嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想偽街比仔撩

幻想偽街比仔撩

成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
覺得好的就按一下感謝吧~~

有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼

引用:
原帖由 darkmage 於 2021-4-30 16:18 發表   % ]" P1 K; w' e
有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼
3 w& x5 W. d3 m" s- a) @
南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁

唔係幻想
" E" {: C! X3 y3 f我被仔撩過好多次: O2 Q: D7 G! C
只要過咗十二點
0 m/ }# N! k( V就算唔著性感都一樣被仔撩

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   6 x: r( |+ X' E% h3 c
唔係幻想% @. ?7 ]: X; @4 b
我被仔撩過好多次
. P! b4 C! y! a0 T/ E, B只要過咗十二點! |+ `% O( j, ]
就算唔著性感都一樣被仔撩
5 _. k& q3 z, U% u- ]# r6 B邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:30 發表   
/ }4 ?) t! x- e( D# Y, l# o
) n1 s# q, A& a" M! J南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁
# y/ x4 r% D& Q4 M( ~9 l8 h: E0 `2 v

4 t4 ~7 S8 i0 ?. V5 O% J' Z3 e/ `那些當然唔計啦

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   
9 X" z2 R2 e' s, R- N唔係幻想
. s5 W* `* o2 q$ s我被仔撩過好多次4 K; P: b4 r7 [4 t) x% m6 f
只要過咗十二點
1 F. r' h& i: c6 @' d; U/ S3 P就算唔著性感都一樣被仔撩
2 \2 D" `& z0 n; h

5 f1 X( N) q: a8 S& H$ @! n% Q0 O秘書小姐,( c. v) o- I2 y
心靈空虛,/ Z8 _$ r3 E6 K  t; ?
岀街搵仔?" ^0 k0 q4 N7 `: t4 R% F
- F6 g- R6 N2 S. l4 T, C  a  e
^_^
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-1 17:47 發表   
, {8 N' Q& t# p2 ]- I8 M- e. @2 v- u6 _
' x4 _  X3 l) m/ [5 X" r: ]
秘書小姐,
0 x) ~# v" h# V( V$ t( j心靈空虛,
- G8 y0 y& L/ [4 W. q岀街搵仔?
2 S  p' L) k" d5 C- m# g5 F( r4 Y
^_^
' _6 x! A% B" T' @, l+ b" P
4 x. n0 m) P5 K( Y' b1 l+ x+ f
講緊未使戴口罩時代7 [" x" H4 W' ]& a+ U. @3 z% L
自從疫情開始個個戴住口罩2 n3 ^6 l, W3 E& q( C. Z% `
夜晚又無人- [% ~4 K# |; l( Z% c8 D- A! ~
边有人撩

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:11 發表   
4 K4 `( [- p/ E) P成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
! V0 H9 m1 c; s7 o: g6 z
1 D/ A7 [9 K9 K  N+ u" X) ^
可以引证自己吸引力

回復 1# cherrie 的帖子

CD後被仔撩,應該都係大部分CD想要的效果,以示自己CD得出色呢!

姊妹打扮好得!!. @" R/ t& p, T% B% j0 }

剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   ( _) _" Y' F6 i3 x' b% E
8 |) L, [" _( z* q9 R$ z; B! s

8 W& ?& g) _6 `做乜唔撩佢?

佢好快落車, 同堆好多野
2 V( O' ?- t" D) r8 i
( e8 N: n; [) `; P[ 本帖最後由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:15 編輯 ]

邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   + [. J8 t" R5 }8 L( r3 J
7 h  o" {# b& S
咁精彩。。。

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:10 發表   9 t: x; E' q3 m$ B
佢好快落車, 同堆好多野
+ z3 ^+ O2 B, X6 m/ k
. Z& o1 `! r; R3 [( p) F& e6 t5 I正好,幫手,
4 O. l$ E6 W7 G0 H9 o/ Y再 認識她) _* E( \4 `0 Q% B

2 C6 ~+ K: L( u1 C1 B( d+ s(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

諗緊而家偽唔偽街好呢