嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身2 R, u; J) z: c5 g7 ]3 P4 v  o
我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret# z% r8 U* l8 U/ h6 p- i
我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。
( ^2 h# W2 R! F9 r6 z: _我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
! J4 u, {; [$ Q  M呢個問題好頭痛。2 {1 t2 n; ~3 G! {* R% Y% u
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
; p( ^- `" C9 S( Y! w. @' H5 P

/ G7 t) y5 z7 |% h4 j外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   5 [2 r% _& T9 {. {$ n# C" o/ ^
68 , Peach John , Victoria Secret7 y& R+ w, Q- n* }3 D, U' S
我大多數都係呢3間
5 i, m* i7 v( G行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
' J, o  [3 _0 {8 v4 A+ ?呢個問題好頭痛。/ W* n1 A9 }$ x
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
* D+ r* E: X9 x  }4 \; \. R
/ S7 {+ u9 X2 W, r; g1 |8 |. ~& W* y6 A
外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著
7 N, F( k5 S8 U# t& t7 l+ x有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
7 @0 V. g9 l1 Y9 u9 d) t. _; Q4 C定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla" o3 l% J' H/ R8 E0 Z7 i

) b: Q  Q* J1 ~# n7 `7 \& Q) g+ u[ 本帖最後由 L.Cathy 於 2019-2-25 20:50 編輯 ]

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   - C1 W; X, n* ]8 r: J0 ?

0 R& q9 A( A: [% n8 M' r, ^行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
3 W, D: S5 ~, [( J- r: }/ Q7 _# D7 O
' Z6 V* F1 G! x0 ]% S. GVS我主要買Sport Bra. x6 t# Z7 `" J  u% u$ H/ v$ \0 S( `
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size1 B, w! E, X% L! ?& B
通常只係大中細碼無分Cup Size' ?! T. b) |0 @2 n8 t7 D* G
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇2 t0 }' U( x& r' A, w% K/ R6 X
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
/ k% \5 S% f5 B* c5 K$ e; x/ p咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   # c; {: ]0 e& g: L$ E

" I" }4 T% m# j; n- ?7 s7 J. x& O! ]5 q0 R
VS我主要買Sport Bra0 k: C6 B+ S# s/ h2 D; I( @
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
- R, y) S& C; y; g8 k. P! V通常只係大中細碼無分Cup Size6 O8 i1 u# P0 {  d- b" g' v
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
& }( K$ _3 h' z9 x& J1 Z1 }$ M對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身. ]  W. _" N; L4 `2 w8 R, G
咁當然...款式就見仁見智
) F: F) }8 t6 U" O7 s
% x4 u2 ^1 `1 K, I5 P1 ~其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   / k- H& G' e% L- R

; [1 N; w, l' S* A5 Q; Z
- x8 s3 i2 B% L' R  J# q其他 bra 呢 ?
5 J, m. k/ ]+ ~8 q# Q
5 ~- g% V. ?& I0 B
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra3 t) p7 p3 T8 {  }- o/ I% B) \
有時買左新衫又會買Bra襯衫
6 J4 n: ~- N9 u$ f- c9 \  {4 Q) @; _4 A7 U
   6 M) G' N" k: ?7 D9 Q" H

5 l: Z" Z; g% e# I. |, T; u9 |其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   ) U  T& y5 Q7 S+ G

( j/ _0 N7 s! }8 Z! N+ p0 q
- w- B, D/ {9 D68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra6 A0 x1 o! a0 M. Q6 q1 w
有時買左新衫又會買Bra襯衫( ]3 v* d3 \' P
6 N/ n* v% B9 C5 |9 M7 P

- |2 m0 M! E: o6 M* ^( a' g0 Y- K+ t8 D, O1 Z+ N) o& ?
其實你話其他Bra既意思係指 ?
4 S& x' w& N! \7 }+ d5 Q
有個地方一直覺得諷刺5 `. ]4 ~" R7 D$ `0 b9 s
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫4 A' r/ a8 V6 M0 t$ {
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d- K$ M5 W  n* R( y- R  n
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   % B# {7 F8 h$ T- W: b7 O

. A4 \& `6 Z  t有個地方一直覺得諷刺! I. i+ q2 E% f& x4 I4 ^; r; e
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫1 [4 e5 w: O1 l3 U# c1 @: a
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
/ ]6 C* g9 z) i$ t* w4 g; T但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
; ]- Z" O$ `: `
' ]% s7 s+ f% c" A, O# E
因為講舒服既話一定唔輪到佢, b5 T8 E) i7 Z  Q9 `
一日帶足十幾個鐘既就會明
: K! _* @% [" t: S佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   6 P0 J+ R6 r4 L  p1 b  U) s

+ j1 G+ O! N6 G9 }' n7 e+ H' l% t7 A& h# f" O
因為講舒服既話一定唔輪到佢: y- F- x) K5 x  a% C
一日帶足十幾個鐘既就會明/ f: @( C0 @* L  X1 h# w8 t' Y/ T# t
佢係勝在平
3 s2 C( Q" E" b托得又唔好,長遠著壞胸
+ \! r, O: ~2 L7 L所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
# I4 K: w7 {; p: f& P
8 ^# B2 _: T9 z- k2 Z' ?
! y9 p5 M0 v1 `4 k因為講舒服既話一定唔輪到佢
1 E0 [+ L( C" F% ]% T' x一日帶足十幾個鐘既就會明
3 ~* ?% _4 ^9 g  K# x8 C# Q) [) \佢係勝在平
' H7 T: g! p. Y' m) }

) K0 z1 f- Y( \! F8 E是,68 是平的。
  i2 F# {8 a* z4 r
  l* p# `4 {; i$ U入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD

最近訪問的版塊