嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新款無跟鞋幾特別

sm feel ..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不知道穿起來是什麼樣子

好易仆倒...

如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............

我懷疑根本站不起來

好恐怖 ><!

有2對ballet boots 一對紅一對白 白色買大左 著左2-3次就冇著 有冇人想要 pm我比圖

之前買咗對有踭的根本連行都行唔到

um...怪及丑1 T7 `! ^8 f: j) t4 e
沒美感, 只合有特殊愛好的人

OMG

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-7-9 20:02 發表   & `; D! s0 a/ O# A
um...怪及丑% n. Z8 t7 v+ Q1 E( W3 ?5 W8 r8 o
沒美感, 只合有特殊愛好的人
) a6 }+ d: U0 L8 x
( x( J. n! v/ ]- C正中下懷!

這真的太特別ㄌ

so ugly!

想看看內圖所以回了

這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~

有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎

回復 1# samou 的帖子

wow

引用:
原帖由 kittyiloveyou 於 2017-7-9 19:33 發表   , R  g# P) J+ B
之前買咗對有踭的根本連行都行唔到
+ E. O8 C9 }/ m
引用:
原帖由 iboutBackup 於 2017-4-9 00:38 發表   
/ a& T% g; ?( p- m$ J% Q好易仆倒...
2 p/ @+ _! U3 g. X
引用:
原帖由 nancycd2b 於 2018-5-13 01:09 發表   
1 J$ |. `! |9 T" O$ R有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎
. Y# J+ c6 E, U1 I( z# O5 K6 A2 W
引用:
原帖由 march886 於 2017-3-30 21:46 發表   ( W- R. a: i& b
這些機會不是我的
+ B# I! |( c$ R. I; {! `7 U! A好易仆倒
1 g6 P. \5 g/ T8 z" C% ?# m
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-3-31 00:08 發表   3 H. S( |. I8 l1 V2 H/ h; _
雖然一定行唔到~~~但係都想試下著~~~
5 U7 O' P3 W- D3 ~1 {# {9 |
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-4-1 11:49 發表   
3 a0 b/ h* o+ \  B1 Y) Z2 B1 S5 B  [# G: N2 E  T

) p2 r! e1 S: e1 u; r一幻想自己著咗之後連行都行唔到
2 `2 L( X7 V# ]6 C' b9 b
引用:
原帖由 xxxbb 於 2017-4-4 22:08 發表   & c, Y) E1 ^  K' h% _, V' ?, R
這能走路嗎?,完全違背人體工學阿
7 z* I! Z/ Z5 N. F4 w4 x
4 _( x9 g' L8 @) I2 o, u5 E/ {
" }3 t8 D( r& M
其實係習慣
: o- S. f6 m; D1 O+ m5 s0 s$ \試下就OK* j9 M) }+ K( g* N8 E6 M
正如有D 人話三寸高跟都行唔到
, l6 N* G7 B) V但四寸高跟如履平地的亦有大有人在' b( A2 O+ u6 @7 ~& o
2 }* N) k6 f+ k+ j3 Q9 E, c
芭蕾跟我都行到
3 P* q3 X& H* r, e應該冇咩冇問題! z1 ^: X) ?+ O8 _& h

# M& ]$ H0 o( V0 q
! ~6 e$ N# f% M4 v# u8 |( a
引用:
原帖由 slk 於 2017-4-11 12:10 發表   
: @; l6 t" \, V9 _  k, X- ]8 Q我懷疑根本站不起來
$ O# N& X: S: v$ b2 b# q/ z
引用:
原帖由 星月藍 於 2017-4-1 15:58 發表   . x, e3 o2 }2 Q8 B
這站得穩嗎
9 _. _/ s6 e( h* M% n. d- ?- m0 U" A/ G3 q) \! y0 _# F4 W8 N
咁又一定企到
$ ^8 Z' g8 I% ]9 p/ h習慣下就OK
# T5 q7 B% ?2 o( q5 d6 U0 ~" u" {. \6 r
/ A9 ]7 H: {, y0 C$ e3 f; I! k* m5 j. `, r9 |3 x7 P9 q
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2017-4-10 13:21 發表   ' a. q. i/ g  K  S1 M
如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............
  D) ~: U% x- j- c3 M6 f. j  H  i* N* p" E) M9 y
我都係咁諗3 A% [7 ]7 e  v
人來人往真係唔理想
- l3 o8 t3 [5 \1 L  M( |不過靜靜地冇乜人既地方
$ l6 o' ~* K# C/ I, f我又覺得OK
( T! o; G) q3 B) Y8 ?1 O1 W1 }- |/ i/ ^' A  A

7 T/ K, h  [6 [
引用:
原帖由 7272u2u2 於 2017-12-10 06:10 發表   
( m) x1 u& B$ w這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~
6 p9 u9 g7 G& C4 \! ]  x' v: @1 O& L' ^# m
其實反而未必$ v$ f, s! V( d, p" _+ @/ O
正正就係追求呢個高的感覺

呢兩款我都想要呢:
  ?8 u5 k2 `# C9 j0 U, d. F$ W! V2. 19CM 薄底高跟鞋 (無platform)
! i4 |' b  f% Q9 n3 g9 V/ O3. ballet heel ankle boot/ E3 M( X  [7 @

' M$ M( d3 c" F4 L3 W; \16CM 薄底其實都唔易行,著住做半個鐘家務已經好攰,不過係幾high

我實仆低