Y. R2 Q
2 e* Y- x- }9 u; U  G" p
就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,& Y7 y; V' \7 d* @: {- x" G$ P9 \
( Q5 F0 }" j2 L" Y' ]* h9 G
只係曾經係海濱長廊有個麻甩佬色迷迷咁望幾望我裝束咁姐,最後都冇跟住黎
/ a# H5 D! F( X) I% s; J( H" F0 L: M$ s1 [" f4 c8 m+ Y8 b' G! T" F
不過最興奮我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,最重要係自己雙腿著既高跟鞋,. f; c$ {. F) H4 \: p
8 x, s. V; ~7 v" ]! ~" w
踩住既公眾石屎地,每一步都係自己高跟鞋發出黎既聲音,真的很自豪。

比識的人見到
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表   3 A+ C4 q4 f) Q; Z5 t: ~4 Z! R: O6 b5 l$ H
比識的人見到
8 k7 Z; P, j" u' |% R
+ n, `4 N0 N6 b2 c( m6 V) _
呢個真係有D 鑊+ ^) h* t! A9 h+ S
尤其人大左
' g+ C. F  R' ]- ~8 M: t6 E7 f: s識人多左
$ f" u' K4 Q2 _$ o
% ]# q* H' v1 b( ^$ ^當平時都差唔到出街次次都撞到識人( f  E6 G( G  p( G  n9 R
如果係CD出去! n$ O; w" ?7 r, ]
而我技術又未令人認不出我
# y, B' j' n  Q2 ]  ]% S都係危險1 P2 z1 c. e7 e' V* l3 [

: q: ~8 ^( e, j, b所以現都很少很少機會了1 f& n/ ^, w/ L5 P; b

" Z" E4 ~' ~5 y, `$ e2 q1 a' }4 s, i4 A* g
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-10-11 11:23 發表   0 c; P2 }: j* }) b
最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身3 Q4 p1 L4 X9 {7 N% S% q$ o

1 T! V+ k) ~; @1 G0 F( f" N而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,8 T4 b: B# o; q/ r' O: h( J4 G. k" F% R

: g+ @! G' b! \0 r3 a就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事, ...
  x" u8 w/ I0 T* p) i+ B( @8 ^0 P

2 {6 ?- s* M2 }* V8 B2 u
. {  b, W+ x% {咁我又唔驚喎( X' q- z# C/ a0 @
打劫,我都唔會好多錢喺身4 M8 g  t# x! x7 @7 k
真係劫色既,若發現係CD,佢仲會唔會先?5 y. s* ^+ j. _$ R

! B2 g, F- i+ ^  b7 Q$ V* b但確實 高跟鞋 的步行聲音係吸引既( ]% R2 Y; q$ {, _, q4 n

& q3 L7 R& n$ F+ x/ r
: X% F2 A/ ]) J/ I" |
引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-10 12:29 發表   4 B* @' t9 \$ c- H0 l# `

6 p5 P" _0 E' Y! R) I# x
( f8 E  P. A9 z/ K! Z. \meet the police;
' ^  ^& @, m( O5 K+ L+ L& x$ h8 U* bmeet the friends / family
# j0 b7 Y+ w$ M( ]( O1 z; q9 z/ f3 K6 ^
( k1 s! C) w' q8 z; n/ b
$ x: E& S" I" y- H2 G8 O
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
1 G# R* _+ M$ t3 B) b0 y- `查身份證囖
4 Y7 D( ^8 n7 C) ^; V; \) F! R1 K) N7 m3 n# E, S3 E
呢個我又唔驚喎
0 Z: \$ l( T& |* B  O4 q5 x又唔係在女廁查
9 O3 ]5 G0 x/ F+ X  w又唔係露體或野戰6 U2 m, z, d7 d3 E1 |5 o) Z

- S: }" @0 [& K6 ]1 p, Q9 h著女裝出街
$ m+ Y$ A6 a6 n' t3 |6 y$ Z查身份證其實冇問題

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
# t( V7 L( T3 Z1 T$ h# M查身份證囖
/ `9 E1 V$ }6 d  p0 ]查身份證

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   9 r" p& u4 k+ z1 S( W& W* c
查身份證囖
' \5 }3 a& X1 x
& ~9 S8 s4 ]: a9 _6 l* l唔驚的" v" x8 }; x" w
D 男差佬想借D 意抄我牌之嘛
  u0 d0 s' w" Y2 b9 ]$ i看完身分證知道係CD就沒興趣了
' j) w* V8 |% {% n2 ]0 n試過兩次都係咁
& G! C1 a" I" g: r# [  D反而無女警查過我

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表
5 e' Z; |& M( b% g3 k  v. E  ^% ^2 t0 w# o& f
比識的人見到
* }1 y$ S6 s2 k% C& h0 G
) V+ V4 J$ O5 C( Q
X10  

最近訪問的版塊