嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
1 ^1 M+ `* V9 M
' D) j8 V' I0 Q) @8 r, L5 Y6 J. q2 B當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
$ Q# E5 S4 D  Y8 G. Q* b
* P; Z: n+ i$ K6 B% e8 ?3 I啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試9 w5 {0 V9 c6 N1 k" E$ s& }
4 Q& ^& Q3 M& z
當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,  V9 n6 d5 ^2 R$ W% [- }
6 x( z% [8 ]* ^) N, [
被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫% e7 F; `" s3 M
* C, {3 `5 c3 `- F
含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   ) C' d7 W! O- Q. z4 v
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
$ r, P' u/ T( g但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
& i0 F- P5 l4 p8 a淨係會流d透明液體出黎
9 f% w) a5 n/ V  L想問下其他姐姐係咪都係咁架$ q; s/ v- J, L9 n* _0 f/ q
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
) q( v) l, i; A+ u/ j# w
1 e; X+ ?6 R. G+ X$ {4 x從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   
6 L+ b7 A3 C% a插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)9 ?" I! Q: ]# f5 D+ R% f; |

8 \- D/ G0 l' k! c5 M當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋! y$ T' h& {; N" t

9 N- U. O9 E# N  F' g# W啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
5 `2 q6 Z% u3 ?) J: m) |1 j' A7 P* N" ?5 d) C
當 ...
* k: l; f0 E" P3 x$ B
  o- M/ s/ E( m" X$ ?- G1 b9 s很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   : R6 _+ K8 E7 r) X
之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
  M% L! v2 ^, `8 h
" M7 {: c9 h: }0 ~& o我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   6 J6 Z0 D) n' r, e) g4 ~9 i$ C
插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
# t8 G- z5 l3 L" ]/ ?, n% }1 y+ p- S/ j! m9 x. n% F/ M
我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   
" E1 S9 R* M' A) C試過喲!會噴出透明液體
0 [9 A: v3 t: U2 G- i
  u1 @- u6 V# G1 K. T
我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   8 k4 X5 T/ j$ }" p% ?( v
試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
' Q- i! d& |5 f
( S$ C* a# v' P  `
我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
& Q3 Z6 E! c2 v1 B% h. t' E% Q玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
; r3 j, R5 t9 C# J覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
1 I$ z$ s1 |1 M* U9 [" E  c
1 {9 b! o! ~% E( L/ h, q底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?- F0 r9 n1 Q% B9 }
人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   2 F/ w. d. g. b
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
  b9 G1 c6 p3 [' V' |) Z; O) T
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具4 Q: n3 d; Z9 p! @
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
# g3 P+ Z8 r$ Y6 [: v3 N跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮6 l6 E+ F6 O8 [  r
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
& w6 {  s7 y% X& O0 i0 R1 p# @" t  E! V7 u/ k. a# i' i6 Y  b
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   9 Z% X! ]$ b5 i6 c

2 F) S" h- L! }
8 f% C6 W8 B8 h/ }+ a我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
$ L3 c/ H. y$ e, q. @) ]
1 O5 S5 H1 j5 Z
我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   8 \1 `+ r  j/ D$ t
自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
4 _) L0 b# V$ l1 e4 D人地聞到咪好臭?
( V9 F4 x9 ^# |( I; v. l( s6 y8 y  W
8 B0 B. x5 ^& [% b1 H
我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   : j" d  w5 F& {, f) b
我依家都有玩假陽具( v4 _6 ~9 K; w
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎5 O& J& n  D0 G3 q. W( h1 q& M' u
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮  Y& Q3 y1 @; c1 n2 `* L
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
+ f$ o' i. Q3 ~4 v( R" f) U; ?, i6 z# Z$ i; U$ ?7 n) `
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
* j; S/ i, c+ O  Z* O3 ]- a0 j$ i' y6 a
我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
- o9 [( G4 r6 v" `1 [) e7 I我依家都有玩假陽具9 b9 _3 c+ u0 W0 v: n( m
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
0 H9 i3 y  r& h9 z跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
; q/ D( l: b2 S7 _& B6 h插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
9 r& k1 m1 h4 C& t! b
  J% A' e4 g6 {( h% P' g* b$ K道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
$ Q* D! n! v+ ~0 T
好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已$ z3 }; {6 x  t& P1 g! x
插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左3 a( B5 W7 K8 J9 k7 S. A
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋
  m5 X# Y7 q' e6 q) Q! W, S! k0 n- F4 d# s有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)
' W% v0 z0 s% \0 h% G+ ]' y又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚
! M2 R+ C8 g. b5 s) _又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感6 Z/ i9 I3 ^; c, M, g9 Q* n2 ~" A
用電陽具玩係好玩但好易壞
/ q& T8 J2 r5 i$ g# y7 c% ^# o而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)
) O* H: b0 j' I; w4 x而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片
" O; m& m7 e/ B, W9 }( ?3 ^外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡3 c4 G7 H7 w" a: P
相片太過激,唔係好敢放上黎
; L& s. O& D5 x" o8 Q
2 ^  T( t  c5 y) @  U, |; T% [& v[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-10-17 09:59 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,' i( L6 i2 M8 m4 G1 I
手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感
0 m. c  a9 b0 C如果口唔想用手指( [+ o) K. Y9 |2 T8 `& t
而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口" z' v/ I  ~, r, F
同樣以上方法! y+ ~1 @1 T- \0 X1 s
但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好
2 ?* K5 q  P% r# l7 N衛生重要,用完清潔6 b  G: I/ E( c$ B5 ]3 u% \6 p8 @
如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   ( \* G' n/ A% ^0 d
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
; i! W* z3 p2 }- J3 C+ @
- p3 T- w+ z1 ?7 V. O2 S! ~; l8 R  P 5 b6 B. _: w( _+ k5 A

最近訪問的版塊