嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?3 W/ l) `2 c( V3 r
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用$ b, }9 q) y5 S, X" Z5 ~# j5 b
想試又有D驚驚 ) \$ r. v3 O! R1 i
; F3 u" M+ {: W4 A) A
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
. U2 V7 v3 o# I/ e0 Y/ m& R0 U有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.% C0 }3 p/ o8 X6 t: _' o8 L* c( z

+ |* B6 Q. H. `5 K* k食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.0 O% `) I; h! ?2 d2 B) C1 ]! W9 u

8 l2 A9 a% b9 e0 Z! h. o& j$ x
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   ) ^$ @( ^5 f9 k7 [* R
想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?% A7 N- U" _' H+ l3 b; Q4 t
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
+ E/ U* d, c2 v1 |: E想試又有D驚驚 : @* t5 C  H$ A0 P/ }, d
  {9 L7 ?  {2 g9 E
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?9 ^3 a8 @& P8 D1 @
有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由( C: h7 Z# G( g
4 D" `8 [) ]; Q( U- k. i
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   
/ S& i+ u: n4 h% C9 A3 x其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
/ n: T& v% [7 ]( K* _
1 ~5 K% K5 S. \7 B6 y( G順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
  I) a- x8 a$ B0 i2 [令皮膚滑D同毛少D
9 w$ v- M+ g( K. L呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
% R' X" a1 J) C. n( e6 H
" x' F$ \: z' H令皮膚滑D同毛少D; d% Q1 Z; ~; |1 t* i, e
呢個已經係原因
9 O$ }7 ]/ {) i
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   / a- b3 |' j. O9 F1 a/ n
1 t( D# p" T' I7 N& k: Y
令皮膚滑D同毛少D
1 I7 h4 y/ [8 {; N- g! w1 P4 Y& ]呢個已經係原因
7 R; p6 P; M) C' u: G+ r4 H附送黑眼圈添.....
7 Y6 @% @) f0 _) [唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦9 z7 G; ?* ]; [

$ z! V. b- g& \. n( O8 b皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩- Y& _6 f% v+ M& `
! {7 O! r0 H3 O& o; }
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? 8 R0 o! g+ @7 B
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  # e  f9 q4 D4 ^% @4 U/ s" c

) A$ \% Y! B. X- w# N9 e食藥得既話 話美容行業要關門' r4 j2 D  p! j9 T0 N# X# R
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既7 r2 q, W! r5 |! s8 d
3 h% U: t3 H5 O, [9 D
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?$ y5 Z# @2 r. V* u7 d" a1 o0 z
或者問你拿醫生處方
; o. u! Z0 s2 _(原來係香港字食左字
) N+ j! m( h% P; c/ l: f& r  b5 S9 I0 X3 v2 a

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   
& [8 E% {: Y/ T- u3 K' E邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
" j0 h* W0 K3 h/ c+ b0 U  \) K想清楚會 斷欲望做聖人  
+ F+ ?" J! N, X- M+ ]2 v5 J0 y0 S+ q  z1 |, n0 N
食藥得既話 話美容行業要關門8 W9 \  {$ d# S. Z* x  n6 S; _
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既+ c* i/ ^, o  t) S9 l* g

* X, e2 U9 f+ R$ L9 A+ y* c. a去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
3 C. ]1 C! Y$ y$ G% h/ O3 n+ X或 ...
& z0 U; L/ |4 {: F
無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛
  I. U1 j  h% _, V/ f0 G真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥- i1 c8 A: I' l2 o' n
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧' [; X1 _3 t! H+ J
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女; f( O! {) N1 o' O
甘樣仲衰仲辛苦
9 F* U8 T- r/ t% P1 [7 y% E同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
2 J! U) [4 x7 K* q" b當然你有將來又要付出真心 / t% q+ J* p! Z. i& k7 {
月入無5w真心唔好做男* r% A$ Z( E5 G4 ]) J( S; K; g
% h/ t3 i, U: q, y6 z7 k

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
' w$ }" }& q6 w+ P/ k* Q. B( N已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
3 A0 h4 @5 h* J2 Z* _! x  v$ p2 g3 @2 y係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
$ t# M# m( q, O) J, e+ u; P6 z$ _感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女. w2 k" L. z0 c; I5 m# `. N) Q
甘樣仲衰仲辛苦 9 g7 I3 Q( S/ V' E1 ?
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎1 Y/ z4 T7 R) Z. j: M4 g. X! A' s9 [
當然你有將來又要付出真心 ...
0 m- i1 M7 i- }, m4 O食完藥唔見得有成就囉
" ?+ v" {# Z) ?: m$ C- S! d! o& b: I7 M' F
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
' c* B( _: c( i3 l+ j; U就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉+ |9 j* i  ~; n/ ~& R; y

2 I+ n0 T5 P! f; p+ X( t5 m  b; a[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 21:14 編輯 ]

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   7 j5 P$ g+ F- N( q! q
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
2 b  u0 G) J8 T9 l" _/ _( U5 T; _" ]! F係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
& O3 t& a) V( z, F+ M感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女: B% ^/ I9 Y- `% w$ I0 w( W( _& `$ a3 x
甘樣仲衰仲辛苦
9 q! X/ f* ]5 h! M+ j, ~同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎8 j, b2 v1 `# A4 ?3 x! ^1 V* u
8 l3 ]) G; B0 f% K乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。
8 O" M/ t! S) M( h7 |$ B
$ T/ a0 ]% R5 F
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   $ X8 N% E& e+ m9 E
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥) D8 a, a" t* W( W
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧# B+ j$ q  @& t
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
/ d+ N4 }: C- \7 E甘樣仲衰仲辛苦
9 S- g9 z5 _" G3 s# i1 w2 ]同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎4 ?/ F4 y: N' A1 k7 a# b7 W5 m- k

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既 + x  f, N- T7 M- s. v, S
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
' _7 F( K( g" ~已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
# _- A, G: l5 l6 [# Q% j8 u係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
: o# p( E& I% v5 [感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
. W$ S( i1 e  t; Y甘樣仲衰仲辛苦
7 Q, k' X: F4 |6 Z* |% ~) @同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎  S6 T8 D" s6 {, W( G" y
- S% P6 j) ?1 o! P( G$ E
日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   1 Z+ V3 e2 B5 j: c; y$ h' ^
! @2 D" i6 w, @  M
食完藥唔見得有成就囉9 }1 ?  w; F0 E
( H$ @8 h: X  e" @+ m$ x
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?- U# U7 D5 E, L- b" n+ S
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
/ Y- C$ z3 Y/ j" s: ^3 R" s" g

+ z1 x4 J& v! n  s5 b5 i
* b8 t# R+ |) ~3 m, }佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
+ j2 K& h  L$ q1 v% K* v# j- U4 }( K  e$ f
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   
4 m: K! b. d1 f- t. s
+ T8 q! v; f8 r! x$ `& o日日想女 性慾依家野係好難控制
) c7 [8 j. a8 i5 N9 j7 J
( F' g# f9 t) x5 `# N到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難) _; k& L$ f9 A' m+ k8 M1 g

1 y: l' q$ S, ~* P' p# ?7 }+ i0 h- h0 T+ [
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   , S7 s6 a" g) m; R# M2 L

& _; Y- S3 X$ }" X8 U% N2 r8 \乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
/ k9 c9 X1 X% F* ~8 k( P0 A5 s* p
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖2 \0 r5 Y  T# d8 f# R
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論- o8 b; V* Z& h+ a2 ^
2 q2 h1 i6 ^2 M% m% w! o5 x

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   . i9 n7 O. {* H9 E; H
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
1 p( {7 X+ e& e% t( r0 r- s8 }) t- {! I( l
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
6 I7 Q& }: `. r! q$ k2 b& ]; `5 o! ~6 R* {4 t  V
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
% ~) p# B4 l: E/ V5 n6 d( Q# g後天保養/天生 ...
" u  C$ p7 t5 Q7 \
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser5 L7 n. N# i* ^% ~7 Z, X
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?: Y4 p- N* P1 {
) D8 ^, R1 k" ^7 C6 c* a: B
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   1 }' K2 w5 C$ m* |& _

; d; l: S  Z+ q: Y1 K$ R做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser! q; R7 K+ Y/ @2 N3 K
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
, B% p+ G9 `# a* T, l
" C; j# [1 Q. t8 J5 L其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
+ ]' r( \" \2 k& S" \& j
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

最近訪問的版塊