嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   4 d/ h: r" Y& T, |$ ?
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
4 J4 C* s. D! f: G
我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢! , N* _% O+ \; J
6 ]9 Y. o) c' ^% m
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   ( f( v: y' P4 I" S* x' C. |

4 Z6 O- [* {4 \) p( ?我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   + `$ w8 p2 p% \% b( H% i
有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
3 |% m4 i# r' D
. H, M7 z" U9 _2 d; L/ v. o: e
7 h! h( d; J4 K, L/ `, k% r

& b- [& v) o7 U6 T& |( b% t! s我分享一下我自己啦
* E% D1 X9 @, m# G! \( q' G其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
) g+ r" u; a. C/ `, x著女裝其實係一個做返自己的感覺. _$ H" l( E6 g2 C) r
亦因為我覺得我係一名女性
* h! c. r% y  U6 `5 d4 l我從來不享受使用自己的JJ/ v$ Z3 l4 J! g* f6 ]9 O' L
反而對被插入,細個係有極大幻想
& W6 M' U; y7 @% a, q9 I3 D" X) A7 G  A+ `
到大左少少
1 P8 G1 ?* q! s1 P: F; I! W6 H有幾年係全天候女裝的3 p. ?7 W) I- p2 h# G  x  r
亦有幸試到被插入的感覺1 {9 t! R/ @/ n0 h# k. [: C
係high ,非常enjoyable,好滿足
0 R  o5 {4 V0 p& q" W; U亦完全滿足到我做返自己的感覺
* O( Z& x( T( I, p) y; R4 j, a: L3 x" o! l$ ~6 a) m

% ~9 a8 l1 c  ?3 C
; [! C; N3 B% C! e6 M1 v
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   
0 {' l2 R# I$ w8 ?只嘗過用假的去弄,感覺很好。
: V, T4 l: A% [: E3 K不過很想試真的∼
! j" c( O. P! ?$ O
) E: O6 n) t( \; r+ H6 H" x; {) l
當冇真野的時候
, s# A9 I! Z0 w0 N& ?我都會用假的
  W4 ~3 c! l) g1 b
0 n2 n" E$ r+ ~. H
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   
1 ~. W$ }9 e- e* n其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
8 `8 e# x( g8 j3 ^
! J7 X) ]; a: i3 @* O
我唔覺得會有呢個問題0 X+ L! p1 S/ i9 r- g6 c
至少我到現在都唔會有呢個問題1 J7 i/ G1 k' ?& `4 Y& f' t

# ^  x8 A* q# N
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   4 V# W+ Z7 F1 s
1 ^' a: e: X$ B8 R
估計看粗度和進行時間吧?0 Z/ T1 v4 N* Z0 k3 ]: q$ M! `
粗的話會把後面擴張∼
9 `, f7 p, \" h, p1 O
" I. t0 D$ n5 _7 _$ Z

* e2 u( k' W  r* B+ D- P3 C都唔係的! K5 n# v; n! l
雖然講唔上好專業
* _4 t: o: ^2 Y+ L" A- H7 p: _% M但粗大的長時間的也試不少  S" v( F3 Y( k- U, \
至少我到現在都唔會有呢個問題
' M2 V7 |7 a' M6 a& g8 [5 k(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... ); W* q' S; N9 ~
: L0 l# i- @# N3 t  t
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   # b# F) L. r+ ~* M! m, v

6 Y2 \+ K! e6 m! w% k# G" f
+ v1 k. z# s9 e* M; z
  Q6 ?. l) Q  }, @) T+ z; J+ ~4 U! b. ?
我分享一下我自己啦
* E- f: m1 N% m其實心理上,我真心覺得自己係一名女性, l( @) N" T$ @
著女裝其實係一個做返自己的感覺( I0 O6 i7 @+ j" B/ ]+ `- `
亦因為我覺得我係一名女性" L: X: z4 o2 C
我從來不享受使用自己的JJ8 `8 n( b* F7 \7 @
反而對被插入,細個係有極大幻想
% k  \1 {+ c5 I. v& g2 h) [3 V/ P4 E& x% E) t3 t# @
到大左少少$ v" c( S* r" I: |+ L# f
有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   8 a1 F3 O" `' i( y2 d

7 u" E. h4 k! B% P) S% S- D6 V' h  L7 W2 V# n, p
! j- E4 {8 }7 P7 U

& B# a& [+ C# s6 K$ D我分享一下我自己啦
8 q: d& {6 l0 K其實心理上,我真心覺得自己係一名女性, y* l  y9 o! M9 @3 v- M) V0 L
著女裝其實係一個做返自己的感覺
0 h5 m/ h- ~. Z  q亦因為我覺得我係一名女性
* {* H* w5 B0 e# `4 Z5 \我從來不享受使用自己的JJ
$ _# n& I1 q7 G2 x+ c& |5 R反而對被插入,細個係有極大幻想
& r' @3 @+ o( k+ m; a% ]3 c. z$ a0 U- Y4 c: v  M
到大左少少
% j& |0 _) Y( z* M4 |+ t有幾 ...
8 U& b* K8 t! a! s: U
愈講愈想試

我試過用假撚插自己; X( C' _4 J' W" y! x- Z3 L1 O
無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   : U+ z0 h7 u4 f$ f& F' |3 M8 x7 q) k
我試過用假撚插自己; `! x  |3 G9 r: c
無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過
& ~4 B, {- n7 E& c/ i" |頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   
+ B# h0 l& B# K) r, F% o5 [用過假的,真的沒試過, w8 m2 t/ C3 Y6 A- j8 B. r
頂到前列腺就會舒服
+ h% w5 }+ C2 ~$ x8 d4 W0 `好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
6 P- K/ E. G2 ?; u" o) [9 _當初我都唔敢試,痛到插唔入( K; ]' c" j5 J) Q$ n0 K* `. c2 D3 ]
而家越玩越舒服0 z3 h) N! Y* s" i$ u
其實後面無咁易插鬆! h- {8 E( J' w
除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   
8 e% @; b# C2 N! v0 c1 E$ h' f4 l& v0 E$ H# Y, K4 y! f
好想試下被插同被口爆係點♡
$ r; a+ j. ]) y/ t( s
我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
0 z) p) ], D1 {- D5 l, g( N  ]我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
, w5 |; ?, G6 h) |7 a

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...: q0 y! }2 z7 d
但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel