嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   
) J7 m: U& [7 O# y, T4 z我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
5 }4 k& \, T+ _' M
我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢!
9 b( M- H# C1 o8 E( e1 ]7 l; P" P
& n8 @2 x) v% z  k
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   - e( _6 D9 \" Q: c
* U7 V  m! A1 ^* M  |- \
我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   ' o" v  q9 m1 A  F2 U7 d+ |  B
有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
9 v  ^  a- M4 e; f+ k4 |7 [2 p' ~( N9 A1 H8 c# g

7 Z+ E) u& A4 Y/ a- I" d
. V7 V- C! v( }: c我分享一下我自己啦
" H7 y8 I! \: @* s5 Q  F, m5 y$ K其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
2 z) }8 \: e9 o( o著女裝其實係一個做返自己的感覺+ U! K/ X0 p6 A, w( G
亦因為我覺得我係一名女性
. }6 m% V$ C' z+ `我從來不享受使用自己的JJ# V' M. F5 Q2 g% V
反而對被插入,細個係有極大幻想
- K# U! e( _1 u0 j" O+ W# U$ J" }- T) H! Y0 O9 G& v
到大左少少
1 f, u9 {5 S; |1 r有幾年係全天候女裝的% C' b1 a5 D9 L+ C( [
亦有幸試到被插入的感覺
  Q* @' z9 T; }1 R" e3 w) J係high ,非常enjoyable,好滿足
4 ?* s, a" s; Y亦完全滿足到我做返自己的感覺
& b, |  C5 `4 Q. P9 R
7 C; k. ^" z2 }# z+ u
8 y, [8 _. P- C7 Y3 d2 C3 Q8 [2 l8 M5 Q/ V
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   7 F$ C4 A  t% F( X
只嘗過用假的去弄,感覺很好。- T4 x) K. V  v% n" |
不過很想試真的∼
! ~8 {0 t9 V  m
2 |# Y. m* Q4 V1 n當冇真野的時候
4 \8 x" g: J2 x( f* l$ w9 S我都會用假的0 x$ s1 Z( d$ ^0 q5 Z

: j4 h4 ?. X' C  t% t
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   9 Z9 u# H$ {- U5 n+ @: Z
其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
2 q; Q6 Y% N8 M: P

/ U( w" J4 T  a4 m我唔覺得會有呢個問題+ I' q/ s. A: S
至少我到現在都唔會有呢個問題
4 [% j* |6 `5 c% s) Y! h: H8 T* @, @' P1 A7 o: Z5 X( j
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   
7 F% h8 o0 r' C4 `
+ F( [: o: H) v估計看粗度和進行時間吧?6 V! B4 t& P$ o2 }- ^
粗的話會把後面擴張∼
5 [: a% q1 r1 G0 I7 I$ i2 d, R( E9 c
7 S$ i+ T2 ]) t/ X
都唔係的8 s& Q7 D0 {4 z
雖然講唔上好專業7 {* G- P8 N( W$ Z9 ^
但粗大的長時間的也試不少6 w; P, Q4 \% u- h2 U4 @" T8 N
至少我到現在都唔會有呢個問題
) r4 U" P6 P- \& B1 U$ G/ r  s(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )1 R' L: i7 Z* H! `4 s9 W  G4 H
4 R: V# g( s( R9 y& {5 }$ P. s
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   4 k9 v" X: I$ R+ [' E
8 F* n* j1 ?( r9 k
5 N6 ~8 |# r& E0 `* z2 R3 H2 }
( C' h& H% Z$ z( E. t9 m. W/ ?
' n. b5 M* ]) _" G9 d# E6 R' O
我分享一下我自己啦
' m0 T* d/ q' D1 }2 _* @$ R其實心理上,我真心覺得自己係一名女性( a0 d! D6 O9 X+ c. _
著女裝其實係一個做返自己的感覺  k* V3 n& j/ F3 n0 L7 X
亦因為我覺得我係一名女性
4 u& W* v4 T6 x8 q$ W# Q我從來不享受使用自己的JJ* Q. K$ F( \0 l
反而對被插入,細個係有極大幻想
' Q* i2 S# u! n$ Y0 x" r$ G/ s2 R2 Z6 U
到大左少少
* T$ x! X/ y! k$ g有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   : m+ \( `! X; N( [& X/ e( b- P  \
8 D/ L& b0 O  e* Q# D2 C
/ e! x2 M- ~: ]8 m1 @* ?2 H# I

4 }9 f1 v# g% w- D0 x3 n8 M: g: M$ b/ h. r. s
我分享一下我自己啦- G. q. m% x; V* @* M, R+ U; X
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
5 M/ \0 X0 |+ u0 M+ w5 Z( J1 F著女裝其實係一個做返自己的感覺3 y+ Y( {2 u! l7 T! ?5 V6 \' [
亦因為我覺得我係一名女性4 W$ p2 p% z* Y* p. J1 t) L% Y
我從來不享受使用自己的JJ
2 s0 Q/ C) H' H' n/ @% m% z! n1 z反而對被插入,細個係有極大幻想
- J# l! A6 ?1 C- f1 f$ ^4 W( k* _/ Z5 m& a( [0 P7 }
到大左少少7 |2 X! U! F" S; j4 e
有幾 ...
- R5 v1 t2 T& o6 d2 S4 [
愈講愈想試

我試過用假撚插自己! O$ u: ~; u* G6 x
無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   ' X- ^. H5 L& ]1 q' q8 D
我試過用假撚插自己& F5 X2 K$ {" i, `  F5 I
無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過
" j( I& v9 u/ T3 C( t! E頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   5 y  H8 l4 h* s9 C
用過假的,真的沒試過
: @7 w4 e; m# q1 |+ |頂到前列腺就會舒服
" v2 n" n- h+ K
好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
& P& h! A) ^8 B" ~/ q當初我都唔敢試,痛到插唔入0 g: K5 f6 r# g
而家越玩越舒服# {7 n% g4 p5 ?: E; x) z" v
其實後面無咁易插鬆
0 z& A6 ~" E- d% I5 g除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   
; H8 @7 `3 P3 {1 {9 r4 D6 h- Q! x: _2 O% t' B
好想試下被插同被口爆係點♡
) s- U$ o) I; ?. s) D' c5 t
我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
, S, j. \2 c6 K6 R' s9 ]我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
1 q/ U3 L# Q" J

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...
- d+ K, j# m! Z" e* Z* |" ?! Y但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel

最近訪問的版塊