嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救,有冇淘寶假胸介紹

求救,有冇淘寶假胸介紹

有冇淘寶假胸介紹,買過一款放耐咗會出油, 每次用之前都要洗乾淨,油油的好難洗,好討厭, 各位有冇用過唔出油
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有套背心唔想要? 你要嗎?1 U* g" C) B8 k5 \
my tg :n13579g

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2021-10-7 23:15 發表   
1 `8 q' l6 {7 v5 X7 H5 K我有套背心唔想要? 你要嗎?/ d2 N/ q# P; ?: z
my tg :n13579g
: Z( k0 K: Z7 x- ^: \2 s
謝謝你,我打算買個新,同買個細啲size

淘寶search媛野
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。

回復 1# FAI1 的帖子

每次洗完風乾後記得用爽身粉搽上

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2021-10-8 00:35 發表   & _4 t2 D, P3 K3 s# ?* f
淘寶search媛野
0 K) @7 J! @$ }- J

7 s: o  K3 o8 `' G+ l. k而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
' t. V7 b' [6 }) d; f$ o但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,& }8 [. w7 f9 @( y5 \
唔知新會唔會

引用:
原帖由 心若詩意 於 2021-10-8 02:44 發表   
' b; U7 i# B1 t) ~硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。
3 M" S  |, r& J; U* P( I3 R5 c
! [- G  l7 Z5 R( O& Y2 X有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢

一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.
+ L& T) z* `) N$ \8 e) H/ v
5 ~- @  R0 ]0 Y' b7 U( ~# G: v
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   
& O+ q- ], B/ g# l! W' G6 s: \# k( T) X5 a) }# Q
! [: U4 S( D% X; s0 C% ^
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,0 X* i: \/ Y% k( P, g, u
但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,
1 A7 u) B( u: M& T5 S唔知新會唔會

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 10:25 發表   
& u4 \, G4 y) L一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.! K. `* ]! r/ w, s7 ~

# T5 Z! s+ T8 }
  x/ M' E5 Z0 A5 ~( Q4 ~

# E  C8 _4 M+ o明白,即係唔好放太耐唔用,要經常帶住出去通下風

我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:04 發表   
  ^( s5 f4 C1 Z$ v4 h1 w我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.
2 M1 O9 H! m/ D4 b! P* Q# p
跟住你會買邊隻?

跟住升級轉形, 巨胸2.0
: k; O, ?& i+ V! [, C6 B- \) a5 r8 ^0 g# S& G; Y6 V
對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。
+ D4 B3 }- b; C5 W  o! o- }- y3 B5 X
: ]" n- H* ^4 ]* z, V4 C
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 12:32 發表   
8 _; m1 u) p: U, u
, y8 |  j/ S' @/ E$ }+ g0 s跟住你會買邊隻?

不如你等雙11買,有平。

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:23 發表   / j. J7 x( |( {/ k
3 X% T0 T: F0 }4 }8 L
) ]+ A% M  k( w3 m# S
有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢
4 y9 n+ M! }/ b& z7 X請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
wechat---- FireredRose

有黑點即是已發霉, 那是霉菌已經在矽膠層生長繁殖. 出現黑點主要是穿著後沒有澈底清潔好所致. 汗中的細菌轉移至矽膠上繁殖. 必須進行殺菌和去真菌處理. 極其量只可多用幾次.
8 T$ }. ]! G8 W1 f( i- Z
8 `& T! t8 f! P. H0 r因為是緊貼皮膚的不透氣物料. 如果細菌和真菌 長期緊貼皮膚, 有機會會有皮膚炎. 這是比起貼身內衣更為嚴重. 若位置在胸脯位置, 最嚴重有機會出現腫瘤/乳癌.+ p3 B3 A$ @% u( z" I

8 k. ?( g- ^4 ~  K5 T" ]8 H# ]
引用:
原帖由 maisie 於 2021-10-8 13:21 發表   
8 j: O; {  I! C9 c' c5 g3 @: i- i" e. D
請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
+ D5 b, ^9 @1 _! ?$ Q9 }" G3 @, W8 L2 Q' D. t) z8 h- m3 e  @1 d( D5 ~

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:50 發表   . N7 J/ {. v2 a1 o  R2 X& C9 T- |* n
跟住升級轉形, 巨胸2.0 % v2 V- k: K" {( G/ {9 ^

. x8 f: _' _1 k& z) C9 W8 |* {對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。
9 G1 {( B& i6 V- T4 C% `1 D" l' L: E5 E
) c% g" C" H, s$ a+ l! _, E0 n6 C5 N" B
巨胸我也有,Gcup的超大,但出街就有困難,太唔自然,除非扮大肚
: U) h' M0 ~' Q: ]% R  q因為我決心要出街,所以今次要買一個自然啲細啲

忍唔住買左媛野b cup小號 不過要等30日

要等30日,咁好賣?

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   2 |/ l& k! T$ s  a( S

, ]8 C. t. Y1 z1 C+ @( C' l% R/ B' P
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
, H/ O, h6 z8 B但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,
" R" t8 X) C6 N* \3 _唔知新會唔會
: X+ G5 y3 e6 N# L7 M: @! s5 U" `0 T$ L* Q( H9 R! @. G6 q( T9 H2 U8 k" k# }5 Q0 {3 {
佢D野好似好貴

最近訪問的版塊