嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   8 J8 m( I6 X1 D6 C
* t" C. A2 s$ E2 c3 r, u+ [

! L$ y  `% n4 Z3 a! V, @有個妹但廢事啦
1 d& R8 O8 V* M4 F! R6 W' }$ u& l2 K( e3 b& j4 S
有原因。
3 P1 H  ?: |9 N: U1 |被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   
: F0 s* q- T7 A2 w5 z, _1 q  a! ]! `; I3 @2 Y5 @% l

5 ~6 i' }3 E3 R' F( d裙太短真空?; {6 G. `) H0 J8 X  ^# g. L
如果係就罰全裸啦
, K9 n( _2 @8 ?; ?- w# r4 l/ [& K# _  ?1 K; o
如果係校裙合規格但真空返學" |" m# N: q( P
就要接受調教啦
6 A' }7 L: w2 y9 _- K2 I7 @, e' @0 Q
女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   7 B' A0 i, v3 L4 p# e
8 G$ r2 F* |  c- J
3 I( _' W# {1 @! o6 M: t# U' d
女老師做錯,都要受罰。
; T( [- z; k9 p1 J( h$ e. B( I$ J- t  i) \0 V
做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   5 d1 w' w' l2 v+ y
我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
( f: E' A8 [) R/ N4 |
& v2 ?3 }6 B9 _0 ?; P2 n心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   " S/ B6 x9 y% |9 P0 i* ]
  d) i# ~; O  J7 B- B* x  _
7 m% U5 H$ j+ S4 \8 j. w9 a7 k$ z
心目中有無邊幾間?
3 Q& Q% K' ?. c; o6 o/ T考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
. y+ @9 E% s: ?1 \* s  E+ c5 L0 e, b想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
8 y+ b6 v( F0 f3 b) S3 b- O我就想係DGS HTC MSS
+ K! X3 ~- g& X: V" j* @' o. |; Y8 T( l
你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   & ^, H% j4 \% E! }9 V! O
我就想係DGS HTC MSS
2 q. p& e7 I# c% W) O7 j8 j, h
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   
9 K5 e% _) Y, J  i$ D' F3 j7 N我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
; ?& v4 ^) p) @8 ^想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
1 K! B7 H. A/ @- Q/ U3 _+ o
協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
" \. l9 L4 |/ t* M' T9 p+ D0 A5 B
# w: l5 ?$ F6 y7 {* t# Y) \讀女校
! m5 Q2 s3 t5 h- d( v  B全校得我一個男
% N: L8 s5 }/ H所有女都當我係女
% d) k0 f" l, i7 i咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   . c5 |# i, I' }* @5 ?

) ~* ~: z4 V1 V6 L' b馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
6 L" X. G; N' I+ y5 _
  T; W+ t: ~9 T& J: F

3 {' o- h3 Q4 ^  @) g2 i& T我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   
, o5 E/ P- [6 x) ^3 B; H! r0 g5 q! K& E7 ~/ Y6 S3 q
" b: I: q1 \+ F9 o3 i' H

5 i3 C3 M, ~9 t! G- l; \3 d8 L我就鍾意低年級前拉鏈設計
1 N, Y5 \6 c3 o6 r' O: R/ b: u我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   
  A' c2 C' {' A* v5 m: a! x$ k# |6 D
我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
' a4 b% B: L8 A% N

. x3 N8 v7 Y6 E( F/ Q最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   
& f3 E3 H  j6 Z! T[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
9 Y) @8 k2 }6 `8 k7 r+ {$ Y0 a
. K8 a6 `  y+ \/ D; i讀女校
; w: ?; ~. y, O7 B1 a( E4 S% W6 }9 a全校得我一個男# H) D: `% A; E1 g# G8 M
所有女都當我係女
/ S0 x1 W  t# b% f: J4 ~. j咁一齊玩
2 K# L! I6 P5 j7 ^2 l9 ~* S/ W

5 R. v7 O9 E& n6 x一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。