嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

20 款 衣裙介紹

1 5 7 10 11 14都想著啊- h; F" Y! Z$ G% ~5 V7 c( y
特別係第7套
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 tiffany0914 於 2019-2-17 13:47 發表   * _1 e) u. i- m/ e2 Q3 H
1 5 7 10 11 14都想著啊
- O) G1 ~0 y& S5 H特別係第7套
  ]4 Z7 ?2 x5 v
" U$ v. S/ L& x) I% \' X我新高根鞋
6 Y, R8 f! C. Z# [, H" Dhttp://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!

引用:
原帖由 judy 於 2019-2-17 15:50 發表   . z& l. }% @' p' ~5 I+ j0 f" d2 ^: e
每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!
" f* S: I0 o: t7 ]- w* {9 V3 X' D! W
1 D1 z% C: |  e! i3 }1 o: d我都是和伱想法同

全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。6 f5 {  B; c& z" Z9 L) E' \
我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到,好心酸!

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-17 19:10 發表   
; r: ~5 }  k8 m5 j. c全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。9 U% K, {3 H% m0 w8 G
我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到 ...
4 a7 i- x0 A) k) Y6 @
. E- m$ H# ~) z- X; g我外出時,必會加件外套5 i' Y5 A5 k' G0 ^# L2 u. j, p
會穿有彈性的衣裙。

佢啲窄裙好靚,我好想要
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-2-17 19:48 發表   5 M, O) Y' j0 g& i
佢啲窄裙好靚,我好想要
8 T- O  c, w) F! w. @4 C2 o8 R; j, F
我平日也喜歡打扮外出

我喜歡粉色系列。

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   , ~" R$ T0 \/ A
我喜歡粉色系列。
. V5 b8 V9 B* E, f, I' u
4 E; y0 X% N' P我也是喜歡粉紅色

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   6 O# w2 ~8 i: \7 S4 a+ a& C
我喜歡粉色系列。
' m- p( w2 I* \  M, V# ^! D9 E% e! ~* ^7 k" n
我喜歡第五套

回復 20# joey221 的帖子

very nice !

All dress are very pretty but need a great body

all are pretty and lady ar~~

每套都想穿,最愛第二套旗袍
Yukina 雪娜

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表   . b! C4 Y. S/ V7 k& ~% O; \0 m7 ?
very nice !
1 T2 n! _6 Z- s1 p- ]( h
& S( e4 }2 ?8 s看看
5 |2 Z  X2 M( F; T! X姣妹紅色高跟鞋+ {/ e- U7 ]1 {6 Z: h
http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 lavina0127 於 2019-2-18 16:19 發表   
- L& g: _2 X) H* t3 a4 r每套都想穿,最愛第二套旗袍
  a4 I+ n& u* e( ]% F. q
" \7 D+ d& T) d) h
看看我
; ?+ q5 s5 s8 b: \# ^) a姣妹白色內褲
# \2 N+ F: m0 p% \9 A# `http://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html

引用:
原帖由 cyw 於 2019-2-18 09:56 發表   
& b" d- v) ~% B7 y) C8 y8 HAll dress are very pretty but need a great body
8 i, U% }3 t: i7 f# i/ _0 r: z

5 L. G: n  Z$ f8 n# i看看姣妹白色內褲2 Y4 z% [( Z0 i  g# w' D
http://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html
# X: q" I/ v$ J( W) r9 Y) T姣妹紅色高跟鞋
  A! Z0 y8 U& R5 ~http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表   $ l( K1 _  p. |- p6 r, O- g8 a6 s
very nice !
' x  g, y/ L* z' |# k& Q( f+ _" X* D! ?
下回看我黑絲腿好不好?

最近訪問的版塊