嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

緊身衣

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-3-23 23:16 發表
4 B0 }% t+ U& {想問下...係咪你自已黎架? 幾錢? 自已著自已除可以嗎? 抖到氣嗎?
  e0 U' W8 Q7 M' Q
) L0 R" t0 I7 M: a5 H! I
[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-19 15:48 發表
3 f* N$ F8 L+ k  K! G
( c7 c. [( ]" S, G& C# Q' j. T( Q! u( g. ?, t0 k7 r
[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..
% `1 ~0 w" R' x再樣都無既話...............

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-27 16:16 發表 5 i# h# H0 Y2 f' t

) b8 s; q1 v) O% M2 Y1 o! r' A再樣都無既話...............
; \8 Q# W8 A1 I! g
; a9 M" y  P. x) X8 h3 |& q3 m' E
兩樣?
5 `& ]: M0 A! B咩都冇真係死得..
) x; ?8 s' @) o. U- l9 v5 F2 \1 u) _- W

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 22:21 發表
& \2 `2 M8 R  u1 ?
! M/ ], M) X& j1 I
1 e9 c: N" }0 {! Y兩樣?
& N! r; K) L9 l咩都冇真係死得..
- P! p, k3 d& b, M& ?
有鼻窿但限制呼吸!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 13:00 發表
" n) g; N- A) d
! p1 Q  ~' M; q$ ^- K3 G% O有鼻窿但限制呼吸!
2 @8 c( D! ~) R6 b
/ H( g$ X: v! H4 N. h8 {咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. # U" q, x  C2 L. O% n& q. |/ U( v# x" o! j
芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:38 發表
+ B; x, L5 d" @4 p, D+ x) k% u6 H# G: k6 b

0 f, o# c/ h8 v8 ?- E4 v& V咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. 
% {$ c* ]) w& J* b2 O6 G芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..
; r# r; W3 t. m4 D4 W2 ]( ^( N
應該無事既

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:02 發表 ; S: _( X. v& N2 u4 Z$ ^  n

$ [/ ^9 m0 h9 F$ u* m- H; Y7 E/ o8 ^應該無事既
1 i% v% Z  h) a1 T/ `
- A0 v; m" u2 R4 \; d0 E8 k
安全第一.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:46 發表 # s! S* h7 i. t9 w( x. `) D

: S/ j4 k$ u2 l7 A6 s6 Z: B; L/ c# e) l
安全第一.. 
3 J9 L% M1 W( h) T( i8 T) n8 R0 Z始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:09 發表
/ ^  E. K. w0 h9 ^7 f* [1 a' m9 E$ q
始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停
4 L' o9 Y6 @* [1 K+ x

]/ a  g1 C% G" V+ Q7 k7 o多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 23:02 發表 $ X! l9 y8 S' Y

+ _/ {& `8 |; X, T* c" w2 ~2 `9 W+ R3 h. O1 y9 u7 t& ?
多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  
- V: z( s  r- U. j  {7 B( l唔會呀, 因為太危險4 [! l' L; j' a5 f  c+ Q* I
我只會係盡量限制宜唔係完全呼吸唔到

好想買番件來著吓

想做就去做 , 我有我要求

限制呼吸,玩到咁激

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:45 發表 & U! i+ u$ A3 t& I7 n4 P6 p8 K4 q
限制呼吸,玩到咁激
5 U6 ~* t9 j  k4 n2 v/ e3 c- @2 L. G- t. Q3 k
係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:47 發表 ' ]. m. f9 N9 b

0 p6 L( c+ |9 J0 y7 ^$ ^5 X* U' I0 s
# R. O% y  @0 k* n6 _係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..
5 |7 l# J3 |/ ]/ X4 }4 y- `
# |5 e1 q9 ~; o% t" W2 W. A" N3 d' \
非常同意

好似真係好緊咁喎,
' F3 Z3 R" g& I) @1 c

樓主多好看啊!/ {0 Y+ I& r, T' z( V' _
謝謝分享!

系邊到買嫁 @.@" 好想買返件

試左就知好正////////

感覺好怪阿!

最近訪問的版塊