嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-10 15:54 發表   # F2 T2 u# v$ u7 K" E, {/ S8 o: r7 Z
其實係尿戀(忍尿、瀨尿)引領我進入戀物既世界

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-4-11 00:14 發表   
& R. b1 w5 O/ j好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
- m& z% E7 L: R8 a8 D) Y/ j; o: K3 `$ l5 M8 K
其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

悶咪大家打下飛機.大家互相換尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-11 00:18 發表     D0 R6 m0 h/ O) w  l* @
- K% \- A6 v  H# ]5 v$ M

S7 {& j0 h- F其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

女裝衫褲、內衣褲

我比較戀係黑絲同高跟鞋,依兩樣野係我最愛
+ ^8 o8 P& c6 e
" [, R" j, Z5 M1 _自從著上黑絲和一對名牌高跟鞋JC後,就已經控制唔到自己(定時定候要洩一洩),
1 |' y% R# t# U6 T) `
; n9 ]4 A& B1 F& u% l+ R因為依兩樣野著上身(黑絲+黑色JC)真係好正
0 Z' y/ y0 B- p" a/ b) R: f
1 e! Z9 o6 d2 W$ l7 p( z不論自己雙手定係道具都好,有時候洩得勁得濟,都扯爛自己著緊對黑絲無數次

m 巾

本人喜歡m巾

m 巾,高跟鞋

本人喜歡m巾,黑絲襪和高跟鞋

制服是我的好朋友~

我喜歡女內褲衛生棉。

校裙,仲要係白色連身裙個種

引用:
原帖由 Shenmue2 於 2018-4-13 18:10 發表   * u0 S7 S- U9 @8 _  y5 ^* ~
女裝衫褲、內衣褲
9 P( W+ P5 F# Q% r9 W
女內衣褲我穿左幾十年

引用:
原帖由 ggp11250 於 2018-6-24 08:52 發表   
5 a: N  V" S0 l. e我喜歡女內褲衛生棉。
# t6 ?+ z3 m5 f我喜歡阿婆年代的的衛生帶

重度迷戀裙子

我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子

引用:
原帖由 雅婷 於 2018-7-25 13:27 發表   
$ Z, P0 V6 O6 X3 G我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子
# v5 W9 Q" }8 E200多件?穿得哂嗎?

小學運動服& {  O* V) P" U7 d
中學校服 旗袍9 G3 O0 ]6 }) y* K
芭蕾舞服同絲襪
: L7 p1 a$ ^. {% v: Z! f3 m泳衣/ n( E* Y7 |) W, d! A, V' T
& g/ v7 M3 X3 L- z
已經試過買小小黎試下

絲巾、薄圍巾、女性手帕

除了絲襪,胸圍,底褲,其他都未試過。如果空間條件許可,我也想試試。

呀我都鐘意女性頸巾。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   
) p) p6 I6 w. b; @  d4 g& j呀我都鐘意女性頸巾。
5 g  R$ W1 _8 ~0 ?& u- K: W

8 n$ J6 H" Z0 a  v  v# M$ E我喜歡穿上絲物
! t" e' b3 S" @% ~http://hkcd.tv/thread-75713-1-1.html

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   
* a4 `5 a) h2 D7 x% X呀我都鐘意女性頸巾。
* Y- y2 d  n: F邊種?
6 v" ]- V9 r6 w  E6 D5 r絲巾定係真係凍天用個啲頸巾

最近訪問的版塊