嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

男仔買+玩絲襪

Hi 大家好3 k, _! p5 M* q  H! L
$ [1 V  Q& `' T$ }
唔係好打到字
8 f3 B0 M3 ~$ b) U5 f5 C8 T! J/ v& R+ a- A1 D
大家體諒
; b$ ^" j: w8 G3 M- ~* o5 H# J; [  K' W: a/ R& C6 |" ]3 [
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
澳門既CD報到~~

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 00:29 發表   
' J: t2 G% M  ^6 Z+ z澳門既CD報到~~
* Y! q( W* t$ Q- X% [! N
% [) c8 Z: m, y$ i, U
Hi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?1 t9 _8 @3 J# M
0 C0 o( A2 ]! @/ [3 L1 T- c
話說我好似打唔到字

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   
& b( t. F$ \2 V  k  W2 J. K/ k
9 [- K" m" S) x8 @4 o
& t' }: E* n& EHi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?' p" U* ]4 K7 R
- n4 a! ^3 R7 ]4 R9 z' x2 U# {
話說我好似打唔到字
% a7 D+ p* Q0 j6 L; h- h
" l, V% E5 B+ ~; n
我對制服同校復興趣大D, 有儲開

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   . R0 i6 {* _& j9 A; A% I
- M) y; p0 o! F: q( `$ O( i
話說我好似打唔到字
: h" M6 y& C" C: g' Q: p0 U- Q$ E! I1 r, E' x, _
系統出唔到廣東話字體,所以打口語就會冇左一D字

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 23:35 發表   $ E) `5 m' T0 p% |; h6 S
8 r. e7 K* f( p7 c0 \* n

4 w" |$ C7 `3 x+ K我對制服同校復興趣大D, 有儲開
  j+ l, p$ N2 b7 @( j' I0 U
/ S5 `) `) r  ^# r你鍾意澳門邊套校服?% Z7 g- y. q* |+ T5 ~

5 ~4 S; b9 {. P7 `[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-6-30 21:10 編輯 ]

(接上文)- L+ ~. m9 z* v1 G) e( Q3 b2 |# `
又打唔到字 , z3 [5 [3 ]% n) ~& ~) \5 K

) ^& ~  \. R6 T4 a4 v" i5 q$ R, Z
5 X. G5 m  B, |( _. o[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-7-2 06:41 編輯 ]

夏天見到80D,好熱啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-7-2 00:14 發表   
8 f4 V. |- n# q夏天見到80D,好熱啊!
5 w! i# C# ~7 E% }
; M, s4 s9 @- ~/ ]0 z
80D真係濕濕碎,我下身唔著褲直接絲襪當褲著+ z8 E7 p5 R9 o/ a% `$ _

3 X9 F2 S! q2 T& n同埋我玩過160D 200D

我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   + W1 `8 {' T/ P8 `+ F: m
我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜
0 W! e- i  G/ a' I- V- @6 _! @4 X+ o( A% D3 ~6 b% S
300D真係J死人 檔部好舒服1 g0 u2 j9 }' b. P6 J2 s/ n% y- _

1 M: `1 c) w, x. o: F% o; A而且又唔會透肉,著完好似變女仔

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   
8 _0 O7 f6 Q. ~& f我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜
3 }8 [) P7 _, N
咁高D數同羊毛你唔熱?

引用:
原帖由 sec2x 於 2021-7-2 15:14 發表   
4 Y$ V) `) L  F4 F7 S8 L. q
) r/ l9 W! F# J. b) @咁高D數同羊毛你唔熱?
$ [3 e6 _6 N& L8 w+ h; x0 A" E# _: z
屋企玩+開冷氣的話真係冇乜大不了

回復 13# sec2x 的帖子

其實夏天一個星期有四至五日穿

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-5 10:38 發表   
0 Q2 m8 y+ s& `  g! R6 P: _其實夏天一個星期有四至五日穿
& x. S0 U: Z$ t, {0 b

0 C. O, @+ ]& {( P: @% |" G你係出街定屋企著?

回復 16# JayLai 的帖子

返工去街經常穿,會著埋高踭鞋

2.CRC ATSUGI 200D 綿柔磨毛發熱連褲襪) X6 u# d' `2 ]

( ~! v$ A4 p+ O" u$ ~0 V[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-6-8 00:51 編輯 ]

著黎睇下
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2021-7-11 09:46 發表   
. k0 r/ o/ J% q2 A/ }+ E. J$ }著黎睇下
7 K2 `2 m, ^( n1 S, a' j

4 G% X! e: L7 t6 G9 h& S2 B! t 唔好啦